LAZY Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Przepraszam!!! Komputer w domu mi padl! Nie mam jak dać fotek a nawet mam nowe! Postaram sie go reanimowac, ale nie wiem czy sama dam sobie rade z tym koniem trojanskim co mi system polozyl:( Na szkoleniu jest extra. Co do sladow to odezwe sie do Ciebie ciuciola i pewno jej taka zabawe zafunduje. Póki co mala uwielbia agility, samo szkolonko tez. Ale mysle, ze slady tez bysmy chętnie pocwiczyli. Taka wizja ze po 3 sladach pies pada jest kusząca! Sto lat dla naszych 5 miesiecznych psic. Ps. Zmienil nam się balagan na glowie:P Quote
sunrise Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 LAZY napisał(a): Ps. Zmienil nam się balagan na glowie:P no to pokazuj nam tego nowego bałagana :evil_lol: :BIG: :beerchug: zdrówka dla pięciomiesięczniaków! Quote
LAZY Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Hihihi...pokażę...tylko trzymajcie kciuki za reaniamcję kompa zakonczoną powodzneiem! Quote
jo-jo Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Dla 5 miesięczniaków kosturki fundujemy :loveu: No i czekamy na fotki Witaj Paulinko:multi: Quote
sunrise Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='LAZY']Hihihi...pokażę...tylko trzymajcie kciuki za reaniamcję kompa zakonczoną powodzneiem! :crazyeye: no to kiedy ta reaniamcja? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
cuciola Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Iduni i Inez.. :) Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 :Rose:Idusia już 5 miesięcy? Ale ten czas szybko leci! :BIG: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Paulinko .....komp reanimowany:razz:a fotaski gdzie:p Quote
cuciola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 widze ze Paulinka nadal z komputerem walczy..nowych fotek braka Idunia rosnie! Quote
cuciola Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 i znowu nic o Iduni..ja juz zaczynam tesknic :) Quote
barbara.h Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 cuciola napisał(a):i znowu nic o Iduni..ja juz zaczynam tesknic :) i ja też:placz: czay one swiętują jeszcze :lol: :roll: Quote
sylwiaskalska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Paulince padł w domu komp ale dzielnie z nim walczy :) Quote
cuciola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 to jak wygra z kompem to za kare da nam duuuzo fotek! Quote
LAZY Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Hej:) Kompa reanimowałam, ale czasu brak. Postaram sie cos dzisiaj wieczorkiem wrzucic:) Ida ma się dobrze;) Za dwa tygodnie idziemy na kotrolne RTG, zeby zoabczyc jak wygląda ten "gorszy" staw. Póki co mala rośnie, szaleje i kradnie żarcie! Dzisiaj w nocy chodziła po wszystkich szafkach i ściągnela sobie garnek z mlekiem na ziemie! Ja juz nie mam do niej sił O wywalonej na ziemie calej kobialce truskawek nie wspomne...ehhh szkoda slow:P Pozdrawiamy Quote
agabass Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 LAZY napisał(a):Hej:) Kompa reanimowałam, ale czasu brak. Postaram sie cos dzisiaj wieczorkiem wrzucic:) Ida ma się dobrze;) Za dwa tygodnie idziemy na kotrolne RTG, zeby zoabczyc jak wygląda ten "gorszy" staw. Póki co mala rośnie, szaleje i kradnie żarcie! Dzisiaj w nocy chodziła po wszystkich szafkach i ściągnela sobie garnek z mlekiem na ziemie! Ja juz nie mam do niej sił O wywalonej na ziemie calej kobialce truskawek nie wspomne...ehhh szkoda slow:P Pozdrawiamy hahahaha:lol: takie to są uroki młodości i dzieciuchowości - wkońcu to przxejdzie Quote
00000 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 LAZY napisał(a):Póki co mala rośnie, szaleje NO i bardzo dobrze:multi: Psy nadpobudliwe są najbardziej pojętne, najszybciej się uczą i są najfajniejsze! :lol: Quote
LAZY Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Pagaj napisał(a):NO i bardzo dobrze:multi: Psy nadpobudliwe są najbardziej pojętne, najszybciej się uczą i są najfajniejsze! :lol: Twierdzisz, że powinnam się cieszyć, że mam psa z ADHD?:lol: Czasami mam wątpliwości:) Chcialam nadmienic, że Ida pięknie plywa! Na początku pływała z przypiętą 10 metrową taśma, ale ta plątała jej się miedzy lapami i teraz pływa juz bez tej taśmy. Fakt, że mam duszę na ramieniu, ale widząc jak dobrze jej to idzie jestem coraz pokojniejsza. Asher, nie wiem czy to zsługa na wpół szczenięcej sierści (chociaz szybciej schnie ta juz "dorosła"), ale dziewczynka zanim dojedzie do domku jest praktycznie sucha. Lazy schła jeszcze pół dnia:) Quote
Bila Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Pagaj napisał(a):NO i bardzo dobrze:multi: Psy nadpobudliwe są najbardziej pojętne, najszybciej się uczą i są najfajniejsze! :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no siem gotuj na małe ADHD już niedługo Quote
00000 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Bila napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no siem gotuj na małe ADHD już niedługo 3 lipca w galerii pagajowskiej pojawi się fotorelacja wraz ze szczegółami małego ADHD. Jadę w odwiedziny 2 i wrócimy w nocy, dlatego relacja ukaże się 3 lipca :lol: Quote
Bila Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Bierz aparat :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: Potem bedziem :knajpa: :popcorn: :drinka: :drink1: Quote
Bila Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 :crazyeye: Ciotka Bila chyba nie rozumieć słowa "fotorelacja":evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Pagaj napisał(a):3 lipca w galerii pagajowskiej pojawi się fotorelacja wraz ze szczegółami małego ADHD. Jadę w odwiedziny 2 i wrócimy w nocy, dlatego relacja ukaże się 3 lipca :lol: Pagaj trzymam kciuki :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: juz nie mogę się doczekac jak zobacze galerie małego szczoszka :) A Idzie jutro zrobie zdjęcia jak spotkam sie rano z Paulinką :) To duża pannica juz nie długo przerośnie Tekile a malutko jej brakuje :) Oczywiście wezmę dla Idy czarodziejska piłeczkę :cool3::lol: :lol: :lol: chociaz Ida woli bardziej moja małą torpedę :lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts