cuciola Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 to utworzymy klub psow z adhd.. moj maluszek ostatnio podziwial jak sie pranie w pralce obraca stojac na tylnich lapkach i krecadc glowa tak jak kreci sie beben pralki :D tez mi sie niezle szykuje.. :D Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='LAZY']Hej:) Kompa reanimowałam, ale czasu brak. Postaram sie cos dzisiaj wieczorkiem wrzucic:) Ida ma się dobrze;) Za dwa tygodnie idziemy na kotrolne RTG, zeby zoabczyc jak wygląda ten "gorszy" staw. Póki co mala rośnie, szaleje i kradnie żarcie! Dzisiaj w nocy chodziła po wszystkich szafkach i ściągnela sobie garnek z mlekiem na ziemie! Ja juz nie mam do niej sił O wywalonej na ziemie calej kobialce truskawek nie wspomne...ehhh szkoda slow:P Pozdrawiamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widocznie chce zmienić dietkę ;) Paulinko jeszcze zatęsknisz do takich numerów ;)Ozzy też nam podkradał ze stołu różne rzeczy a teraz już tego nie robi :roll:a tak było zabawnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czekam na fotki z Waszego spotkanka z Sylwią ;) Quote
PIKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 LAZY napisał(a): Chcialam nadmienic, że Ida pięknie plywa! Na początku pływała z przypiętą 10 metrową taśma, ale ta plątała jej się miedzy lapami i teraz pływa juz bez tej taśmy. Fakt, że mam duszę na ramieniu, ale widząc jak dobrze jej to idzie jestem coraz pokojniejsza. cudownie :multi: niech plywa i to jak najwięcej :multi: to najlepszy ruch, szczegolnie przy problemach ze stawami Quote
bellatriks Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 z ADHD rzecz jasna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Oto obiecane foty. Niestety bałagan na głowie ze zdjęc jest juz nieaktualny:)Takowy był tylko w ten dzien. Teraz mamy inny:lol: Fajnie jest tak wleżc na Pancie:) To trochę niewyraźne, ale widac jak moje ADHD kocha swoją Pania:) Tutaj wizyta na działce, oczywiscie Ida musiała cos ukraśc:mad: Odpoczynek w cieniu, nienajlepiej znosze upały... Ale jestem uśmiechnięta:) Kawałek mojej pupy Quote
bellatriks Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 śliczna kochana Idunia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a rośnie jak na drożdżach:evil_lol: buziaczki dla psicy :buzi: :buzi: :buzi: Quote
sunrise Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='LAZY']Oto obiecane foty. Niestety bałagan na głowie ze zdjęc jest juz nieaktualny:)Takowy był tylko w ten dzien. Teraz mamy inny:lol: hi hi hi ale śmisznie tu wygląda ! i urosła! a najważniejsze, że się kochacie! pomimo ADHD ;) ! Quote
Daisunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wow ! Ale Idusia urosła Quote
agabass Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ślicznotka z Idy rośnie no a co do kradzieży papieru to normalne psie ona idzie przecież do toalerty :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='LAZY '] Odpoczynek w cieniu, nienajlepiej znosze upały... Ale jestem uśmiechnięta:) No nareszcie ślicznotka się pokazała :loveu: Witajcie :multi: Quote
00000 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Jezus Maria! Co to za bydlę?? Gdzie jest malutka Idunia kochana??? ;) :lol: Niech rośnie zdrowo!!!! Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Paulina ona jest BOSKA!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: czemu sceniacki tak szybko rosną :placz: Quote
LAZY Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Bardzo szybko rośnie, oj bardzo. Narazie waży 23 kilo i ma 21 tygodni. Jest szalona. ADHD w pełnym wydaniu!:) Moze dzis wstawię nowy balagan na glowie;) Quote
anetta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :-o ale juz jest wielka :loveu::loveu::loveu: Super ze umie juz plywac :lol::lol: Quote
barbara.h Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 jeeeeeesu co to za bałagan,ty Paulinka do roboty się weź i posprzataj :evil_lol: mój mąż, jak zobaczył Idę to jej nie poznał:shake: to czekamy na ten nowy bałagan:multi: :loveu: Quote
PIKA Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Balagan na glowie zmienia jej się jak w kalejdoskopie :evil_lol: Sliczna jest :loveu: Quote
Pysia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 LAZY napisał(a):Bardzo szybko rośnie, oj bardzo. Narazie waży 23 kilo i ma 21 tygodni. Jest szalona. ADHD w pełnym wydaniu!:) Moze dzis wstawię nowy balagan na glowie;) Wstawiaj!! Ja czekam z niecierpliwością na foteczki ślicznej już nie malutkiej dzieweczki:loveu: Quote
LAZY Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 UWAGA UWAGA!!! Ida z Kwiatowego Dworku była dzisiaj nad morzem! Baaardzo jej sie podobało.zreszta ona to chyba noiuf bo jak pędzi do wody to ledwo daję ja rade utrzymac:oops: I pływa rewelacyjnie! Fal się nie bała, poprostu rewelacja. Ale od początku. Dzien zaczął sie zprzygodami,bo popsuły sie nam dwa auta, ale w końcu służbowym Marcina dojechalismy nad morze. Byliśmy najpierw na jedzonku po podrózy w Międzyzdrojach, a potem naplazy w Wisełce. Na plaże prowadzi ładna leśna droga. Oto relacja fotkowa:) Idziecie?? No Pancia jest ale Ty facet dalej sie wleczesz... Taka juz jestem duza dziewczynka:) Najlepsza z nas para! Quote
sylrwia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Czy Ida ma może siostre Inkę mieszkająca w Gorzowie??:razz: Quote
bellatriks Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 śliczna Idunia:loveu: :loveu: :loveu: a jaka duża już:cool3: no i wspaniale, że Iduś byla nad morzem.:razz: Quote
kalina. Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 to jest Ida:crazyeye: nie wieże nie wieze taka duza i te uszy:loveu: Quote
LAZY Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Maszerujemy dalej. A tutaj juz zejscie na plaże. Narazie idziemy na smyczy, bo jest trochę ludzi (potem mnie Pani pusciła i jacys dwaj zieloni sie znalezli i wymadrzali sie ze trzeba psa zapiac,ale na szczescie mandatu nie dali:P) Patrzcie na moje uszy:P Kto zgadnie czemu przed chwilą ucho stało a teraz nie?:lol: No wreszcie puscili do wody! Quote
nathaniel Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 sylrwia napisał(a):Czy Ida ma może siostre Inkę mieszkająca w Gorzowie??:razz: Tak, nawet Inka ma tu galerię , z tego co wiem ;) Quote
Recommended Posts