Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Przepraszam!!! Komputer w domu mi padl! Nie mam jak dać fotek a nawet mam nowe! Postaram sie go reanimowac, ale nie wiem czy sama dam sobie rade z tym koniem trojanskim co mi system polozyl:(

Na szkoleniu jest extra. Co do sladow to odezwe sie do Ciebie ciuciola i pewno jej taka zabawe zafunduje.
Póki co mala uwielbia agility, samo szkolonko tez. Ale mysle, ze slady tez bysmy chętnie pocwiczyli. Taka wizja ze po 3 sladach pies pada jest kusząca!

Sto lat dla naszych 5 miesiecznych psic.
Ps. Zmienil nam się balagan na glowie:P

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):

Ps. Zmienil nam się balagan na glowie:P

no to pokazuj nam tego nowego bałagana :evil_lol:
:BIG: :beerchug: zdrówka dla pięciomiesięczniaków!

Posted

[quote name='LAZY']Hihihi...pokażę...tylko trzymajcie kciuki za reaniamcję kompa zakonczoną powodzneiem!

:crazyeye:
no to kiedy ta reaniamcja? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

Hej:) Kompa reanimowałam, ale czasu brak. Postaram sie cos dzisiaj wieczorkiem wrzucic:)

Ida ma się dobrze;) Za dwa tygodnie idziemy na kotrolne RTG, zeby zoabczyc jak wygląda ten "gorszy" staw.

Póki co mala rośnie, szaleje i kradnie żarcie! Dzisiaj w nocy chodziła po wszystkich szafkach i ściągnela sobie garnek z mlekiem na ziemie! Ja juz nie mam do niej sił
O wywalonej na ziemie calej kobialce truskawek nie wspomne...ehhh szkoda slow:P

Pozdrawiamy

Posted

LAZY napisał(a):
Hej:) Kompa reanimowałam, ale czasu brak. Postaram sie cos dzisiaj wieczorkiem wrzucic:)

Ida ma się dobrze;) Za dwa tygodnie idziemy na kotrolne RTG, zeby zoabczyc jak wygląda ten "gorszy" staw.

Póki co mala rośnie, szaleje i kradnie żarcie! Dzisiaj w nocy chodziła po wszystkich szafkach i ściągnela sobie garnek z mlekiem na ziemie! Ja juz nie mam do niej sił
O wywalonej na ziemie calej kobialce truskawek nie wspomne...ehhh szkoda slow:P

Pozdrawiamy

hahahaha:lol: takie to są uroki młodości i dzieciuchowości - wkońcu to przxejdzie

Posted

LAZY napisał(a):
Póki co mala rośnie, szaleje

NO i bardzo dobrze:multi:
Psy nadpobudliwe są najbardziej pojętne, najszybciej się uczą i są najfajniejsze! :lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
Psy nadpobudliwe są najbardziej pojętne, najszybciej się uczą i są najfajniejsze! :lol:

Twierdzisz, że powinnam się cieszyć, że mam psa z ADHD?:lol: Czasami mam wątpliwości:)

Chcialam nadmienic, że Ida pięknie plywa! Na początku pływała z przypiętą 10 metrową taśma, ale ta plątała jej się miedzy lapami i teraz pływa juz bez tej taśmy. Fakt, że mam duszę na ramieniu, ale widząc jak dobrze jej to idzie jestem coraz pokojniejsza.
Asher, nie wiem czy to zsługa na wpół szczenięcej sierści (chociaz szybciej schnie ta juz "dorosła"), ale dziewczynka zanim dojedzie do domku jest praktycznie sucha. Lazy schła jeszcze pół dnia:)

Posted

Pagaj napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no siem gotuj na małe ADHD już niedługo

Posted

Bila napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no siem gotuj na małe ADHD już niedługo

3 lipca w galerii pagajowskiej pojawi się fotorelacja wraz ze szczegółami małego ADHD. Jadę w odwiedziny 2 i wrócimy w nocy, dlatego relacja ukaże się 3 lipca :lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
3 lipca w galerii pagajowskiej pojawi się fotorelacja wraz ze szczegółami małego ADHD. Jadę w odwiedziny 2 i wrócimy w nocy, dlatego relacja ukaże się 3 lipca :lol:

Pagaj trzymam kciuki :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: juz nie mogę się doczekac jak zobacze galerie małego szczoszka :)

A Idzie jutro zrobie zdjęcia jak spotkam sie rano z Paulinką :) To duża pannica juz nie długo przerośnie Tekile a malutko jej brakuje :)

Oczywiście wezmę dla Idy czarodziejska piłeczkę :cool3::lol: :lol: :lol: chociaz Ida woli bardziej moja małą torpedę :lol::lol::lol::lol: