Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie ciocia Sylwia wpadnie z wizytą :p

Ciocia Sylwia juz na nas czeka na wybiegu:)
A ta ciocia wariatka to siostra mojej mamy:)

Posted

Się rozplynęłam :loveu:
Paulina, a to darcie pysia na psy, to nie jest po prostu chęć zwrócenia na siebie ich uwagi? :cool3: No i wiesz, onki to pastuchy, lubią powrzeszczeć :cool3: :lol:

Posted

ale się cieszę że, nocka minęła spokojnie,ślicznie wyglądacie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
jeju niech te ciocie nie zamęczą Idy ;)

Paulinka Inez,nie zadziera ogonka:-o jak zobaczy piesa,ale już zapomniałam jak to było pierwszy raz;) ale pamiętam że, chciała Gromka przegonić:-o ale chłopak się nie dał i mała dała mu spokój:p

Posted

Jakie śliczne misiowate uszka! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Koffany szczeniol! Ja też takiego chce!:loveu: porzycz mi......:cool3:

Posted

mrowka napisał(a):
Lazy Kochana, IDA jest przecudna!! Jej urok powalil mnie na kolana :oops: :cool3:
Gratuluje :loveu: :multi:

Nie no kogo moje oczy widzą :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

A sunia te uszy ma takie że zaraz do zjedzenia są :loveu:

Posted

Dobra...conieco z dzisiejszego spotknia z psiakami. Oczywiscie wejscie na wybieg to jazgot...potem przywitane z psiakami i juz ok. Jak jakis pies nowy i ja olewa to wrzeszczy na niego:P Jednak dzisiaj w domu przyszła do nas stafficzka (niestety własiciel nie pomyslał i puscił ja do miski Idy i zaczeło sie! Ida to cholernik jeden broni michy:)) i juz widze ze to niezłe ziółko z tego mojego puchacza:)

Dziarski krok:)

Na te przeszkody to jestem za mała, ale za jakis czas pani obeicała ze mi pokaze co i jak:)

Ciocia Sylwia mocno mnie miziała...(wsciekli sie wszyscy czy co?:P)

Co jakis czas uciekałam do innego psa...i Paulina wtedy brała mnie na smycz...do tego małego tez zwiałam..no co? Bawic sie cche a nikt ze mna nie chce:(

Posted

Marysiu ten uśmiechnęty pyszczek jest dla Ciebie!

Zacałuje ja na smierc...

Tutaj ucze sie latac od mojego kolegi Tekiego:)

Skradam sie...(w koncu wilk jestem)

Odpoczynek pod ławka...

Dobrze i tutaj babciu! (to oczywiscie do Marysi)

Posted

Jestem uparta i nie pozwole mu tak samemu skakac.

Nasza rodzinka w komplecie!

A taka mam doopke:P

Tutaj zaczepiam Agrafke (stafficzke która chciała zjesc moje jedzonko)

Posted

Witajcie - przebrnelam przez te kilka stron , lewie co wrocilam ze wsi - i cowidze? Paulinka jest szczesliwa!!! I bardzo sie ciesze! Niech Mala Idka gleboko zakradnie sie w Waze polowki serducha i niech Wam psoci!!! Jest sliczna!!! No ale coz - jaki pan, taki kram!

Posted

Nie, no ona jest przesliczna :loveu:

LAZY napisał(a):
i zaczeło sie! Ida to cholernik jeden broni michy:smile:) i juz widze ze to niezłe ziółko z tego mojego puchacza:smile:

:roflt: :roflt: :roflt:
Ty się bierz za nia i to od razu, bo ananaska masz nie z tej ziemi :evil_lol::evil_lol: