Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale super paulina czekam na tel ! dzwon idziemy na spacer jutro mam caly dzien wolny w podzialem chyba wybywam ;/ ale to sie zobaczy :) cudenko z tej idy:loveu: :p

Posted

barbara.h napisał(a):
tak,ale ja tu ledwo czaję :shake: jak się rozkręcę :oops:
Rozkręcisz się, rozkręcisz:cool1: Miło będzie jak będziemy tu mieli obydwie siostrzyczki:p

Posted

anetta napisał(a):
Aaaaaaaaaa:loveu:
czekamy na Pauline :D
Pieknie razem wygladaja :sweetCyb::sweetCyb: Rodzinka w komplecie :sweetCyb:

Pagajek, mozesz mi przeslac na maila te filmiki :modla: bo mi sie oczywiscie nie otwieraja. neta.hard@wp.pl[/quote">neta.hard@wp.pl"]neta.hard@wp.pl

Już wysyłam, najpierw jeden, a jak dojdzie, to drugi, bo one są dość duże :p

malawaszka napisał(a):
Paulina :multi: :multi: :multi: bosko!!!! Idusia jest cudna!!! Wasze wspólne zdjątko rewelacyjne i wszystko na nim tak jak powinno być: Perełka wpatrzony w Ciebie a Ty w Idusię :loveu::evil_lol: wspaniale że juzjesteście razem :multi:

No właśnie, jak robiłam to zdjęcie - to też zauważyłam...:evil_lol:
Perełka ma teraz przechlapane....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witam:)
Noc w maire spokojna nie liczac wchodzenia małej na mnie co pól godziny w celu danai buziaka i rpzytulenia sie a chwile;) Potem schodziła na podłoge i spała. Przed 5 byłysmy na spacerze. Nic nie zrobiła...zrobiła za to rano siusiu w domu, ale koopke na podwórku:) Na te psy to strasznie wrzeszczy. ale zauwazyłam cos ciekawego. po tym jak zblizy sie do psa i sie obwąchakja jest juz spokoj. Chce sie bawic albo idzie dalej. Gorzej jak pies sie nie da obwachac. O 8 byłysmy na stadionie, gdzie mała poznała Tekilę i Agraweczke! Bawiła sie z nimi obydwoma, bez szczekania.
Skad taka reakcja? Czy to z tego powodu ze był do tej pory kontakt tylko z psami z jej stada? Reakcja obronna? PO czym jak nie ma zagrozenia to chec zabawy? Czy to juz rpzejawy agresji albo bojaźliwosci? Poza tyms zczekaniem est rewelacyjna!Nie boi sie niczego i jest bardzo kontaktowa (o tym ze rozrabia jak szalony zajac nie wspomne).
Basiu skoro coraz mnie szczeka to ejst szansa i dla nas. Jak nad nia pracowałas? Co mam robic? Karcic nie reagowac? Ja narazie instynktownie mówie fe i kaze usiasc i sie uspokoic. Ale czy to dobrze to nie wiem. Boje sie ze wariatka kazdego psa bedzie mi obszczekiwac, a ja bede sie na spacerze stresowac:)

Zaraz wstawei foty. Moich mam mało z wczoraj bo baterie mi siadły. Ale za to hodowczyni dała mi płytke ze spora ilosci fotek malutkiej.

Posted

Paulina , zobaczysz jej to szczekanie przejdzie tylko przyzwyczai się do innych zwierzaków na trasie ;).Myślę ,że mozna próbować odwracania uwagi , zresztą jak się już dobrze poznacie to pójdzie lepiej :razz:
A teraz czekam na fotki :p

Posted

To pierwsze spojrzenie na malutka!

Pierwszy uscisk...

A tu juz dziewczynka w domku:)

Mizianki z młodszą pańcia...

A tutuaj pierwsze kontkaty z młodym pokoleniem (z moja chrzesnica)

Tutaj wygladam rozbrajajaco:)

Posted

Fajna taka kumpelka na tym samym poziomie intelektualnym co ja:P

Swobodnie poruszam sie po domu (zreszta wczoraj tez tak było).

Mam tyyyyle zabawek (a jeszcze duza Pani mówi ze dzisiaj przyjdzie taka zwariowana ciocia z jeszze wieksza liczba zabawek)

Mam bardzo mieciutkie futerko (robie furore wszedzie gdzie sie pojawie:P)!

Dzisiaj dzwoniła juz do mnie hodowczyni zeby spytac jak jej malutka kruszynka...musiałam ja zmarwtic i stwierdzic, ze za nimi nie teskni:diabloti:

Tu jeszcze ze dwie fotki z zzapasów hodowcyzni i reszt apotem bo idziemy na spacer (z aparatem oczywiscie).