Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Ale Ida juz duza:-o .I jaka sliczna:loveu: .A co do rtg-jak robilam Enigmie RTG w wieku 5 miesiecy to tez w jednym stawie byl lekki luz i wet ktory robil przeswietlenie nas postraszyl,ze A to ona nie bedzie miala-skonsultowalam to od razu z 6 innymi wetami i mnie wysmiali,ze w takim wieku luz moze sie zdarzyc :roll: .
Ciesze sie,ze Idusia zdrowa i tak slicznie rosnie:multi:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaglądam i co? znowu fotek nie ma? Paulinka dawaj zdjęcia laluni!!! a ja bym chciała,, taką fotkę-jak Idusia siedzi przy twojej nodze :cool1: :razz: (oczywiście o Ciebie mi nie chodzi :evil_lol: :roll: )

Całuski od Inez :multi:

Posted

Co masz na mysli ciuciola pisząć ze sa strasznej jakosci? Ida była w korytku i na moje oko są dobre...z wyjątkiem tych dynamicznych, ktore ja ruszyłam, ale to wet sam powiedzial. A jesli hcodzi o ostrosc to to sa zdjecia zdjęc, wiec moga byc nie ostre. Nie rozumiem tego kiepskiej ajkosci.

Asher skoro nie mozesz odrożnic to chyba dobrze co?:P

Posted

cuciola napisał(a):
zlej jakosci czyli nieostre za bardzo...rozmyte troche...
ale niewazne...dobrze ze Idunia zdrowa :D
fotki daj nowe nam!

No rozmyte, bo wet robił tym RTG zdjęcia cyfrówką na szybcika, żeby mi je przesłac na maila bo oryginały jeszcze nie wyschły. A kolezance pokazywałas? Fotki będą dzisiaj:)

Posted

Jakoś mialam przeczucie żez Idusią będzie dobrze ;) i jest ;)

ale bardzo mnie zaniepokoilo o to

[quote name='LAZY'](Marcin nie jest z tego faktu zadowolona:P).
Perelka przeszedl operacje zmiany płci ? :crazyeye:

:evil_lol:

Posted

No i wyszło szydło z worka z tą Perełka:P

Dzisiaj RTG Idy oglądał Siembieda i powiedział, że on tu dysplazji nie widzi.Oczywiście serdecznie zapraszał na kontrolne RTG za 3,4 miesiace:)

A oto kilka zdjęć.

Niestety te domowe są niewyraźne,bo Ida to kręcidupka, ale widać na nich jaka jestem już duza;)

Basiu...powiedzmy. ze przy mojej nodze;P

Posted

znowu cudowne fotki Iduni..

mi tylko ta lewa strona zdjecia troche na bardziej splaszczona glowke wyglada ale to moze byc wina nieczystego zdjecia..
poza tym to jest pies jeszcze w wieku rozwojowym i wszystko sie moze zmienic..
ale na pewno bedzie ok :) super fotki!

Posted

:multi::multi::multi:puszczam kciuki , bo mi palce poodpadaja ;)

super zeOK:multi:

duża panna już jestem ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Teraz przy takim stróżu to już nieważna płeć Perełki ;)

Posted

Paulina ty jej poczesz ten balagan na glowie :D swietna jest! jak sobie radzicie na szkoleniu? co juz Idunia potrafi? trenujecie tez klikerem?
ja bede chciala sprobowac szkolic klikerem

Posted

LAZY napisał(a):
Dzisiaj RTG Idy oglądał Siembieda i powiedział, że on tu dysplazji nie widzi.Oczywiście serdecznie zapraszał na kontrolne RTG za 3,4 miesiace:)

:laola: świetnie!!!!!!

Posted

Ciuciola ta lewa strona zdjęcia to prawa łapa i do niej nie było zastrzezen. Ale to jest szczeniak, u niej sie wszystko rozwija. Jeszcze czeka mnie konsultacja z jednym wetem, ale mysle ze bedzie ok.

Szkolenie idzie nam dobrze (tfu,tfu). Oczywiście potrafimy być uparte, ale damy rade. Juz rozumiemy, ze ciagniecie nigdzie nie doprowadzi. I nawet tuz przed wejsciem na ulubione boisko trzeba równac(bo jak nie to w tył zwrot). Owszem będziemy klikac, umiemy siad, waruj, stój, do mnie no i noga. O tunelu i kładce nie wspomne bo do tego mamy talent.

Posted

W galerii byłam :)

Powiem szczerze, ze zgłupiałam...bo co wet to inna opinia o tych Idy stawach. Nie panikuje, jedynie się martwie. Dwóch zaleciło mi ponowne RTG za miesiac. Jeszcze jedna konsultacja i wracam do mego weta niech mi cos doradzi.Straszne jest to ze pies rosnie. Dzis staw wyglada tak, jutro inaczej.

Chciałam donieść, że ten mały diabełek co to się Ida zowie porzadnie stłókł mojej mamie żebro;/Wylądowała wczoraj na pogotowiu, bo nie wytrzymywała bólu. A to "aniołeczek" po porostu tak wylewnie rano się witał, że z impetem wparowała na mamę do łóżka. Ehh...to jest istny szaleniec:)Ja juz dawno stwierdziłam,ze ona ma ADHD:)I ten rytuał cieszenia sie z czymkolwiek w pysku. Dupcia to jej o mało nie odpadnie tak nią kręci z radości i robi orbitki wokół nas.
Zakochałam się na dobre:razz:

Posted

LAZY napisał(a):
A to "aniołeczek" po porostu tak wylewnie rano się witał, że z impetem wparowała na mamę do łóżka. Ehh...to jest istny szaleniec:smile:

Ja z moją małą mam to samo rano wskakuje do mnie z impetem na łóżko przywitać się... i tak było przed chwilą(budzi mnie:roll: ) no no Perła jest budzikiem:lol: