Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='cuciola']LAZY a jak to sie stalo ze tak szybko Ide znalezliscie?
ja tez bede pewnie przewrazliwiona :)

A na owczarkowym forum ja znalazłam:)!

No jestem wrażliwa, ale spokojnie...chyba dam rade jej nie zameczyc:P

Lazy, o ile sie nie mylę, to w Szczecinie macie świetnego szkoleniowca, Patrycję Frolenko. Więcej na jej temat na pewno powie ci zachraniarka.

Zaraz do niej pisze:) A co Ty asher o niej wiesz?

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to u hodowczyni:)

Połknę Cie:P

Dzisiaj mała przestraszyła sie duzego psa (zneinacka do niej podszedl od tyłu jak go nie widziała) z wrzaskiem odskoczyła, po czym z piskiem zaczeła pokazywac ze nie bardzo jej sie podoba taki duzy, ale po chwili sie uspokoiła. Juz mniej szczeka, bardziej tak piskoli do tych psów, ale zdecydownie lepiej.

Posted

Jaka cuuudna. Coraz ładniejsza się robi.

LAZY cieszę się strasznie, że jej to szczekanie przechodzi. Szkoda, że ja nie miałam za wiele okazji do spacerowania między innymi psami :shake: może Tequili by szybciej przeszło.

Posted

malawaszka napisał(a):
noo brawo i będzie coraz lepiej :klacz: ona pewnie nie chodziła po mieście na spacery i było to dla niej szokiem?

Ano nie chodziła po miescie. Hałas olewa totalnie, ludzmi sie interesuje (moze szuka jeszcze Marysi...), a na psy zdarza sie szczekac, ale jak pies podejdzie szybciej to jest spokoj, ogon lata i sie cieszy, ale watpliwosci nie mam, ze w kasze to sobie ona nie da dmuchac...
Malawaszka, asher i Pika...chyba bedziemy rodzina w zwiazku z tym temperamentem mojego dzidziusia;)

Posted

[quote name='LAZY']Malawaszka, asher i Pika...chyba bedziemy rodzina w zwiazku z tym temperamentem mojego dzidziusia;)
To one też sobie nie dają w kaszę dmuchać i ogony im latają?:crazyeye:

Posted

PIKA napisał(a):
No faktycznie to ze starchu chyba poszczekiwala bo nie znala za duzo innych duzych psow ;)

A uchole ma niesamowite :loveu:

Ale gówniara ani jednemu starszemu psu brzucha nie pokazuje! Olewa warczace kundle, wrecz chce sie bronic. O gonieniu Agrafki nie mówie...ale to u niej rodzinne. Brat z wczesniejszego miotu ładnie sie bawi do chwili az jakis pies nie chce udowodnic swojej wyzszosc...wtedy nie ma zmiłuj sie:mad: Moze to i dobrze, ale musimy sie szkolic, bo potem nie dam sobie z nia rady.
Cholernica jak poczuła dzisiaj kurczaczka to wskoczyła łapami na blat i sobie wzieła!:angryy: Normalnie nic jej nie straszne! Nic! Oprócz tych "strasznych" psów (ale to tez róznie bywa...wczoraj najeżona suczke doga olała...- ma charakterek...ma...). Ciekawa odmiana po bardzo spokojnej Lazy...

Posted

Witaj Paulinko :loveu: :multi:
Mówiłam Ida jest cudowna a ty znów masz serce pelne milości by przekzać ją wlaśnie malej niedżwiadce :cool3: :loveu: jest sliczna ma takie łobuzerskie spojerzenie wiec nudzić sie na pewno nie bedziecie :cool3: :cool3:

Posted

Straszna szkoda, że te uszyska nie zostaną jej takie na zawsze :evil_lol:
Kapitalna jest :loveu:
Oj LAZY, będziesz miała z niej pociechę, takie ma mądre spojrzenie ;)

Posted

LAZY napisał(a):
Cholernica jak poczuła dzisiaj kurczaczka to wskoczyła łapami na blat i sobie wzieła!:angryy:

no widze że niezłe puchate ziółko z Idy... już w złodziejaszka sie bawi!:megagrin: :sg168::mad:

Posted

Paulinko - boszsze!!! takie wieści :loveu: a ja w nich nie uczestniczyłam :shake:
Gratuluję!!!! puchatka jest cudowna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi:

Posted

Paulina, tutaj masz stronę Patrycji
http://www.patrycjaf.com/

Ma świetnie wyszkolonego airedale'a, prowadziła hodowlę użytkowych onków Belkamp, ale tego nie jestem pewna, bo strona hodowli już nie jest aktywn, ale w wyszukiwarce widnieje przy nazwie hodowli jej nazwisko, chyba współpracuje z Michałem, tym, który ma serwis Psy sportowe (nie jestem pewna, czy on jest Michał, bo nie mam pamięci do imion :oops: ). Osobiście jej nie znam, ale czytałam wiele pochlebnych opinii na jej temat. Zachraniarka zna ją na pewno, wzięła airedale'a z tej samej hodowli, z której jest Eyk Patrycji... ;)

Posted

Wchodze sobie tutaj codziennie i moje serce sie raduje :multi: :multi: :multi: Ida jest cudowna :loveu: Oczywiscie ze łobuziara ale to szczeniaczek wiec taka musi byc ;) Zsocjalizujesz ją, pokażesz jej nowe odgłosy i świat, pokierujesz, wyszkolisz i zobaczysz jakiego bedziesz miec cudownego psiaka :) Co ja mowie...Już masz !!:multi: :multi: :multi: Jeżeli potrzebujesz rady prywatnej to pisz edytafala@o2.pl . Słuze jeżeli moge w czymś pomoc :)
Buziaki dla Was dziewczynki :)

Posted

jaka dumna mina :lol: :lol: :lol:
jakby conajmniej przewyższała Cię o głowę i patrzyła na Ciebie z góry:evil_lol:

Niesamowite temperamentne stworzenie:multi: