Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy w domku. Ida dzielnie to zniosła, choć stawiała opór jeśli chodzi o wenflon:P

Łokcie są ok. Prawa tylna bardzo ładna, lewa z luzami, ale według mego weta nic z tym nie trzeba robic. Moze się ładnie "naprawic". Trzeba choindroityne dawac, pilnowac zeby sie nie slizgała, mniej biegania (to u niej będzie trudne), utrzymywac wage itd.

Jak dostanę zdjecie w formie elektronicznej to wstawie. Jestem w sumie zadowolona, chociaz wolałabym obydwie super, ale i tak się ciesze. Tradycyjnie wet odesłał mnie na konsultacje do inniego weta, bo on zawsze woli zeby to jakies inne oko jeszcze zobaczyło.

Posted

super! nie martw sie..bedzie dobrze..tylko pilnuj jesli chodzi o zabawy z dyzymi ciezszymi od niej psami...
bo mnie sie zabawy z bokserem nie podobaja jak na jej wiek :)

Posted

Narazie nie ostra wersja zdjeć,ale dzisiaj wet zrobi lepsza nasuchych fotach:)

I druga pozycja...niestety ruszyłam reka i nie jest idealnie ułożona.

Oczywiście jak dla mnie to to znaczy wiele i niewiele...

Posted

[quote name='sylwiaskalska']http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=9184#9184

Paulinka wejdź tam ja wkleiłam zdjęcia i dostałam odpowiedź.

Sylwia z całym sercem jestem z Tobą-Lazy-wiem, że to wątek Twojej suni-wybacz-tylko Sywlusię-wspaniałą trzymam na duchu jak mogę-jestem wściekła:angryy: :boom: :2gunfire: -łączę się z Tobą moja złota-ja też mam całe zycie chorego Gryfonika-za żadne skarby bym go nie "wymieniła na nowego:razz: ":snipersm: :stupid: :stupid:

dla Lalusia od pamiętającej cioci:glaszcze: :buzi:

Posted

Paulinko..wkleilam zdjecia Iduni na labkowe forum..i mi sie dostalo :( ze niby po co wklejam cudze zdjecia..ze to lekarz ma zdecydowac o przyszlosci psa..
a ja jak zwykle chce pomoc i chce dobrze..a zawsze mi sie dostanie
:( buuuu

Posted

cuciola napisał(a):
Paulinko..wkleilam zdjecia Iduni na labkowe forum..i mi sie dostalo :( ze niby po co wklejam cudze zdjecia..ze to lekarz ma zdecydowac o przyszlosci psa..
a ja jak zwykle chce pomoc i chce dobrze..a zawsze mi sie dostanie
:( buuuu

Ciuciola nie przejmuj się tym ważne że ty chciałaś pomóc :) :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='oktawia6']Sylwia z całym sercem jestem z Tobą-Lazy-wiem, że to wątek Twojej suni-wybacz-tylko Sywlusię-wspaniałą trzymam na duchu jak mogę-jestem wściekła:angryy: :boom: :2gunfire: -łączę się z Tobą moja złota-ja też mam całe zycie chorego Gryfonika-za żadne skarby bym go nie "wymieniła na nowego:razz: ":snipersm: :stupid: :stupid:

dla Lalusia od pamiętającej cioci:glaszcze: :buzi:

Oktawia dziekuję :loveu: . W poniedziałek mam już wyniki :) Paulina - Marta (ma Fredzika - brat Lalusia i mieszka we Wrocławiu) umówiła się z Siembiedą w poniedziałek po południu da mi znać co i jak :) Wysłałam jej twoje zdjęcia.

Posted

czy moje rady na prawde sa zle? :( ja na prawde chce wam dobrze doradzic a na innym forum zawsze mi sie oberwie...na dogomanii coraz bardziej mi sie podoba bo nikt po mnie wirtualnie nie krzyczy :(
jak Idunia dzisiaj? co robiliscie?

Posted

jak fajnie!
ja niestety bede musiala sobie sama radzic w szkoleniu wiec przy jakis problemach to mam nadzieje pomozecie! we Wloszech godzinna lekcja to 200 zl ...ehhh...chca zarabiac!

Posted

Hej Paulina!!!
Super, że prześwietlenie wyszło ok :multi: Ja to nawet nie umiem rozpoznać ze zdjęc, który staw to jest ten luźny :oops: :lol: A w jakiej w końcu pozycji mała była prześwietlana? Na brzuszku, czy na plecach?

Posted

cuciola napisał(a):
jak fajnie!
ja niestety bede musiala sobie sama radzic w szkoleniu wiec przy jakis problemach to mam nadzieje pomozecie! we Wloszech godzinna lekcja to 200 zl ...ehhh...chca zarabiac!

Samodzielne szkolenie nie jest takie złe i nie takie trudne ;).