Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
obejrzałam sobie Iktusa na owczarku i zaniemówiłam - jest przepiękny!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: czarny DON - rewelka!!

Gdzie to jest? Gdzie to jest???

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano Ida ma czarnego braciszka pomimo, ze oboje rodzice sa podpalani, ale za to babcia byla czarna:)

Ida z dwóch powodów:
1. Bardziej mi sie podoba,
2. Wazniejsze jest zywsza od Iwet, ciagle cos broi zaczepia, lgnie do ludzi i chce zeby sie nia zajmowa, a Iwet jest spokojniejsza. Sa odwazne i rozbrykane i rozpuszczone do granic możliwosci. Marysia (hodowcyzni) juz mi to zapowiedziała:)

Posted

LAZY napisał(a):
2. Wazniejsze jest zywsza od Iwet, ciagle cos broi zaczepia, lgnie do ludzi i chce zeby sie nia zajmowa, a Iwet jest spokojniejsza. Sa odwazne i rozbrykane i rozpuszczone do granic możliwosci. Marysia (hodowcyzni) juz mi to zapowiedziała:)
No to chyba dobry wybór!!! :thumbs:

Posted

Paulina-alez boskie malenstwo-nie mozna sie nie zakochac:multi: :loveu: .Kiedy u was juz bedzie??????Ja kcem fotki,duzo fotek:multi: .A jak jest lobuzica to juz wogole bosko:loveu:

Posted

daga10011 napisał(a):
Paulina-alez boskie malenstwo-nie mozna sie nie zakochac:multi: :loveu: .Kiedy u was juz bedzie??????Ja kcem fotki,duzo fotek:multi: .A jak jest lobuzica to juz wogole bosko:loveu:

W sobote po południu będę ja juz rozpieszczać:)

Posted

malawaszka napisał(a):
ja chyba zwariuję - też kcem już maluszka :loveu: :multi: :multi: :multi:

Ten Twój maluszek to dopiero będize "maluszek":cool3:

Posted

LAZY napisał(a):
W sobote po południu będę ja juz rozpieszczać:)

Ale Ci dobrze-szkoda,ze szczeniaki tak szybko rosna:-( .Tylko jej za bardzo nie rozpiesc,bo ci zolza wyrosnie jak moja najmlodsza:lol: .Nie moge sie doczekac foteczek juz z domku:multi:

Posted

LAZY napisał(a):
Ten Twój maluszek to dopiero będize "maluszek":cool3:

tylko kiedy to będzie buuuu :placz: :placz: :placz: miało być w lipcu, ale chyba nie zdecyduję się na tego szczonka :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
tylko kiedy to będzie buuuu :placz: :placz: :placz: miało być w lipcu, ale chyba nie zdecyduję się na tego szczonka :placz:

Dlaczego nie na tego? Co z nim nie tak?

Posted

Paulina , :multi:cieszę się razem z Tobą , a pycho mi się cieszy do tych mordeczek z fotek :loveu:
Oj teraz to czekają cię łzy ale radości :razz:założę sie ze będziesz buczeć jak dostaniesz mała na ręcę /
oj moje się lały strumieniem a śmiechu było przy tym :oops:/;)

Posted

:lol: Hej Paulinko!

Twoja Ida jest przecudna.Wspaniały z niej "wełniaczek-zbój" (po oczkach widać)!
Trzymaj się i do zobaczenia (mam nadzieję) na jakimś spacerku!
Małgosia i Eiko:painting:

Posted

Wymiziaj od nas Swoja panne, jest cudna :loveu:. A wujek Posti juz sie zaopiekuje :evil_lol: i zadba, coby wiedziala, jak duza ma rosnac .....:lol:
Pozdrowienia serdeczne !