anetta Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Takie miałam oczy jak o tej dziurze przeczytałam :crazyeye: Całe szczęście to już za wami. Rita do wody niet? Ale pusta plaża, achhhh... Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ponieważ na owczarka w ogóle już nie zaglądasz a masz tam wiernych fanów postanowiłam wstawić tutejsze zdjątka mam nadzieję że głowy mi nie urwiesz pozdrawiamy stęsknieni Quote
cuciola Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 hej hej! przybywamy tu po wiekach i zapraszamy do siebie,bo sa nowe zdjecia z wakacji. Jak widac Idunia w formie jak zawsze! piekne zdjecia z plazy! Quote
LAZY Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Ida w formie ino jej Pancia czasu na focenie nie ma :) Dawno Was ciuciola nie było:) Ale już wpadam do chłopaka zobaczyć jak dzisiaj wygląda. Quote
elapieczus1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 mam nadzieję że chociaż w sobotę do nas wpadniecie Quote
LAZY Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Zgadamy się w tygodniu i może uda nam się przyjechać chociaz na sobotę :) No chyba, ze Marcin będzie pracował...:-( A teraz trochę odświeżę Idulkową galerię. Dziewczynka na działce (razem z Ritą zresztą! Już nie chce jej zabić! Nawet pozwala jej jeździć koło siebie w samochodzie...zadziwia mnie ten mój diabeł wcielony:diabloti:). Może tego nie widać, ale Ida brodzi w specjalnie dla niej nadmuchanym basenie:razz: Quote
LAZY Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Stróż pilnie obserwuje co się dzieje za ogrodzeniem. A tu na straży razem z Ritą:) Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nie ma to jak fajnie spędzić na działeczce :) Quote
Katerinas Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Cześć LAZY Próbuję nadrobić zaległości ale jest to nierealne... Dotarłam do zdjęć z nad morza. BOSKIE :multi: Ida wygląda super. I to jej szaleństwo w wodzie. wow! Dora omija wodę szerokim łukiem. Aż się z niej ludzie na plaży śmieli :lol: A Ty wyglądasz coraz młodziej. Naprawdę. :) Quote
LAZY Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Że ja coraz młodziej...tylko skąd te fałdy na brzuchu i celulutis to nie wiem ;) Quote
Katerinas Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ee tam fałdy na brzuchu ;) A celulit to wymysł firm kosmetycznych ;) Quote
asher Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Katerinas napisał(a):A celulit to wymysł firm kosmetycznych ;)Hahaha, zgadzam się w całej rozciągłości :evil_lol: Lazy, Kasia dobrze prawi, nic a nic się wasza trojka nie zmienia, ciągle piękni i młodzi :p (raaany, nie macie wrażenia, że to teksty staruszków? :evil_lol:) Quote
Katerinas Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='asher'](raaany, nie macie wrażenia, że to teksty staruszków? :evil_lol:) Za kilka lat dalej na DGM będziemy sobie prawić, że wyglądamy młodo i się nie zmieniamy :lol: Lazy -Daj trochę nowych fotek pieknej damy :) Quote
LAZY Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Obiecuję coś wrzucić :) Mam tak nieziemsko rozpieszczonego psa, ze az wstyd! Ale uwielbiam ją przytulać, kochać, mówić do niej miłe rzeczy i takie tam (wiem....pokręcone jest to nieco, ale cóż). Nie wiem jak ja pogodzę tą moją ogromną miłość do Idusi z miłością do planowanego dziecka. Szczerze obawiam sie, ze moje dziecko będzie się czuło zazdrosne o psa! Czy ktoś z dzieciatych miał takie wątpliwości??? Mnie to dość mocno martwi. O zazdrości Idy o bobasa nie wspomnę... Aż się tego dziecka odechciewa (mam nadzieje, ze Marcin tego nie widzi, bo jak tak dalej pójdzie to mnie do łóżka przywiąże, swoje zrobi i poczeka 9 miesięcy na rezultat i nic do gadania miec nie będę...;)). Quote
Maga100 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Czasem zaglądam do ciebie i jak widzę, w dobrym momencie przyszłam, hehe. A więc, moja droga Lazy, dziecko (bachora, potwora, męczyciela ;) ) kocha się INACZEJ. Inaczej niż psa, inaczej niż TZta, inaczej niż własną mamę. Jedno z drugim nie koliduje, ale.... to że Idzie poświęcisz mniej czasu jest pewne. Inaczej się nie da. No chyba że zatrudniesz opiekunkę, która z wami zamieszka :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 hahaha Maga100 - najnowszy środek antykoncepcyjny :roflt: Quote
Maga100 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha Maga100 - najnowszy środek antykoncepcyjny :roflt: właściwie to ja nie wiem, czemu ja się tak udzielam w tym temacie - przecież chcę, żebyście miały dzieci i się męczyło, tak jak ja! :diabloti: Quote
Alicja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Maga100 napisał(a):właściwie to ja nie wiem, czemu ja się tak udzielam w tym temacie - przecież chcę, żebyście miały dzieci i się męczyło, tak jak ja! :diabloti: :roflt: :roflt: moje dziecię jutro kończy 21 lat :roflt: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: moje dziecię jutro kończy 21 lat :roflt: o ja pierniczę toż on prawie w moim wieku już :roflt: Quote
Alicja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):o ja pierniczę toż on prawie w moim wieku już :roflt::roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):o ja pierniczę toż on prawie w moim wieku już :roflt: tak, niedługo będziemy dla niego za młode :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Maga100 napisał(a):tak, niedługo będziemy dla niego za młode :evil_lol: no tak ...przecież On jest co rok starszy :shock: Quote
Recommended Posts