Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

U Idy wszystko dobrze:) Jest rozbrykana i zabawowa jak cholercia:P Czasem nie mam juz siły a ona dalej szaleje:) Ale to dobrze, bo to znaczy, ze pewno nic jej nie jest. W czwartek idziemy na to RTG. oczywiscie glupia pancia sie denerwuje, ale w koncu bede miała wszystko jasne. Na szkoelnie chętnie chodzi. teraz uczymy sie chodzic przy nodze. Do momentu jak nie ma nic ciekawego na horyzoncie to dzielnie maszeruje, ale jak gdzies pędzi to reki o mało nie wyrwie, ale walczymy z tym:) I mam nadzieje ze juz niedługo będzie lepiej.

Foty wstawię jak mi internet w domu na to pozwoli, bo ostatnio strasznie się muli i nie jestem w stanie nic wstawic;/ Ale postaram się:)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ida jeszcze młodziutka to wiadomo wiele rzeczy ją interesuje.Ozzy na szkoleniu jak na horyzoncie zobaczył swoją koleżankę ASTkę z 2 grupy to nie było zmiłuj wiał do niej i nic nie pomagało:angryy:

Posted

[quote name='cuciola']a ja juz od dzisiaj zaczne trzymac kciuki za czwartek..wszystko bedzie ok! i jak cos to dowiem sie namiarow na dr Siembiede

Namiary

Dr Jan Siembieda - Akademia Rolnicza, Klinika Chirurgii Zwierząt, Pl. Grunwaldzki 51, 50-366 Wrocław, tel. (0-71) 320-54-90

Posted

a ja myślałam że jakieś fotki tu obejrze nowe! :shake: a tu z przed tygodnia! co słychać u Idusi?

moja Inez była ostatnio na wycieczce przejechaliśmy 900 km.:crazyeye: tak uwielbia te podróże że,sama przyjemność z nią jeździć:multi:
zbieram się założyć temat tutaj dla siostrzyczki Idy ale czasu ciągle brakuje:shake:

Posted

Dla wszystkich aby wysłać zdjęcia RTG do Pana Jana Siembieda- rozmawiałam z nim osobiście przez telefon
telefon 71/32-05-346 należy wysłać poleconym na adres :

Jan Siembieda
ulica : Canaletta 89
51-650 Wrocław i włozyć 50 złoty

Posted

cuciola napisał(a):
co u Iduni?
Paulina..oby ci zadzialal net bo brak nowych fotek jest ewientny :)

ciocia Sylwia się zlituje nad wami i porobie zdjęcia :) swoim aparatos
Paulina jak nie bedzie padało to bedziesz o 17:00 a jak nie to najwyżej jutro rano - dzisiaj ciebie nie było :mad: :lol:

Posted

Basiu...fotek brak, bo czasu brak..Moja mama się ze mnie śmieje, że ja to ledwo żyje przez ta moja miłość Idusiowa:) Rano pobudka o 5.30 spać ide po 11 i tak w kółko świat kęci się wokół psa. W czwartek jak Ida będzie śnieta po RTG pewno coś uda mi się wstawic.

Sylwia dzisiaj zaspałam...wstałam o 6 i na stadion juz nie dotarłam. Udało mi sie przyjść na Pionierka na chwilke, a potem myk do domku.
Dzisiaj oczywiście o 17 będę (czy będzie padało czy nie, bo mi sunia zyć nie da). Natomiast jutro raczej rano krotki spacer, bo mamy być na glodzie, więc wolę jej spacerem nie podjudzać apetytu.

Ciuciola MUSI być dobrze. I będzie, nie przewiduję innego wariantu:) Ale denerwue się strasznie, ale to już taka moja uroda.

Pozdrawiamy z ta moją łobuzica kochana serdecznie.

Basiu czekam na galerię malej Inezki:) Na owczarku już sobie pooglądalam fotaski! Sa cudne. Ida jeszcze potrafi chorować w aucie, ale jeździ calkiem spokojnie (może źle się czuje...:().

Posted

LAZY napisał(a):
Dzisiaj oczywiście o 17 będę (czy będzie padało czy nie, bo mi sunia zyć nie da). Natomiast jutro raczej rano krotki spacer, bo mamy być na glodzie, więc wolę jej spacerem nie podjudzać apetytu..

A fakt zapomniałam że ty jutro na zdjęcia. Acha jak będzie Gugała to powiedź że ja dziś wysłalam zdjęcia do Siembieda i czekam na odpowiedź :)

A dziś bedę nawet przed 17:00 więc jak nie bedzie lać to poczekam na Ciebie. Aparatos biorę :)