LAZY Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='cuciola']LAZY a jak to sie stalo ze tak szybko Ide znalezliscie? ja tez bede pewnie przewrazliwiona :) A na owczarkowym forum ja znalazłam:)! No jestem wrażliwa, ale spokojnie...chyba dam rade jej nie zameczyc:P Lazy, o ile sie nie mylę, to w Szczecinie macie świetnego szkoleniowca, Patrycję Frolenko. Więcej na jej temat na pewno powie ci zachraniarka. Zaraz do niej pisze:) A co Ty asher o niej wiesz? Quote
LAZY Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 A to u hodowczyni:) Połknę Cie:P Dzisiaj mała przestraszyła sie duzego psa (zneinacka do niej podszedl od tyłu jak go nie widziała) z wrzaskiem odskoczyła, po czym z piskiem zaczeła pokazywac ze nie bardzo jej sie podoba taki duzy, ale po chwili sie uspokoiła. Juz mniej szczeka, bardziej tak piskoli do tych psów, ale zdecydownie lepiej. Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :loveu:o rany co fotka to IDA ma śmieszniejszą minkę , do zakochania 1 krok:loveu: Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 noo brawo i będzie coraz lepiej :klacz: ona pewnie nie chodziła po mieście na spacery i było to dla niej szokiem? Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jaka cuuudna. Coraz ładniejsza się robi. LAZY cieszę się strasznie, że jej to szczekanie przechodzi. Szkoda, że ja nie miałam za wiele okazji do spacerowania między innymi psami :shake: może Tequili by szybciej przeszło. Quote
LAZY Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 malawaszka napisał(a):noo brawo i będzie coraz lepiej :klacz: ona pewnie nie chodziła po mieście na spacery i było to dla niej szokiem? Ano nie chodziła po miescie. Hałas olewa totalnie, ludzmi sie interesuje (moze szuka jeszcze Marysi...), a na psy zdarza sie szczekac, ale jak pies podejdzie szybciej to jest spokoj, ogon lata i sie cieszy, ale watpliwosci nie mam, ze w kasze to sobie ona nie da dmuchac... Malawaszka, asher i Pika...chyba bedziemy rodzina w zwiazku z tym temperamentem mojego dzidziusia;) Quote
r_2005 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='LAZY']Malawaszka, asher i Pika...chyba bedziemy rodzina w zwiazku z tym temperamentem mojego dzidziusia;) To one też sobie nie dają w kaszę dmuchać i ogony im latają?:crazyeye: Quote
PIKA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 No faktycznie to ze starchu chyba poszczekiwala bo nie znala za duzo innych duzych psow ;) A uchole ma niesamowite :loveu: Quote
LAZY Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 PIKA napisał(a):No faktycznie to ze starchu chyba poszczekiwala bo nie znala za duzo innych duzych psow ;) A uchole ma niesamowite :loveu: Ale gówniara ani jednemu starszemu psu brzucha nie pokazuje! Olewa warczace kundle, wrecz chce sie bronic. O gonieniu Agrafki nie mówie...ale to u niej rodzinne. Brat z wczesniejszego miotu ładnie sie bawi do chwili az jakis pies nie chce udowodnic swojej wyzszosc...wtedy nie ma zmiłuj sie:mad: Moze to i dobrze, ale musimy sie szkolic, bo potem nie dam sobie z nia rady. Cholernica jak poczuła dzisiaj kurczaczka to wskoczyła łapami na blat i sobie wzieła!:angryy: Normalnie nic jej nie straszne! Nic! Oprócz tych "strasznych" psów (ale to tez róznie bywa...wczoraj najeżona suczke doga olała...- ma charakterek...ma...). Ciekawa odmiana po bardzo spokojnej Lazy... Quote
Nugatowa Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witaj Paulinko :loveu: :multi: Mówiłam Ida jest cudowna a ty znów masz serce pelne milości by przekzać ją wlaśnie malej niedżwiadce :cool3: :loveu: jest sliczna ma takie łobuzerskie spojerzenie wiec nudzić sie na pewno nie bedziecie :cool3: :cool3: Quote
Koma Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 onki szczeniaczki są boskie :loveu: a już Ida :loveu: :loveu: :loveu: zakochałam się :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cudo!! I te radarki! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
coztego Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Straszna szkoda, że te uszyska nie zostaną jej takie na zawsze :evil_lol: Kapitalna jest :loveu: Oj LAZY, będziesz miała z niej pociechę, takie ma mądre spojrzenie ;) Quote
kalina. Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 LAZY napisał(a):Cholernica jak poczuła dzisiaj kurczaczka to wskoczyła łapami na blat i sobie wzieła!:angryy: no widze że niezłe puchate ziółko z Idy... już w złodziejaszka sie bawi!:megagrin: :sg168::mad: Quote
Camara Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Paulinko - boszsze!!! takie wieści :loveu: a ja w nich nie uczestniczyłam :shake: Gratuluję!!!! puchatka jest cudowna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
asher Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Paulina, tutaj masz stronę Patrycji http://www.patrycjaf.com/ Ma świetnie wyszkolonego airedale'a, prowadziła hodowlę użytkowych onków Belkamp, ale tego nie jestem pewna, bo strona hodowli już nie jest aktywn, ale w wyszukiwarce widnieje przy nazwie hodowli jej nazwisko, chyba współpracuje z Michałem, tym, który ma serwis Psy sportowe (nie jestem pewna, czy on jest Michał, bo nie mam pamięci do imion :oops: ). Osobiście jej nie znam, ale czytałam wiele pochlebnych opinii na jej temat. Zachraniarka zna ją na pewno, wzięła airedale'a z tej samej hodowli, z której jest Eyk Patrycji... ;) Quote
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Wchodze sobie tutaj codziennie i moje serce sie raduje :multi: :multi: :multi: Ida jest cudowna :loveu: Oczywiscie ze łobuziara ale to szczeniaczek wiec taka musi byc ;) Zsocjalizujesz ją, pokażesz jej nowe odgłosy i świat, pokierujesz, wyszkolisz i zobaczysz jakiego bedziesz miec cudownego psiaka :) Co ja mowie...Już masz !!:multi: :multi: :multi: Jeżeli potrzebujesz rady prywatnej to pisz edytafala@o2.pl . Słuze jeżeli moge w czymś pomoc :) Buziaki dla Was dziewczynki :) Quote
Teba Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 hehe ale dama :D z tego co piszesz to teraz będziesz miała masę pracy z Idą :) ależ ona ma charakterek :angryy: Quote
r_2005 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 LAZY napisał(a):Ale gówniara ani jednemu starszemu psu brzucha nie pokazuje! A co to, jej brzucho, nie będzie pokazywała:lol: Quote
Basia&Safi Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ty sie lepiej przyznaj :) czym jej te ucholki u gory tak skleilas hihihih ;) Słodziutka jest :) Quote
Justa Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 jaka dumna mina :lol: :lol: :lol: jakby conajmniej przewyższała Cię o głowę i patrzyła na Ciebie z góry:evil_lol: Niesamowite temperamentne stworzenie:multi: Quote
sylwiaskalska Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Pozwoliłam sobie zrobić ci banerek :) tylko nie wiem czy chciałabyś z Lazy ale sądze że tak :) Ale też zaraz pomysle cosik innego - wybór najważniejszy :) Quote
Recommended Posts