r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 No tak, setki serwerów do zdjęć, a fotek niet:roll: Quote
jo-jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 No kurde ja liczyłam że jak przyjde to jakieś fotki będą a tu tak serwery chodzą wr... prosze mi tą małą kluche powklejać :loveu: Quote
barbara.h Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 mam nadzieję że,noc minie wam spokojnie,u mnie matkował Atos więc Inez prawie wcale nie płakała ;) całuski i mizianko dla Idy od pańci Inez :lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 barbara.h, lepiej załóż zaraz galerię Inez:lol: Quote
aga_ostaszewska Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Paulina: Cudownie jest patrzeć na tak szcześliwą "rodzinkę"! Z całego serca, życzę wileu lat w szczęściu! Quote
XXL Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ale super paulina czekam na tel ! dzwon idziemy na spacer jutro mam caly dzien wolny w podzialem chyba wybywam ;/ ale to sie zobaczy :) cudenko z tej idy:loveu: :p Quote
nathaniel Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ja też czekam, wystarczy odejśc od kompa na kilka godzin a już trzeba czytać okolo 10 stron , jak nei wiecej ;) Beboki . Quote
barbara.h Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 r_2005 napisał(a):barbara.h, lepiej załóż zaraz galerię Inez:lol: tak,ale ja tu ledwo czaję :shake: jak się rozkręcę :oops: Inez ma swój wątek na owczarku :multi: zapraszam http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=8014&PN=1&TPN=1 Quote
marmara_19 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 hehe Basiu nie martw sie.. przyzwyczaisz sie do etgo forum;p Witam Cie tutaj:multi: Quote
r_2005 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 barbara.h napisał(a):tak,ale ja tu ledwo czaję :shake: jak się rozkręcę :oops: Rozkręcisz się, rozkręcisz:cool1: Miło będzie jak będziemy tu mieli obydwie siostrzyczki:p Quote
00000 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 anetta napisał(a):Aaaaaaaaaa:loveu: czekamy na Pauline :D Pieknie razem wygladaja :sweetCyb::sweetCyb: Rodzinka w komplecie :sweetCyb: Pagajek, mozesz mi przeslac na maila te filmiki :modla: bo mi sie oczywiscie nie otwieraja. neta.hard@wp.pl[/quote">neta.hard@wp.pl"]neta.hard@wp.pl Już wysyłam, najpierw jeden, a jak dojdzie, to drugi, bo one są dość duże :p malawaszka napisał(a):Paulina :multi: :multi: :multi: bosko!!!! Idusia jest cudna!!! Wasze wspólne zdjątko rewelacyjne i wszystko na nim tak jak powinno być: Perełka wpatrzony w Ciebie a Ty w Idusię :loveu::evil_lol: wspaniale że juzjesteście razem :multi: No właśnie, jak robiłam to zdjęcie - to też zauważyłam...:evil_lol: Perełka ma teraz przechlapane....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Pagaj napisał(a):Perełka ma teraz przechlapane....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dlaczego?:crazyeye: Quote
Inez-Aga Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 barbara.h napisał(a):tak,ale ja tu ledwo czaję :shake: jak się rozkręcę :oops: Inez ma swój wątek na owczarku :multi: zapraszam http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=8014&PN=1&TPN=1 Basiu! na pewno się rozkręcisz- ja na początku też nie wiedziałam jak się na dogo poruszać;)! pozdrawiamy! Quote
kalina. Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 a mi sie tu fotka nie wyświetla:( pozdrófffffki dla idy i jej włascicielki!:bye: :beerchug: :drink1: Quote
LAZY Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Witam:) Noc w maire spokojna nie liczac wchodzenia małej na mnie co pól godziny w celu danai buziaka i rpzytulenia sie a chwile;) Potem schodziła na podłoge i spała. Przed 5 byłysmy na spacerze. Nic nie zrobiła...zrobiła za to rano siusiu w domu, ale koopke na podwórku:) Na te psy to strasznie wrzeszczy. ale zauwazyłam cos ciekawego. po tym jak zblizy sie do psa i sie obwąchakja jest juz spokoj. Chce sie bawic albo idzie dalej. Gorzej jak pies sie nie da obwachac. O 8 byłysmy na stadionie, gdzie mała poznała Tekilę i Agraweczke! Bawiła sie z nimi obydwoma, bez szczekania. Skad taka reakcja? Czy to z tego powodu ze był do tej pory kontakt tylko z psami z jej stada? Reakcja obronna? PO czym jak nie ma zagrozenia to chec zabawy? Czy to juz rpzejawy agresji albo bojaźliwosci? Poza tyms zczekaniem est rewelacyjna!Nie boi sie niczego i jest bardzo kontaktowa (o tym ze rozrabia jak szalony zajac nie wspomne). Basiu skoro coraz mnie szczeka to ejst szansa i dla nas. Jak nad nia pracowałas? Co mam robic? Karcic nie reagowac? Ja narazie instynktownie mówie fe i kaze usiasc i sie uspokoic. Ale czy to dobrze to nie wiem. Boje sie ze wariatka kazdego psa bedzie mi obszczekiwac, a ja bede sie na spacerze stresowac:) Zaraz wstawei foty. Moich mam mało z wczoraj bo baterie mi siadły. Ale za to hodowczyni dała mi płytke ze spora ilosci fotek malutkiej. Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Paulina , zobaczysz jej to szczekanie przejdzie tylko przyzwyczai się do innych zwierzaków na trasie ;).Myślę ,że mozna próbować odwracania uwagi , zresztą jak się już dobrze poznacie to pójdzie lepiej :razz: A teraz czekam na fotki :p Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Pewnie się mala troszke boi, :razz: czekamy na fotki maluszka :loveu: Quote
Teba Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Wszystko będzie dobrze :) nie ma co się denerwować :) ślicznie razem wyglądacie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
K@tk@ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Świetna fotka. Wszyscy uśmiechnięci i szczęsliwi:loveu: Quote
LAZY Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 To pierwsze spojrzenie na malutka! Pierwszy uscisk... A tu juz dziewczynka w domku:) Mizianki z młodszą pańcia... A tutuaj pierwsze kontkaty z młodym pokoleniem (z moja chrzesnica) Tutaj wygladam rozbrajajaco:) Quote
Teklunia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 LAZY napisał(a): Tutaj wygladam rozbrajajaco:) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale kulka puchata :) Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :loveu::loveu::loveu:ranyśku , ale bym ją chciała teraz poprzytulać :loveu: Quote
Koma Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Jejku jaka śliczna kuleczka :loveu: :loveu: :loveu: wyrośnie na piękną sunię! :multi: Quote
LAZY Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Fajna taka kumpelka na tym samym poziomie intelektualnym co ja:P Swobodnie poruszam sie po domu (zreszta wczoraj tez tak było). Mam tyyyyle zabawek (a jeszcze duza Pani mówi ze dzisiaj przyjdzie taka zwariowana ciocia z jeszze wieksza liczba zabawek) Mam bardzo mieciutkie futerko (robie furore wszedzie gdzie sie pojawie:P)! Dzisiaj dzwoniła juz do mnie hodowczyni zeby spytac jak jej malutka kruszynka...musiałam ja zmarwtic i stwierdzic, ze za nimi nie teskni:diabloti: Tu jeszcze ze dwie fotki z zzapasów hodowcyzni i reszt apotem bo idziemy na spacer (z aparatem oczywiscie). Quote
Recommended Posts