cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 i ja trzyyymam mocno! Idunia nam zaspana wroci.. Quote
LAZY Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Jesteśmy w domku. Ida dzielnie to zniosła, choć stawiała opór jeśli chodzi o wenflon:P Łokcie są ok. Prawa tylna bardzo ładna, lewa z luzami, ale według mego weta nic z tym nie trzeba robic. Moze się ładnie "naprawic". Trzeba choindroityne dawac, pilnowac zeby sie nie slizgała, mniej biegania (to u niej będzie trudne), utrzymywac wage itd. Jak dostanę zdjecie w formie elektronicznej to wstawie. Jestem w sumie zadowolona, chociaz wolałabym obydwie super, ale i tak się ciesze. Tradycyjnie wet odesłał mnie na konsultacje do inniego weta, bo on zawsze woli zeby to jakies inne oko jeszcze zobaczyło. Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :klacz: to super, że jest OK! a druga łapka się naprawi bo będziesz dbała o to :loveu: Quote
Patka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 młoda panienka jest wszystko sie wzmocni i będzie dobrze :multi: Quote
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 super! nie martw sie..bedzie dobrze..tylko pilnuj jesli chodzi o zabawy z dyzymi ciezszymi od niej psami... bo mnie sie zabawy z bokserem nie podobaja jak na jej wiek :) Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :multi::multi::multi:no mogę już zluzować jeden paluszek;) Quote
LAZY Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Narazie nie ostra wersja zdjeć,ale dzisiaj wet zrobi lepsza nasuchych fotach:) I druga pozycja...niestety ruszyłam reka i nie jest idealnie ułożona. Oczywiście jak dla mnie to to znaczy wiele i niewiele... Quote
sylwiaskalska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=9184#9184 Paulinka wejdź tam ja wkleiłam zdjęcia i dostałam odpowiedź. Quote
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 LAZY czy moglabym skonsultowac twoje zdjecia ze znajoma? tzn sciagnac je i jej pokazac? ona sie zna na stawach.. :) Quote
LAZY Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 jak najbardziej ciuciola. A czyzby cos cie niepokoiło? Quote
sylwiaskalska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ja wsadziłam swoje pytanie jeszcze tutaj http://www.vetcontact.com/pl/forum.php?p_first= chyba wszystkie forum teraz poznam ;) Quote
oktawia6 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='sylwiaskalska']http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=9184#9184 Paulinka wejdź tam ja wkleiłam zdjęcia i dostałam odpowiedź. Sylwia z całym sercem jestem z Tobą-Lazy-wiem, że to wątek Twojej suni-wybacz-tylko Sywlusię-wspaniałą trzymam na duchu jak mogę-jestem wściekła:angryy: :boom: :2gunfire: -łączę się z Tobą moja złota-ja też mam całe zycie chorego Gryfonika-za żadne skarby bym go nie "wymieniła na nowego:razz: ":snipersm: :stupid: :stupid: dla Lalusia od pamiętającej cioci:glaszcze: :buzi: Quote
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Lalus bedzie sobie zyl dlugo bez bolesnosci..on jest lekki wiec da rade.. a u Iduni nic mnie nie niepokoi...spokojnie! Quote
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Paulinko..wkleilam zdjecia Iduni na labkowe forum..i mi sie dostalo :( ze niby po co wklejam cudze zdjecia..ze to lekarz ma zdecydowac o przyszlosci psa.. a ja jak zwykle chce pomoc i chce dobrze..a zawsze mi sie dostanie :( buuuu Quote
sylwiaskalska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 cuciola napisał(a):Paulinko..wkleilam zdjecia Iduni na labkowe forum..i mi sie dostalo :( ze niby po co wklejam cudze zdjecia..ze to lekarz ma zdecydowac o przyszlosci psa.. a ja jak zwykle chce pomoc i chce dobrze..a zawsze mi sie dostanie :( buuuu Ciuciola nie przejmuj się tym ważne że ty chciałaś pomóc :) :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='oktawia6']Sylwia z całym sercem jestem z Tobą-Lazy-wiem, że to wątek Twojej suni-wybacz-tylko Sywlusię-wspaniałą trzymam na duchu jak mogę-jestem wściekła:angryy: :boom: :2gunfire: -łączę się z Tobą moja złota-ja też mam całe zycie chorego Gryfonika-za żadne skarby bym go nie "wymieniła na nowego:razz: ":snipersm: :stupid: :stupid: dla Lalusia od pamiętającej cioci:glaszcze: :buzi: Oktawia dziekuję :loveu: . W poniedziałek mam już wyniki :) Paulina - Marta (ma Fredzika - brat Lalusia i mieszka we Wrocławiu) umówiła się z Siembiedą w poniedziałek po południu da mi znać co i jak :) Wysłałam jej twoje zdjęcia. Quote
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 czy moje rady na prawde sa zle? :( ja na prawde chce wam dobrze doradzic a na innym forum zawsze mi sie oberwie...na dogomanii coraz bardziej mi sie podoba bo nikt po mnie wirtualnie nie krzyczy :( jak Idunia dzisiaj? co robiliscie? Quote
LAZY Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Idusia dobrze. Dzisiaj było szkolenie, potem działka i mała śpi teraz jak zabita:) Quote
cuciola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 jak fajnie! ja niestety bede musiala sobie sama radzic w szkoleniu wiec przy jakis problemach to mam nadzieje pomozecie! we Wloszech godzinna lekcja to 200 zl ...ehhh...chca zarabiac! Quote
asher Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Hej Paulina!!! Super, że prześwietlenie wyszło ok :multi: Ja to nawet nie umiem rozpoznać ze zdjęc, który staw to jest ten luźny :oops: :lol: A w jakiej w końcu pozycji mała była prześwietlana? Na brzuszku, czy na plecach? Quote
Cimi Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 cuciola napisał(a):jak fajnie! ja niestety bede musiala sobie sama radzic w szkoleniu wiec przy jakis problemach to mam nadzieje pomozecie! we Wloszech godzinna lekcja to 200 zl ...ehhh...chca zarabiac! Samodzielne szkolenie nie jest takie złe i nie takie trudne ;). Quote
cuciola Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 chce poprobowac troche szkolenia z klikerem... co tam u Iduni? te zdjecia ktore wkleilas sa w strasznej jakosci...czy ona byla ulozona w korytku? Quote
Recommended Posts