Patka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 o matko rośnie jak na drożdżach :loveu: cudniasta :) Quote
olcha Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Lazy psa Ci podmienili! :-o :-o :-o Jaka ona duża!!! Kiedy? Co? Jak? Quote
LAZY Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Lalus przymierzał sie do mojej piłki, ale nie ma tak dobrze, ja pilnuje tego co moje:) Ida obserwator. Ktos mi sie przyczepił do futra:P Pogadamy mały? Ano rośnie mi pannica:) Mamy juz prawie wszystkie swoje ząbki. Zostały nam w sumie kły do wymiany:) No i oczywiście dalej psocimy jak pijane zajace:P Quote
bellatriks Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 nie no, przecie Ida to już olbrzymek:evil_lol: ucałuj ją koniecznie :buzi: Quote
Patka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 a Gdzie Urocza właścicielka gryfonika nie pojawia sie juz w swojej galerii :cool3: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :razz:To IDA taka duża czy LALUŚ taki maleńki ;) Jak ona zabójczo wygląda z tymi ucholcami :p Quote
anetta Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Lojezuuuu, ale macie tam wiatry!!! http://i1.tinypic.com/ztsumq.jpg :megagrin: :loveu: Ida, jakas pchla ci sie przyczepila do siersci http://i1.tinypic.com/ztt4w6.jpg :megagrin: Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :loveu: REWELACYJNY MIŚ USZATEK :loveu: :multi: :multi: :multi: hahaha a Laluś jaki amancik :lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 hehe uszka wyglądaja jak by powiewaly na wietrze:evil_lol: :multi: :cool3: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Paulinko, uściskaj tę modelke z bałaganem na głowie . Pamiętaj !!! :loveu: Quote
coztego Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ależ dziewczynka rośnie pięknie :loveu: Tylko widzę, że uszka "się popsuły" :evil_lol: Quote
kalina. Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ida:loveu: jest piękna:loveu: Ida naprawdę urosła!!:loveu: Quote
mch Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 sylrwia napisał(a):A ja dzis widziałam psinkę podobną do Idy:lol: i oglądneła sobie te uszka, niesamowite,:loveu: że one tak bez niczego pięknie sie kupy trzymaja:eviltong: z profilu wynika ze jestes z Gorzowa W ,a tam mieszka przeciez siostra Idy ,Inca ; moze to ją mialas okazje spotkac ? Quote
misiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='LAZY'] A oto ja z klapnietym uszkiem:) Cudna dziewczyna :loveu:. Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 A oto ja z klapnietym uszkiem:smile: ojej jak jej te uszy polecialy w jedną strone :lol: Smisznie wyglada :loveu: Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ona ma faktycznie balagan na glowie :evil_lol: Slodka :loveu: Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :mad:to wszystko od tych wiatrów znad jeziora :razz: Quote
bellatriks Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 a Ida z dnia na dzien staje się większa:evil_lol: ja już nie poznaję tej malej puszystej kuleczki:cool3: teraz to wielka puszysta kula:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
barbara.h Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ależ ślicznotka z wycieraczkami na głowie:loveu: nasze jeszcze stoją na baczność :lol: ale przed nami wymiana kłów, więc nie wiadomo jak to będzie:shake: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 LAZY czy mi się wydaje czy byłaś z nią dziś na szkoleniu? I jak? Quote
LAZY Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Witam. Basiu u nas zabki po wymianie. Praktycznie wszystkie mamy juz nowe:) Stąd te uszka klapnięte. Olcha szkolenie mialo byc w czwartek, ale tak lało, ze jest przełożone na jutro. Byłysmy za to planowo dzisiaj. Małje tak się to szkolenie podoba, że wcale nie chce wracac. Co prawda spi potem padnieta (juz 2 godziny), ale jest przeszczesiwa. Sa pieski do zabawy. Daja smakołyki, przeciagaja sie sznurem, rzucaja piłeczke...eehhh, zyc nie umierac. Mała faktycznie rosnie jak na drozdzach. Ma coraz wiecej siły fizycznej i cholercia jest nie do wymeczenia. Ja na nic nie mam czasu! Spie razem z nia, wstaje o 5.30 zeby ja troszke przed praca zmeczc (coraz gorzej mi to wychodzi, bo ona coraz mniej sie meczy), po pracy biegiem na spacer....i potem zabawianie smarkacza w domu, bo jak sie nudzi to chetnie wszystko gryzie.:mad: Poza tym jest kochana. Bardzo grzecznie jezdzi srodkami komunikacji (dzis w kantarku, bo róznie ludzie patrza na takiego "malutkiego" szczeniaczka). Niestety wybiegałysmy dzisiaj szybko z autobusu bo Ida postanowiła zwymiotowac:oops: Ale poza tym jest grzeczna. No i pieszczoch z niej niezły, ale nie można dac sie oszukac bo charakterna jest strasznie.:evil_lol: A to niedobitki fotek:) Quote
asher Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='LAZY']wstaje o 5.30 zeby ja troszke przed praca zmeczc (coraz gorzej mi to wychodzi, bo ona coraz mniej sie meczy) Hiihihihihiiiiiii :roflt: [quote name='LAZY']Cudowności taki sceniak z piłką w pychu :loveu: Super, że już się szkolicie :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts