daga10011 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ale Ida juz duza:-o .I jaka sliczna:loveu: .A co do rtg-jak robilam Enigmie RTG w wieku 5 miesiecy to tez w jednym stawie byl lekki luz i wet ktory robil przeswietlenie nas postraszyl,ze A to ona nie bedzie miala-skonsultowalam to od razu z 6 innymi wetami i mnie wysmiali,ze w takim wieku luz moze sie zdarzyc :roll: . Ciesze sie,ze Idusia zdrowa i tak slicznie rosnie:multi: Quote
barbara.h Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 zaglądam i co? znowu fotek nie ma? Paulinka dawaj zdjęcia laluni!!! a ja bym chciała,, taką fotkę-jak Idusia siedzi przy twojej nodze :cool1: :razz: (oczywiście o Ciebie mi nie chodzi :evil_lol: :roll: ) Całuski od Inez :multi: Quote
LAZY Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Co masz na mysli ciuciola pisząć ze sa strasznej jakosci? Ida była w korytku i na moje oko są dobre...z wyjątkiem tych dynamicznych, ktore ja ruszyłam, ale to wet sam powiedzial. A jesli hcodzi o ostrosc to to sa zdjecia zdjęc, wiec moga byc nie ostre. Nie rozumiem tego kiepskiej ajkosci. Asher skoro nie mozesz odrożnic to chyba dobrze co?:P Quote
cuciola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 zlej jakosci czyli nieostre za bardzo...rozmyte troche... ale niewazne...dobrze ze Idunia zdrowa :D fotki daj nowe nam! Quote
LAZY Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 cuciola napisał(a):zlej jakosci czyli nieostre za bardzo...rozmyte troche... ale niewazne...dobrze ze Idunia zdrowa :D fotki daj nowe nam! No rozmyte, bo wet robił tym RTG zdjęcia cyfrówką na szybcika, żeby mi je przesłac na maila bo oryginały jeszcze nie wyschły. A kolezance pokazywałas? Fotki będą dzisiaj:) Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Jakoś mialam przeczucie żez Idusią będzie dobrze ;) i jest ;) ale bardzo mnie zaniepokoilo o to [quote name='LAZY'](Marcin nie jest z tego faktu zadowolona:P). Perelka przeszedl operacje zmiany płci ? :crazyeye: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 PIKA napisał(a):Perelka przeszedl operacje zmiany płci ? :crazyeye: :evil_lol: no w końcu nick zobowiązuje :evil_lol: ;) Quote
LAZY Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 No i wyszło szydło z worka z tą Perełka:P Dzisiaj RTG Idy oglądał Siembieda i powiedział, że on tu dysplazji nie widzi.Oczywiście serdecznie zapraszał na kontrolne RTG za 3,4 miesiace:) A oto kilka zdjęć. Niestety te domowe są niewyraźne,bo Ida to kręcidupka, ale widać na nich jaka jestem już duza;) Basiu...powiedzmy. ze przy mojej nodze;P Quote
cuciola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 znowu cudowne fotki Iduni.. mi tylko ta lewa strona zdjecia troche na bardziej splaszczona glowke wyglada ale to moze byc wina nieczystego zdjecia.. poza tym to jest pies jeszcze w wieku rozwojowym i wszystko sie moze zmienic.. ale na pewno bedzie ok :) super fotki! Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :multi::multi::multi:puszczam kciuki , bo mi palce poodpadaja ;) super zeOK:multi: duża panna już jestem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Teraz przy takim stróżu to już nieważna płeć Perełki ;) Quote
cuciola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Paulina ty jej poczesz ten balagan na glowie :D swietna jest! jak sobie radzicie na szkoleniu? co juz Idunia potrafi? trenujecie tez klikerem? ja bede chciala sprobowac szkolic klikerem Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 LAZY napisał(a):Dzisiaj RTG Idy oglądał Siembieda i powiedział, że on tu dysplazji nie widzi.Oczywiście serdecznie zapraszał na kontrolne RTG za 3,4 miesiace:) :laola: świetnie!!!!!! Quote
LAZY Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Ciuciola ta lewa strona zdjęcia to prawa łapa i do niej nie było zastrzezen. Ale to jest szczeniak, u niej sie wszystko rozwija. Jeszcze czeka mnie konsultacja z jednym wetem, ale mysle ze bedzie ok. Szkolenie idzie nam dobrze (tfu,tfu). Oczywiście potrafimy być uparte, ale damy rade. Juz rozumiemy, ze ciagniecie nigdzie nie doprowadzi. I nawet tuz przed wejsciem na ulubione boisko trzeba równac(bo jak nie to w tył zwrot). Owszem będziemy klikac, umiemy siad, waruj, stój, do mnie no i noga. O tunelu i kładce nie wspomne bo do tego mamy talent. Quote
kalina. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 no Ida...jest naprawde śliczniasta:razz: To bardzo fajnie że Iduni dobrze idzie na szkoleniu:razz: Quote
anetta Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Super ze z mala jest wszystko w porzadku :sweetCyb::sweetCyb: http://i6.tinypic.com/11snm9u.jpg widze ze caly czas silne wiatry u was sa :roflt: 100 stronka u mnie :bigcool::cunao::chlup: Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='anetta']Super ze z mala jest wszystko w porzadku :sweetCyb::sweetCyb: http://i6.tinypic.com/11snm9u.jpg widze ze caly czas silne wiatry u was sa :roflt: 100 stronka u mnie :bigcool::cunao::chlup::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie 298;) Witajcie:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dzień dobry! :-) Piękności!! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo się ciesze, ze z Idunią wszystko ok. Przeciez inaczej być nie mogło! :Cool!: Quote
cuciola Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 dodalam nowe zdjecia do mojej galerii! zapraszam! Quote
LAZY Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 W galerii byłam :) Powiem szczerze, ze zgłupiałam...bo co wet to inna opinia o tych Idy stawach. Nie panikuje, jedynie się martwie. Dwóch zaleciło mi ponowne RTG za miesiac. Jeszcze jedna konsultacja i wracam do mego weta niech mi cos doradzi.Straszne jest to ze pies rosnie. Dzis staw wyglada tak, jutro inaczej. Chciałam donieść, że ten mały diabełek co to się Ida zowie porzadnie stłókł mojej mamie żebro;/Wylądowała wczoraj na pogotowiu, bo nie wytrzymywała bólu. A to "aniołeczek" po porostu tak wylewnie rano się witał, że z impetem wparowała na mamę do łóżka. Ehh...to jest istny szaleniec:)Ja juz dawno stwierdziłam,ze ona ma ADHD:)I ten rytuał cieszenia sie z czymkolwiek w pysku. Dupcia to jej o mało nie odpadnie tak nią kręci z radości i robi orbitki wokół nas. Zakochałam się na dobre:razz: Quote
kalina. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 LAZY napisał(a):A to "aniołeczek" po porostu tak wylewnie rano się witał, że z impetem wparowała na mamę do łóżka. Ehh...to jest istny szaleniec:smile: Ja z moją małą mam to samo rano wskakuje do mnie z impetem na łóżko przywitać się... i tak było przed chwilą(budzi mnie:roll: ) no no Perła jest budzikiem:lol: Quote
sylwiaskalska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Paulinka zawsze się przyda :) http://www.offa.org/hipstatbreed.html A własnie co z twoja mamą jak się czuje juz lepiej? Tosz to Ida Łobuziak :evil_lol: Quote
cuciola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 zdrowia dla mamusi...zacznij ja oduczac wskakiwania na ciebie poki czas :) Quote
Recommended Posts