kinga.l Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Urocza dziewczynka ;) Kuleczka ..................:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie ciocia Sylwia wpadnie z wizytą :p Quote
LAZY Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie ciocia Sylwia wpadnie z wizytą :p Ciocia Sylwia juz na nas czeka na wybiegu:) A ta ciocia wariatka to siostra mojej mamy:) Quote
Daisunia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asher Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Się rozplynęłam :loveu: Paulina, a to darcie pysia na psy, to nie jest po prostu chęć zwrócenia na siebie ich uwagi? :cool3: No i wiesz, onki to pastuchy, lubią powrzeszczeć :cool3: :lol: Quote
DOMINIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Mala Ida cudna:loveu: nic dodac nic ujac:razz: Paula usmiechnieta co mnie strasznie cieszy:loveu: A ciocie wariatki to wskazane sa!!!!!:cool3: ;) Quote
barbara.h Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ale się cieszę że, nocka minęła spokojnie,ślicznie wyglądacie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jeju niech te ciocie nie zamęczą Idy ;) Paulinka Inez,nie zadziera ogonka:-o jak zobaczy piesa,ale już zapomniałam jak to było pierwszy raz;) ale pamiętam że, chciała Gromka przegonić:-o ale chłopak się nie dał i mała dała mu spokój:p Quote
Mi. Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Jakie śliczne misiowate uszka! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Koffany szczeniol! Ja też takiego chce!:loveu: porzycz mi......:cool3: Quote
mrowka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Lazy Kochana, IDA jest przecudna!! Jej urok powalil mnie na kolana :oops: :cool3: Gratuluje :loveu: :multi: Quote
DOMINIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Mrowka moze to i nie miejsce ale masz :mad: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 mrowka napisał(a):Lazy Kochana, IDA jest przecudna!! Jej urok powalil mnie na kolana :oops: :cool3: Gratuluje :loveu: :multi: Nie no kogo moje oczy widzą :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A sunia te uszy ma takie że zaraz do zjedzenia są :loveu: Quote
LAZY Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Dobra...conieco z dzisiejszego spotknia z psiakami. Oczywiscie wejscie na wybieg to jazgot...potem przywitane z psiakami i juz ok. Jak jakis pies nowy i ja olewa to wrzeszczy na niego:P Jednak dzisiaj w domu przyszła do nas stafficzka (niestety własiciel nie pomyslał i puscił ja do miski Idy i zaczeło sie! Ida to cholernik jeden broni michy:)) i juz widze ze to niezłe ziółko z tego mojego puchacza:) Dziarski krok:) Na te przeszkody to jestem za mała, ale za jakis czas pani obeicała ze mi pokaze co i jak:) Ciocia Sylwia mocno mnie miziała...(wsciekli sie wszyscy czy co?:P) Co jakis czas uciekałam do innego psa...i Paulina wtedy brała mnie na smycz...do tego małego tez zwiałam..no co? Bawic sie cche a nikt ze mna nie chce:( Quote
LAZY Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Marysiu ten uśmiechnęty pyszczek jest dla Ciebie! Zacałuje ja na smierc... Tutaj ucze sie latac od mojego kolegi Tekiego:) Skradam sie...(w koncu wilk jestem) Odpoczynek pod ławka... Dobrze i tutaj babciu! (to oczywiscie do Marysi) Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Paulinko piękny pysio :loveu: Ja chce jeszcze zdjecia! Quote
LAZY Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Jestem uparta i nie pozwole mu tak samemu skakac. Nasza rodzinka w komplecie! A taka mam doopke:P Tutaj zaczepiam Agrafke (stafficzke która chciała zjesc moje jedzonko) Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :loveu:Paulina , dobrze ze ma czerwoną obrózkę / to od uroków:evil_lol:/ ona jest cudowna :loveu: Quote
asher Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Napatrzeć się nie mogę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Witajcie - przebrnelam przez te kilka stron , lewie co wrocilam ze wsi - i cowidze? Paulinka jest szczesliwa!!! I bardzo sie ciesze! Niech Mala Idka gleboko zakradnie sie w Waze polowki serducha i niech Wam psoci!!! Jest sliczna!!! No ale coz - jaki pan, taki kram! Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Nie, no ona jest przesliczna :loveu: LAZY napisał(a): i zaczeło sie! Ida to cholernik jeden broni michy:smile:) i juz widze ze to niezłe ziółko z tego mojego puchacza:smile: :roflt: :roflt: :roflt: Ty się bierz za nia i to od razu, bo ananaska masz nie z tej ziemi :evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Prawda ze do siebie pasujemy? Juz nic nie mówie co tutaj robie... Było nas duzzzoo! Quote
Recommended Posts