cuciola Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ja tez szukalam na forum labradorow i tam dowiedzialam sie o miocie na jaki oczekuje.. jednak fajnie jak sie moze miec potem kontakt ciagly z hodowca ktory w razie czego sluzy radami... super ta dumna minka Quote
BoJa2 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Witaj Paulino. Cieszymy się razem z Tobą.Masz śliczną suńkę.Jest pięknie umaszczona i ma zbójecki pycholek.:lol: Już teraz widać ,że wyrośnie z niej niezła pannica. pozdr. Quote
sota36 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Sylwia - jaki sliczny banerek!!!!! Cudo!!! A tak swoja droga - to nasza Paulina totalnie "wsiakla"!!!! I bardzo, bardzo dobrze!!!! A sunia - to na taka filuterna wyglada - oj bedzie robota :):):) Quote
PIKA Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='LAZY']Cholernica jak poczuła dzisiaj kurczaczka to wskoczyła łapami na blat i sobie wzieła!:angryy: [quote name='LAZY'] Malawaszka, asher i Pika...chyba bedziemy rodzina w zwiazku z tym temperamentem mojego dzidziusia;) Ale Saba mięsa ze stolu nie kradnie :evil_lol: =LAZYAle gówniara ani jednemu starszemu psu brzucha nie pokazuje! Moze jeszcze od żadnego psa klapsa nie dostala ? :razz: Quote
LAZY Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Dzisiaj odwiedziliśmy wujka tekiego. Byłysmy bardzo greczne:) Piliśmy razem z wujkiem wode z jednej miski i zprzeciągaliśmy razem zabawki Ciocia Sylwia zrobiła zdjecia, więc moze jutro wstawi:) Mała juz mnie drze ryja, ale ma sporo za uszami:P Nasladuje we wszystki Tekiego, a dzisiaj sprawdzała jego cierpliwosc gryzac go po uszach:) Quote
asher Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Niech się wujek cieszy, że ogona nie ma, bo Ida na pewno by się na nim woziła :diabloti: Quote
kalina. Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 W końcu to szczeniak, który chce poznać ten świat od każdej strony na wszelkie sposoby...:cool3: Quote
LAZY Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 PIKA napisał(a):Ale Saba mięsa ze stolu nie kradnie :evil_lol: Moze jeszcze od żadnego psa klapsa nie dostala ? :razz: Ano klapsa chyba nie dostała...ale zeby było smieszniej jak jakies małe gówno drze na nia ryja to ona sie mu odszczekuje. Co do tego mięsa ze stołu to juz nad tym pracujemy:) Quote
Agga Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Paulinko niech cię reka boska borni bic IDUSIE:mad: :diabloti: Quote
karjo1 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Paulinko, gratulacje charakternej pannicy. Jest cudny misiak, futrzak nie z tej ziemi. A siadaniem na spacerze sie nie przejmuj, tez musi kiedys odetchnac, lapki jeszcze takie malutkie a tyle przestrzeni do obwachania i obejrzenia.:multi: Buziaki i mizianie od nas i wujka Postiego Quote
asher Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Agga']Paulinko niech cię reka boska borni bic IDUSIE:mad: :diabloti:Eeee tam bić, to przestarzała metoda, już nie modna!!! Prundem małą zgagę, prundem!!! :diabloti: Quote
Agga Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='asher']Eeee tam bić, to przestarzała metoda, już nie modna!!! Prundem małą zgagę, prundem!!! :diabloti: Ożeszty, że co??? To ja jakaś zacofana jestem:roll: Quote
jo-jo Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 asher napisał(a):Eeee tam bić, to przestarzała metoda, już nie modna!!! Prundem małą zgagę, prundem!!! :diabloti: Bohaterów prundem?! Toż to ona mała bohaterka która zdobywa wszystkich serca :loveu: Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='LAZY']Ano klapsa chyba nie dostała...ale zeby było smieszniej jak jakies małe gówno drze na nia ryja to ona sie mu odszczekuje. Co do tego mięsa ze stołu to juz nad tym pracujemy:):evil_lol::evil_lol::evil_lol:kładziecie je niżej :razz: Quote
anetta Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ona jest taka cudowna ze brak mi slow... :loveu: Agga, sliczny masz banerek... Quote
Toska1 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Gratuluję ślicznej suni, ze wzruszeniem oglądam zdjęcia Idy - do złudzenia przypomina mi małego Atosa... Jeśli chodzi o charakter DONków, to spotkałam sie kiedyś z opinią fachowców (szkoleniowca i weterynarza) twierdzących, że są trudniejsze do ułożenia i bardziej niezależne niż owczarki krótkowłose, ze swojej strony mogę sie z tą opinią zgodzić, w wychowanie pieska wlożyłam bardzo, bardzo dużo pracy - szybko się uczył, ale problemem było wyegzekwowanie poleceń. W zasadzie dopiero w wieku dojrzałym (ok. 7 lat) mogłam w pełni kontrolować jego zachowanie, a dzisiaj bez wahania mogę stwierdzić, że Atos jest najlepiej ułożonym psem w mojej dzielnicy. Oczywiście z Idą tak być nie musi, pochodzi z hodowli a nie od rozmnażacza jak mój psiak... życzę wam samych sukcesów i dużo radości we wzajemnym poznawaniu się. Quote
asher Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Tośka napisał(a):Jeśli chodzi o charakter DONków, to spotkałam sie kiedyś z opinią fachowców (szkoleniowca i weterynarza) twierdzących, że są trudniejsze do ułożenia i bardziej niezależne niż owczarki krótkowłose, ze swojej strony mogę sie z tą opinią zgodzićZdecydowanie to mit! :lol: Charakter nie ma z długością włosa nic wspólnego ;) Quote
Hanna R. Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Paulinko , zagladam do Was po długiej niebytności, a tu takie śliczne maleństwo ! :loveu: Asherku ??? Prundem ??? O żeszty !!! :diabloti: Quote
PIKA Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 LAZY napisał(a):Ano klapsa chyba nie dostała...ale zeby było smieszniej jak jakies małe gówno drze na nia ryja to ona sie mu odszczekuje. :roflt: :roflt: to musi komicznie wygladac :roflt: :roflt: asher napisał(a):Eeee tam bić, to przestarzała metoda, już nie modna!!! Prundem małą zgagę, prundem!!! :diabloti: Pokażesz mi na Saabinie jak to sie robi :diabloti: Twojej Sabinie :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 co to ma znaczyć? "jakieś małe gówno"??? :mad: :mad: :mad: czujemy się dyskryminowani :placz: :placz: :placz: Quote
asher Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 PIKA napisał(a): Pokażesz mi na Saabinie jak to sie robi :diabloti: Twojej Sabinie :diabloti:Ekhm... nie chce tu nikogo palcami wytykac, ale to nie MOJA Saba rościła sobie prawa do NIE SWOJEJ pizzy :diabloti: ;) Quote
LAZY Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 malawaszka napisał(a):co to ma znaczyć? "jakieś małe gówno"??? :mad: :mad: :mad: czujemy się dyskryminowani :placz: :placz: :placz: Juz pisząc tamtego posta wiedziałam ze Waszka sie odezwie...Miałam na mysli wrzaskliwe małe kundelk, które chca zjesc mojego psa...a Twoje chyba sa grzeczne prawda?:eviltong: PIKA takie wrzaski wygladają faktycznie zabawienie. Tylko ze ten maly gowniarz duzemu psu tez nie pozstaje dłuzny. Co do układania to chyba nie ma na to wplytwu długosc psiego włosa. Mała jest bardzo zywa, rozbrykana i rozpieszczona przez hodowczynie:) Ale pracujemy nad nia. Moze nie zezre mi całej chalupy:lol: Quote
PIKA Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 asher napisał(a):Ekhm... nie chce tu nikogo palcami wytykac, ale to nie MOJA Saba rościła sobie prawa do NIE SWOJEJ pizzy :diabloti: ;) Przecież PRZED TOBĄ, jej NIE BRONIŁA :diabloti: LAZY napisał(a): PIKA takie wrzaski wygladają faktycznie zabawienie. Tylko ze ten maly gowniarz duzemu psu tez nie pozstaje dłuzny. Paulinko, zwróc uwage, czy ona to robi ze zbytniej pewności siebie, czy moze własnie czuje się niepewnie ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 witam :) Wczoraj Panna Ida była z odwiedzinkami . Najpierw jednak na dworku :) O co chodzi z tym dołkiem ? No teraz wiem :) Pańcia dała też picia :) Quote
sylwiaskalska Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 A teraz odwiedzinki :) Picie wody :) Ida bardzo ładnie wspólniepiła wodę z Tekim No i zaczeły sie zabawy :) Quote
Recommended Posts