Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja trzymam kciuki za jutro za Idunie!
Sylwia a ty sie nie martw! twoj piesek jest maly! da rade! nie bedzie go w przyszlosci tak bolalo jak boli to duze psy!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o mamo jak to twoje cudeńko szybko rośnie .....ale coś mi się zdaje że ona teskni za towarzystwem ;)

Mówisz, że mamcia Paulinka już jej nie wystarcza?:P

Wiecie, że mała jest o mnie zazdrosna...jak TZ się do mnie przytula to ona na nas skacze. Jak kaze jej sie połozyc to przygląda się nam i obserwuje Marcina...hihihi...ale będą jaja wieczorami:razz:

Posted

[quote name='LAZY']Mówisz, że mamcia Paulinka już jej nie wystarcza?:P

Wiecie, że mała jest o mnie zazdrosna...jak TZ się do mnie przytula to ona na nas skacze. Jak kaze jej sie połozyc to przygląda się nam i obserwuje Marcina...hihihi...ale będą jaja wieczorami:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musicie sobie załatwić separatkę :cool3:

Posted

ale slodka zaspana mordeczka :loveu:

[quote name='LAZY']Wiecie, że mała jest o mnie zazdrosna...jak TZ się do mnie przytula to ona na nas skacze. Jak kaze jej sie połozyc to przygląda się nam i obserwuje Marcina...hihihi...ale będą jaja wieczorami:razz:

O nocach nie wspomne :evil_lol:

Posted

PIKA Ida to naturalna antykoncepcja...hihihi...albo naturalna kastracja dla zalotnika:evil_lol: (Marcin nie jest z tego faktu zadowolona:P).

Dzięki za fotki i za kciuki za malą. Będzie dobze, bo musi. Ida dzisiaj nieszczesliwa, bo musi glodowac od rana...a ona przyzwyczajona do gotowanego kurczaczka po porannym spacerku...a tutaj ani spcaeku ani jedzonka...bidulka...ladny ma dzien dziecka...:shake:

Posted

cuciola napisał(a):
o ktorej macie RTG? o ktorej bedziecie w domu? bo ja bede do konca trzymac kciuki az nie wrocicie z dobrymi informacjami!

Zacznij trzymac od 18.30:) Wtedy będziemy weta a puść po jakiś 2 godzinach:P Hihihi...dzięki za wsparcie.

Posted

ja tu trzymam od rana bo myslalam ze idziecie po obiedzie a tu Idunia w Dzien Dziecka nawet obiadku nie dostanie...
no ale za to na pewno bedzie ok! trzymam kciuki i przesylam pozytywne fluidy!

Posted

anetta napisał(a):
Tak, tak, bedziemy trzymac, moooooocno!!
A foteczki fantastico :loveu: Macie slabe sciany bo Ida wam musi je podtrzymywac :evil_lol:

A z tej strony na to nie patrzalam:P

Dzwoniła do mnie Marysia (hodowczyni Idy). Oczywiście zapewniala, że trzyma kciuki za badanie, ale jakbym miała jakieś wątpliwości to mam jej wyslać fotę i ona pójdzie do Siembiedy na konsultacje. Ja ją zapewniłam, że to nie bedzie konieczne:)

Ciekawe kiedy minie mi ten optymizm:P