LAZY Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Fotki będą wieczorem. Dzisiaj Ida pływała na 5 metrowej smyczy, bardzo ładnie jej to szło:) RTG zrobię, za jakiś miesiac, wiec w wieku prawie 5 miesiecy. Mam nadzieje, że nic złego nie pokaże. Idzie te liscie od topoli sie przyklejaja, jej sie juz teraz wszystko do doopci przyczepia, ale co tam:) Psami tropiacymi nie będziemy zawodowo. Może po jakims czasie będę miała własne zdanie na temat uzytkowosci ON i DON, narazie nie mam żadnej:) Quote
asher Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 PIKA napisał(a):taaa dyskusje o wyższości jajka nad kurą czy czego tam innego :diabloti:Napisała ta, która wręcz nienawidzi dyskutować :eviltong: Lazy, a jakieś fotki niuńki wkleisz? :loveu: Quote
LAZY Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='asher']Napisała ta, która wręcz nienawidzi dyskutować :eviltong: Lazy, a jakieś fotki niuńki wkleisz? :loveu: A takie;) A tak sobie śpię:) Albo tak z głowa w misce... Quote
kalina. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Piękny pSiaK i TylE! A może jakieŚ "łÓżkowE" FotY IDy? :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
asher Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='LAZY'] :crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Bila Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Te jej uszy mnie rozwalają:loveu:. No mniodzio po prostu Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='asher']Napisała ta, która wręcz nienawidzi dyskutować :eviltong: jasneeee :diabloti: :crazyeye::crazyeye: Ile ona nie jadła ? :roflt: :roflt: :roflt: Quote
sylrwia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='LAZY'] Czy te uszka jakoś specjalnie przyczepione do siebie są czy to naturalnie jej się tak kupy trzymają :loveu: Quote
Maga100 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='sylrwia']Czy te uszka jakoś specjalnie przyczepione do siebie są czy to naturalnie jej się tak kupy trzymają :loveu: Lazy zszyła je nitką :evil_lol: Quote
Agga Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 IDA jesteś niezłą modelką. Paulina ciekawe czy panujesz nad tą burza hormonów?:cool3: :eviltong: Quote
Bila Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Maga100']Lazy zszyła je nitką :evil_lol: :laugh2_2: :roflt: :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Przesłodki spiący żarłoczek :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
LAZY Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Ano uszy zszyte:P Idusia zasneła w miscie z wodą...często jej się to zdarzało, że przychodziła do domu po spacerze (nawet krótkim) i piła wode, po czym kładła się w misce:) Agga nad tymi hormonami to jest diabelnie ciężko zapanowac...:-o Łóżkowych fot narazie nie mam:P Quote
Hanna R. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='LAZY'] Łóżkowych fot narazie nie mam:P A dlaczego ??? :crazyeye: Czyżbyś zamierzała osiągnąć to, co nieosiągalne ? I nie wpuścić Idy pod kocyk i kołderkę ? :roll: Quote
oktawia6 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 To jest zdjęcie roku:-D :lol!: :megagrin: :grins: :roflt: :ylsuper: Quote
Mi. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ale uszka zlepione:wink: :smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
barbara.h Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Paulinka dawaj fotki z Głębokiego :mad: a to moja kluska mokra:lol: Jak mi się uda to założe tutaj galerię Inez,żeby siostrzyczki były razem:lol: wtedy wykasuję tę fotkę Sylwia fajnie że,pokazałaś Indusię:loveu: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Plosie o to zdjęcia :) ło jeźu tosz to szczurek wodny:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 barbara.h napisał(a):Paulinka dawaj fotki z Głębokiego :mad: a to moja kluska mokra:lol: Jak mi się uda to założe tutaj galerię Inez,żeby siostrzyczki były razem:lol: wtedy wykasuję tę fotkę Sylwia fajnie że,pokazałaś Indusię:loveu: Spoko nie ma sprawy w końcu Tekila to jej wujek :) no i w niedziele pozna następnego swojego nowego kolegę :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie mokre zwierzątko futerkowe ;) Quote
kalina. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 No miodzik!!!!:p A te uszy to poprostu...:errrr: SKLEJKA:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 To cosik na dokładkę filmik :) Mała nie ma strachu przed wodą jest bardzo odważna :) to najdzielniejszy szczeniak jakiego znam :) Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 To powinno byc zagadka http://img205.imageshack.us/img205/3079/obraz0142ao.jpg hahahaah pt. "Co to jest?" Wlasnie! Ona powinna nazywac sie Sklejka :grin: Filmu nie obejrze...:( Za kazdy razem jak otwieram film z tej stronki to wyskakuje blad i wszystkie okna mi sie zamykaja :shake: Quote
Recommended Posts