LAZY Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PIKA napisał(a):Nie, no ona jest przesliczna :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: Ty się bierz za nia i to od razu, bo ananaska masz nie z tej ziemi :evil_lol::evil_lol: Ty sie smiej! Lepiej pisz jak sie za nia brac:P Quote
kalina. Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 pewnie że pasujecie! ale ma duże uszeczka:multi: Quote
cuciola Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 gratuluje przepieknej suni.. po takim ciezkim wydarzeniu to faktycznie najlepsza decyzja! i wielkie szczescie ze znalezliscie mala tak szybko! ja niestety musze czekac na urodzinki maluchow ktore na razie sa w mamusim brzuszku... ale ten czas bez psa jest bardzo ale to bardzo ciezki :flop: zazdroszcze wam w pewien sposob ze ten czas macie wypelniony szczenieca radoscia! powodzenia w wychowaniu malej! chetnie bym porozmawiala na gg jak cos 4785064..lubie powiekszac krag psich przyjaciol powodzenia! :happy1: :painting: :Dog_run: Quote
asher Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ale macie miny :lol: LAZY napisał(a): Było nas duzzzoo! Zaraz, zaraz, to ile ty masz teraz szczeniaków? :crazyeye: :lol: Czy ja już pisałam, że Ida jest prześliczna? :hmmmm: :iloveyou: Quote
Teklunia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 LAZY napisał(a): ach te uszy :loveu::loveu::loveu::loveu: a jezorek jej z buzi wystaje nawet gdy ma zamkniety pysio? bo to mi sie bardzo kojarzy z mlodymi ONkami :D Quote
kalina. Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 cuciola napisał(a):lubie powiekszac krag psich przyjaciol powodzenia! :happy1: :painting: nie ty jedna!ja też lubie poznawać nowych psiarzy(ale jakoś moje"Qumpele"mają inne zainteresowania niż psy więc praktycznie jestem jedyna mega-psiarą:-( :mad: mam nadzieje że kiedyś tam poznam jakąs psiarkę:eviltong: ) Quote
sota36 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Paulina - Wy jestescie podobne do siebie!!! Mcie to samo "cos" w oczach! Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 LAZY napisał(a):Ty sie smiej! Lepiej pisz jak sie za nia brac:P ja się nie wypowiadam :evil_lol: wczoraj wszelkie zasady wychowania wzieły w leb jak Saba z asherowej Sabiną postanowily bronic naszej pizzy przed sobą nawzajem :roflt: Quote
cuciola Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :mad:kalinaM napisał(a): mam nadzieje że kiedyś tam poznam jakąs psiarkę:eviltong: ) to nic tylko pisz na gg moje...ja chetnie zawsze slowko zamienie... a psinka piekna piekna! ;) :loveu: Quote
kalina. Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 cuciola napisał(a):to nic tylko pisz na gg moje...ja chetnie zawsze slowko zamienie... z przyjemnością tylko musze znaleśc troszke więcej czasu na dłuższą rozmowę!;) Jak chcesz mozemy pogadać:razz: o psach Quote
asher Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Paulinka, bierz ją do szkoły jak najszybciej. Nic nie zastąpi realnego kontaktu z dobrym szkoleniowcem, a pracy to ty przy niej z początku będziesz trochę miała ;) Więc migiem do psiedszkola! :) Quote
anetta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Alez ona jest wspaniala :loveu: Wlochate uszka ma takie rozbrajajace :eviltong::megagrin: A te fafelki...aaaachhh, mniammmmm, tylko potarmosic takie mniamniuskie fafeleczki :loveu: Pasujecie do siebie idealnie!! Ten sam kolor wlosow :lol: :lol: http://i3.tinypic.com/w9fcxi.jpg Quote
Agga Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No ja tu widze dwa łobuzy:eviltong: ONA jest rewelacyjna. IDA sprubuj chorować to jak ciotka Agga wpadnie do Szczecina to ci futro przetrzepie!!! Zruzumiano sierściuchu!!???:diabloti: :loveu:Paulinko ja chce już tylko na twojej buzi widzieć uśmiech.O taki---->:p Strasznie ale to strasznie się cieszę, że IDUSIA jest już u was. Rodzice to pewnie już ją rozpieszczają:cool3: Quote
Justa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 dotarłam. szczeniorstwo (choć jakieś 3 razy większe od mojego kurdupla:p ) niesamowite !!! :loveu: oby zdrowo Ci rosła i dawała samą radość:multi: Quote
cuciola Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 a jak to sie stalo Paulina ze tak szybko ja znalezliscie? super! Quote
malawaszka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: cudoooooo!!!! jaka ona już duużaa :loveu: :loveu: :loveu: uszy ma nieziemskie i wogóle jest boska :loveu: ahhhhhhhh :p Quote
XXL Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 oj poznalem idusie bedzie z najniezla cholera :) hahahah :loveu: nie daje sie doroslym psiaka itd :) paulina a gdzie reszta fotke? Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 No spacerek był bardzo udany Ida to pannica z charakterkiem :diabloti: :diabloti: :cool3:. Ale to miła kluska no i taka mała zadziorka :) Paulinka jak możesz to przeslij mi na maila zdjęcia mojego łobuza :) Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ojejku, jak się cudnie Misiaczek uśmiecha :loveu: Quote
Teba Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ślicznie razem (w trójkę) wyglądacie :loveu::loveu::loveu::loveu: więcej fot! wiecej fot! więcej fot! :loveu::loveu::loveu::loveu:;) Quote
Veris Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Boski stworek, poprostu cudo!!!! Aż zazdroszczę szczeniaczka;)!!! Quote
r_2005 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Piękniusia jest:loveu: LAZY, będziesz ją wystawiała??? We Wrocławiu chyba są wystawy DON-ków:cool3: Quote
Recommended Posts