Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 oj moje dziewczynki koffane ....:loveu: z Idy to niezły wykańczacz ;)nie daj się Paulina bo nam zmarniejesz :razz: no i trzymam potrójnie;) Quote
sylwiaskalska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='cuciola']sylwiaskalska mam namiary na maila dr degorskiej...mozesz jej wyslac mailem zdjecia degorska@alpha.sggw.waw.pl zawsze to jakas dodatkowa opinia Dostałam odpowiedź niezbyt dobrą :( teraz tylko czekam na potwierdzenie od Siembiedy Quote
cuciola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 a ja trzymam kciuki za jutro za Idunie! Sylwia a ty sie nie martw! twoj piesek jest maly! da rade! nie bedzie go w przyszlosci tak bolalo jak boli to duze psy! Quote
LAZY Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Trzymajcie kciuki:) Oto kilka fotek z serii: jak ja lubię spac:) I jeszcze mu ryjek z innej perspektywy:) Quote
bellatriks Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 o matko, jaka ta Ida śliczna!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :crazyeye:o mamo jak to twoje cudeńko szybko rośnie .....ale coś mi się zdaje że ona teskni za towarzystwem ;) Quote
LAZY Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o mamo jak to twoje cudeńko szybko rośnie .....ale coś mi się zdaje że ona teskni za towarzystwem ;) Mówisz, że mamcia Paulinka już jej nie wystarcza?:P Wiecie, że mała jest o mnie zazdrosna...jak TZ się do mnie przytula to ona na nas skacze. Jak kaze jej sie połozyc to przygląda się nam i obserwuje Marcina...hihihi...ale będą jaja wieczorami:razz: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='LAZY']Mówisz, że mamcia Paulinka już jej nie wystarcza?:P Wiecie, że mała jest o mnie zazdrosna...jak TZ się do mnie przytula to ona na nas skacze. Jak kaze jej sie połozyc to przygląda się nam i obserwuje Marcina...hihihi...ale będą jaja wieczorami:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musicie sobie załatwić separatkę :cool3: Quote
kalina. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 piekniutką masz psinkę(łał Ida ma bliźniaka siamskiego:cool1::evil_lol: ) [quote name='LAZY'] Quote
cuciola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 jaki fajny spioch! to niech sie wyspi bo jutro bedzie miala wrazenia! ja trzymam kciuki! dzieki Paulinka ze ogladasz galerie moich maluszkow! Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ale slodka zaspana mordeczka :loveu: [quote name='LAZY']Wiecie, że mała jest o mnie zazdrosna...jak TZ się do mnie przytula to ona na nas skacze. Jak kaze jej sie połozyc to przygląda się nam i obserwuje Marcina...hihihi...ale będą jaja wieczorami:razz: O nocach nie wspomne :evil_lol: Quote
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Idunia swietne zdjecia! trzymam kciuki za dzisiaj! Dzien Dziecka przyniesie malej Iduni szczescie! Quote
LAZY Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 PIKA Ida to naturalna antykoncepcja...hihihi...albo naturalna kastracja dla zalotnika:evil_lol: (Marcin nie jest z tego faktu zadowolona:P). Dzięki za fotki i za kciuki za malą. Będzie dobze, bo musi. Ida dzisiaj nieszczesliwa, bo musi glodowac od rana...a ona przyzwyczajona do gotowanego kurczaczka po porannym spacerku...a tutaj ani spcaeku ani jedzonka...bidulka...ladny ma dzien dziecka...:shake: Quote
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 o ktorej macie RTG? o ktorej bedziecie w domu? bo ja bede do konca trzymac kciuki az nie wrocicie z dobrymi informacjami! Quote
LAZY Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 cuciola napisał(a):o ktorej macie RTG? o ktorej bedziecie w domu? bo ja bede do konca trzymac kciuki az nie wrocicie z dobrymi informacjami! Zacznij trzymac od 18.30:) Wtedy będziemy weta a puść po jakiś 2 godzinach:P Hihihi...dzięki za wsparcie. Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Idunia - Wszystkiego naj naj z okazji Dnia Dziecka :loveu: :loveu: :loveu: i będziem trzymać :kciuki: za badanie :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 kalinaM napisał(a):LAZY będzie dobrze!!!!!!!:grins: :thumbs: Musi być dobrze :) :multi: Quote
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ja tu trzymam od rana bo myslalam ze idziecie po obiedzie a tu Idunia w Dzien Dziecka nawet obiadku nie dostanie... no ale za to na pewno bedzie ok! trzymam kciuki i przesylam pozytywne fluidy! Quote
anetta Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Tak, tak, bedziemy trzymac, moooooocno!! A foteczki fantastico :loveu: Macie slabe sciany bo Ida wam musi je podtrzymywac :evil_lol: Quote
LAZY Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 anetta napisał(a):Tak, tak, bedziemy trzymac, moooooocno!! A foteczki fantastico :loveu: Macie slabe sciany bo Ida wam musi je podtrzymywac :evil_lol: A z tej strony na to nie patrzalam:P Dzwoniła do mnie Marysia (hodowczyni Idy). Oczywiście zapewniala, że trzyma kciuki za badanie, ale jakbym miała jakieś wątpliwości to mam jej wyslać fotę i ona pójdzie do Siembiedy na konsultacje. Ja ją zapewniłam, że to nie bedzie konieczne:) Ciekawe kiedy minie mi ten optymizm:P Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ;)przygotowuję się do dołożenia 3 palucha do trzymania Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 w pierwszym momencie myślałam że ich jest dwie hahahhahahhaha :oops: :oops: :oops: czesc Dziewczyneczki :loveu: Quote
moon_light Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Boże jaki ona ma dłuuuuuugi ogon :crazyeye::crazyeye::-o :lol::loveu: Quote
Recommended Posts