Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
Nie, no ona jest przesliczna :loveu:

:roflt: :roflt: :roflt:
Ty się bierz za nia i to od razu, bo ananaska masz nie z tej ziemi :evil_lol::evil_lol:

Ty sie smiej! Lepiej pisz jak sie za nia brac:P

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gratuluje przepieknej suni..
po takim ciezkim wydarzeniu to faktycznie najlepsza decyzja! i wielkie szczescie ze znalezliscie mala tak szybko!
ja niestety musze czekac na urodzinki maluchow ktore na razie sa w mamusim brzuszku...
ale ten czas bez psa jest bardzo ale to bardzo ciezki :flop:

zazdroszcze wam w pewien sposob ze ten czas macie wypelniony szczenieca radoscia! powodzenia w wychowaniu malej!
chetnie bym porozmawiala na gg jak cos 4785064..lubie powiekszac krag psich przyjaciol powodzenia! :happy1: :painting: :Dog_run:

Posted

Ale macie miny :lol:

LAZY napisał(a):

Było nas duzzzoo!

Zaraz, zaraz, to ile ty masz teraz szczeniaków? :crazyeye: :lol:

Czy ja już pisałam, że Ida jest prześliczna? :hmmmm: :iloveyou:

Posted

cuciola napisał(a):
lubie powiekszac krag psich przyjaciol powodzenia! :happy1: :painting:

nie ty jedna!ja też lubie poznawać nowych psiarzy(ale jakoś moje"Qumpele"mają inne zainteresowania niż psy więc praktycznie jestem jedyna mega-psiarą:-( :mad: mam nadzieje że kiedyś tam poznam jakąs psiarkę:eviltong: )

Posted

LAZY napisał(a):
Ty sie smiej! Lepiej pisz jak sie za nia brac:P

ja się nie wypowiadam :evil_lol:
wczoraj wszelkie zasady wychowania wzieły w leb jak Saba z asherowej Sabiną postanowily bronic naszej pizzy przed sobą nawzajem :roflt:

Posted

:mad:

kalinaM napisał(a):
mam nadzieje że kiedyś tam poznam jakąs psiarkę:eviltong: )

to nic tylko pisz na gg moje...ja chetnie zawsze slowko zamienie...

a psinka piekna piekna! ;) :loveu:

Posted

cuciola napisał(a):
to nic tylko pisz na gg moje...ja chetnie zawsze slowko zamienie...

z przyjemnością tylko musze znaleśc troszke więcej czasu na dłuższą rozmowę!;) Jak chcesz mozemy pogadać:razz: o psach

Posted

Paulinka, bierz ją do szkoły jak najszybciej. Nic nie zastąpi realnego kontaktu z dobrym szkoleniowcem, a pracy to ty przy niej z początku będziesz trochę miała ;) Więc migiem do psiedszkola! :)

Posted

No ja tu widze dwa łobuzy:eviltong: ONA jest rewelacyjna. IDA sprubuj chorować to jak ciotka Agga wpadnie do Szczecina to ci futro przetrzepie!!! Zruzumiano sierściuchu!!???:diabloti: :loveu:Paulinko ja chce już tylko na twojej buzi widzieć uśmiech.O taki---->:p Strasznie ale to strasznie się cieszę, że IDUSIA jest już u was. Rodzice to pewnie już ją rozpieszczają:cool3:

Posted

dotarłam.
szczeniorstwo (choć jakieś 3 razy większe od mojego kurdupla:p ) niesamowite !!!

:loveu:

oby zdrowo Ci rosła i dawała samą radość:multi:

Posted

No spacerek był bardzo udany Ida to pannica z charakterkiem :diabloti: :diabloti: :cool3:. Ale to miła kluska no i taka mała zadziorka :)

Paulinka jak możesz to przeslij mi na maila zdjęcia mojego łobuza :)