LAZY Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A dlaczego ??? :crazyeye: Czyżbyś zamierzała osiągnąć to, co nieosiągalne ? I nie wpuścić Idy pod kocyk i kołderkę ? :roll: Hihi...nie ma tak dobrze:) Mala wchodzi do mnie do wyrka, ale tylko na chwilke, bo jest jej za gorąco i zaraz z niego złazi. Basiu ja nad woda nie mialam aparatu, wszystkie zdjęcia robila Sylwia:) Quote
kalina. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Obejrzałam:evil_lol: Ciekawska psinka i słodka!:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Idunia jak dzielnie człapie poprzez wode... :loveu: Quote
kalina. Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 coś ostatnio tu pusto w galeri Idy...!?:diabloti: Kiedy nowe urocze i śliczne zdjęcia Idusi? Quote
PIKA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pczekają na lepszą pogodę a pogoda jest kiepska? :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='PIKA']a pogoda jest kiepska? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to było tak na usprawiedliwienie że ich nie ma ;) Quote
daga10011 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Plosie o to zdjęcia :) patrze na te foty i sie zako****e:loveu: .Te uszeta sterczace:loveu: .Sliczna jest:loveu: Quote
daga10011 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 o:-o tu sie zakochac nie mozna,bo cie wypipkuja:-o Quote
Patka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 a ja brak fot rozumiem przy takim maluszku 10 rąk potrzeba :lol: Quote
LAZY Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Patka napisał(a):a ja brak fot rozumiem przy takim maluszku 10 rąk potrzeba :lol: Święta prawda! Na nic człowiek nie ma czasu, nawet na dogo:) A te stojace uszy to ktoś zauroczył :mad: , bo od tygodnia jedno klapnęło:angryy: Komu teraz bęcki...:eviltong: Quote
anetta Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Kto smial zauroczyc? :mad: He? :mad: I teraz nie bedzie pieknych zszytych uszek :placz: Jak idzie wychowywanie rozbojnicy? Quote
LAZY Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 anetta napisał(a):Kto smial zauroczyc? :mad: He? :mad: I teraz nie bedzie pieknych zszytych uszek :placz: Jak idzie wychowywanie rozbojnicy? Raz na wozie raz pod wozem...hihih...czasem mi ręce opadaja, ale jutro pierwszy dzien szkolenia (akurat w jej urodziny):) Quote
bellatriks Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 hej hej! Ida to piekna panienka:loveu: ucałuj ja ode mnie :buzi: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 LAZY napisał(a): czasem mi ręce opadaja, a czasem uszy :evil_lol: Quote
LAZY Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 PIKA napisał(a):a czasem uszy :evil_lol: :eviltong: Byłysmy na szkoleniu. Była bardzo grzeczna, nie warczała na zadnego psa i dała sie zdominowac starszej suce o dominanckim ale zrównowazonym charakterze. Jeszcze będą z niej ludzie:) Pani od szkolenia bardzo mi sie podoba. Mam nadzieje, ze nasza współpraca bedzie sie dobrze układac. Jej metody szkoleniowe to przede wszystkim nagradzanie smakołykami, piłeczka i tonacja głosu. Oczywiscie wyznaje teorie dominacji, ale nie spokojnie, jest w tym raczej wywazona. Szkolmy przede wszystim przez zabawe. Dzisiaj zauwazyla, ze Ida lepiej niz na smakołyki reaguje na piłke, na która sie nakreca i pięknie aportuje (tzn. biegnie po nia i przynosi:P). Nastepne spotkanie w czwartek. Jutro beda foty:) Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='LAZY']Święta prawda! Na nic człowiek nie ma czasu, nawet na dogo:) A te stojace uszy to ktoś zauroczył :mad: , bo od tygodnia jedno klapnęło:angryy: Komu teraz bęcki...:eviltong:przyznaj sie zdjęłaś klamerkę :razz: Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='LAZY'] A te stojace uszy to ktoś zauroczył :mad: , bo od tygodnia jedno klapnęło:angryy: Komu teraz bęcki...:eviltong: trzeba było nitki nie wypruwać :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 świetnie że na szkoleniu sobie radzicie :multi: :multi: :multi: Ida tą mądra bestia :loveu: Quote
sylrwia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 A ja dzis widziałam psinkę podobną do Idy:lol: i oglądneła sobie te uszka, niesamowite,:loveu: że one tak bez niczego pięknie sie kupy trzymaja:eviltong: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 sylrwia napisał(a): pięknie sie kupy trzymaja:eviltong: no kupa jak zaschnie to się nieźle trzyma :roll: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :lol: :lol: Hahahaha ale miałaś czyszczenia :lol: :lol: Gratuluję udanego pierwszego dnia szkolenia :brawo: i czekam na zdjęcia :cool3: Quote
LAZY Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Olcha ja jej wcale nie czysciłam. Wsadziłam do wody i sama sie wymyła:P A oto ja z klapnietym uszkiem:) Duża ze mnie babeczka juz. Pani ma moją ulubioną piłeczke:) Lubie tak sobiepolezec w trawce;) A tu z moimi przyjaciólmi. Ten mały to mój nowy przyjaciel Gryfonik brabancki - Lalus:) Ale mi te uszy zarzuciło:P Quote
bellatriks Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 oj, Ida sliczniasta:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i jaka duża juz się zrobiła;) kawal baby:evil_lol: :buzi: Quote
Recommended Posts