Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Ida w formie ino jej Pancia czasu na focenie nie ma :) Dawno Was ciuciola nie było:) Ale już wpadam do chłopaka zobaczyć jak dzisiaj wygląda.

• 2 weeks later...
Posted

Zgadamy się w tygodniu i może uda nam się przyjechać chociaz na sobotę :) No chyba, ze Marcin będzie pracował...:-(

A teraz trochę odświeżę Idulkową galerię.
Dziewczynka na działce (razem z Ritą zresztą! Już nie chce jej zabić! Nawet pozwala jej jeździć koło siebie w samochodzie...zadziwia mnie ten mój diabeł wcielony:diabloti:).

Może tego nie widać, ale Ida brodzi w specjalnie dla niej nadmuchanym basenie:razz:

Posted

Cześć LAZY
Próbuję nadrobić zaległości ale jest to nierealne...
Dotarłam do zdjęć z nad morza. BOSKIE :multi:
Ida wygląda super. I to jej szaleństwo w wodzie. wow!
Dora omija wodę szerokim łukiem. Aż się z niej ludzie na plaży śmieli :lol:
A Ty wyglądasz coraz młodziej. Naprawdę. :)

• 3 weeks later...
Posted

Katerinas napisał(a):
A celulit to wymysł firm kosmetycznych ;)
Hahaha, zgadzam się w całej rozciągłości :evil_lol:

Lazy, Kasia dobrze prawi, nic a nic się wasza trojka nie zmienia, ciągle piękni i młodzi :p
(raaany, nie macie wrażenia, że to teksty staruszków? :evil_lol:)

Posted

[quote name='asher'](raaany, nie macie wrażenia, że to teksty staruszków? :evil_lol:) Za kilka lat dalej na DGM będziemy sobie prawić, że wyglądamy młodo i się nie zmieniamy :lol:

Lazy -Daj trochę nowych fotek pieknej damy :)

Posted

Obiecuję coś wrzucić :) Mam tak nieziemsko rozpieszczonego psa, ze az wstyd! Ale uwielbiam ją przytulać, kochać, mówić do niej miłe rzeczy i takie tam (wiem....pokręcone jest to nieco, ale cóż). Nie wiem jak ja pogodzę tą moją ogromną miłość do Idusi z miłością do planowanego dziecka. Szczerze obawiam sie, ze moje dziecko będzie się czuło zazdrosne o psa! Czy ktoś z dzieciatych miał takie wątpliwości??? Mnie to dość mocno martwi. O zazdrości Idy o bobasa nie wspomnę... Aż się tego dziecka odechciewa (mam nadzieje, ze Marcin tego nie widzi, bo jak tak dalej pójdzie to mnie do łóżka przywiąże, swoje zrobi i poczeka 9 miesięcy na rezultat i nic do gadania miec nie będę...;)).

Posted

Czasem zaglądam do ciebie i jak widzę, w dobrym momencie przyszłam, hehe.
A więc, moja droga Lazy, dziecko (bachora, potwora, męczyciela ;) ) kocha się INACZEJ. Inaczej niż psa, inaczej niż TZta, inaczej niż własną mamę.
Jedno z drugim nie koliduje, ale.... to że Idzie poświęcisz mniej czasu jest pewne. Inaczej się nie da. No chyba że zatrudniesz opiekunkę, która z wami zamieszka :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Maga100 - najnowszy środek antykoncepcyjny :roflt:

właściwie to ja nie wiem, czemu ja się tak udzielam w tym temacie - przecież chcę, żebyście miały dzieci i się męczyło, tak jak ja! :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
właściwie to ja nie wiem, czemu ja się tak udzielam w tym temacie - przecież chcę, żebyście miały dzieci i się męczyło, tak jak ja! :diabloti:

:roflt: :roflt:

moje dziecię jutro kończy 21 lat :roflt: