Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

Hej!!

Wiecie co?Wstawianie takiego słodziaka powinno byc zabronione!Ja tez chce maluchaaaaaa:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Paulinko piekna rodzinke tworzycie,oby wam sie jak najlepiej ukladalo-mam nadzieje ze kiedys siersciucha wytlamsze na zywo:multi:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaki piękny niedźwiadek! :loveu: :loveu: :loveu: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :laugh2_2: ja też chce takiego :placz: :laola:ucałujcie ją od nas:buzi:

Posted

PIKA napisał(a):
ja się nie wypowiadam :evil_lol:
wczoraj wszelkie zasady wychowania wzieły w leb jak Saba z asherowej Sabiną postanowily bronic naszej pizzy przed sobą nawzajem :roflt:

To w końcu kto się najadł: Saba, Sabina, Asher czy Ty?

Mała jest cudna:multi:

Posted

Paulinko malutka jest prześliczna :D Już się nie moge doczekac kiedy się spotkamy i wybierzemy razem na spacerek:cool3: A ja na wakacje też będę miala dzidziusie:eviltong: I to cale stadko :evil_lol:

Posted

Hej!

Ano absorbuje sunia mnie absorbuje:) Zreszta cała rodzina jest w niej zakochana, masakra! Oni zwariowali na jej punkcie:cool3:

Dzidzia jest kochana i coraz mniej wrzeszczy na psy. Teraz to nie wrzask tylko piszczenie, które cichnie po podejsciu psa (ale w kasze to sobie gówniarz nie da dmuchac:roll: ). Bardzo syzbko łapie wszystkie komendy! No i jest słodka, dzis wyciagneła mi kolczyka z ucha, co ciekawe zarówno kolczyk jak i ucho całe:)
Musze sie ze wstydem przyznac ze troszke swiruje...Mała co jakis czas potrafi popiskiwac...no i to mozliwe tesknota za dawnym stadkiem, ale ja głupia...:oops: Oczywiscie mysle ze cos jest nie ta...dzisiaj miała mokry ale cieplejszy nosek, duzo spi, na spacerkach duzo siada i lezy. Wymysliłam sobie, ze cos jej jest i zmierzyłam temperature (bardzo jej sie nie podobało). Uspokoiłam sie bo ma 38,5, ale spanikowałam niezle. Juz wymyslam, ze to ze tylne łapki odchyla do tylu jak lezy to cos nie tak, ze zle biega, ze dysplazja...pomimo, ze nie mam zadnych realnych podstaw ku temu, to jestem PRZEWRAZLIWIONA! Zwariuje...a do przxedszkola pewno pojdziemy:) Tylko jakies dobre w szczecinie musze znalezc. A teraz ide robic jakies ciasteczka na przekupstwo:)

Posted

Paulina , toś wtopiła na całej linii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:cool3:Ja jak przywiozłam Ozzulka to miałam 3 tygodnie chorobowego :oops:a potem TZ potłukł sobie nogę / chyba specjalnie i od 3 listopada do 3 stycznia non stop ktoś był ze smarkaczem w domu :razz:

Posted

Mam nadzieje ze mi to przejdzie bo mnie własna sunia znienawidzi:) Rozumiem, ze takie zachwanie maltkiego 3 miesiecznego szczenaczka jest normalne? To ze wiekszosc czasu spi i siada na spacerach na pupie? Matko...ja oszaleje!

Juz nic nie mówie, ze sprawdzam czy oddycha...:oops:

Posted

[quote name='LAZY']Mam nadzieje ze mi to przejdzie bo mnie własna sunia znienawidzi:) Rozumiem, ze takie zachwanie maltkiego 3 miesiecznego szczenaczka jest normalne? To ze wiekszosc czasu spi i siada na spacerach na pupie? Matko...ja oszaleje!

KOCHANA JA PÓŁ NOCY CZUWAŁAM! PÓŁ NOCY...PRZEZ TYDZIEŃ! :oops: :oops: :oops:
albo usypiałam z ręką na jej serduszku...tak na wszelki wypadek :oops: :oops: :oops:

Nie martw się jest na 100% wszystko dobrze, i z Tobą tez dobrze :eviltong: ale i tak Ci to nie przejdzie przez jakiś czas.

Posted

LAZY napisał(a):
Mam nadzieje ze mi to przejdzie bo mnie własna sunia znienawidzi:) Rozumiem, ze takie zachwanie maltkiego 3 miesiecznego szczenaczka jest normalne? To ze wiekszosc czasu spi i siada na spacerach na pupie? Matko...ja oszaleje!

Wsiaklas paulinka, wsiąklas :evil_lol:

Bila napisał(a):
To w końcu kto się najadł: Saba, Sabina, Asher czy Ty?

a to zalezy czym? :evil_lol:

Posted

[LEFT]Lazy, o ile sie nie mylę, to w Szczecinie macie świetnego szkoleniowca, Patrycję Frolenko. Więcej na jej temat na pewno powie ci zachraniarka. [/LEFT]

Posted

LAZY napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja się w nocy zrywam do dziś i sprawdzam :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja się w nocy zrywam do dziś i sprawdzam :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja też, ale dopiero od czasu jak Boluś miał problemy z oddychaniem :shake:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

LAZY napisał(a):
Mam nadzieje ze mi to przejdzie...

Oj chyba nie przejdzie :lol: Mnie nie przeszło :oops: Wystarczy, że Bajan ma gorszy humor i nic mu się nie chce to ja podejrzliwie go obserwuję:oops: Właśnie wróciliśmy z działki, a pogoda senna to pies też, a ja go ciągle oglądam czy go przypadkiem kleszcz ni dziabnął :evil_lol:

LAZY napisał(a):

Paulinko to, to chyba standart jak czytam dogo ;) Jak Bajan spał cichutko i nie sapał, nie chrapał to też sprawdzałam, a jak chrapał to panikowałam, że ma bezdech :stupid: ...:evil_lol:
I bardzo, bardzo się cieszę, że masz Idę! Jest śliczna i słodka!Niech ci się zdrowo chowa :drinking:Pozdrawiam serdecznie was obie dziewczynki:calus: