Koma Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Lazy :( Może nie pisałam w Waszej galerii często jednak zawsze zaglądałam i jest mi strasznie przykro :-( Nie wiem co napisać :-( Trzymaj się Dla Lazy ['] Quote
bellatriks Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [*] Bardzo mi przykro....:-( [*] [*] [*] [*] Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Przeczytalam caly dziennik choroby i poplakalam sie:-(:-( Nie pisalam nigdy u ciebie w galerii, ale ogladalam niektore zdjecia. Tak bardzo mi przykro...... [*] [*] [*] Lazy....... Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Paulinko Lazy odeszla do lepszego świata, gdzie nic nie boli, nie ma cierpienia za to są patyczki, duzo ziemi do kopania i psi kumple :-( :-( Quote
Agga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ja ją zapamietam wesołą, rozbrykaną, pełna energii. Ona, kamyczki i patyczki. LAZY o Tobie nie zapomnimy. Quote
LAZY Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 W psim niebie jest jej teraz cieplutko..nie dyszy...nie ma kłopotów ze wstawaniem. Teraz na pewno pływa w jeziorze i juz nikt na nia nie krzycyz ze jest za daleko od brzegu:P Zabiera kija jakiemus pskaowi zeby potem nie oddac i szuka kamyczków tak małych ze ich nie widac. Ja to wiem. I to jest bardzo wazne dla mnie. Ale dlaczego tak krótko byłas ze mna? Dlaczego nie mogłysmy cieszyc sie soba dluzej??? To pytania które pozostana bez odpowiedzi....ale to tak boli. Kocham Cie! Badz grzeczna i uwazaj na sunie asher (bo podobno zadziora), za to Harley to dzentelmen...zajma sie Toba razem z Sara i reszta dogomaniackich pskiaków. Liżnij w policzek Rotti. O niej tez pamietamy! Quote
malawaszka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 i mój Cziko stary wyjadacz też się Tobą LAZUNIU zajmie :calus: Quote
00000 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Śliczna Lazy odeszła...:-( A pamiętam jej kamyczki, jak obgryzała kości z obiadu grzecznie, jak władowała się na mój materac, kiedy mi pościeliłaś Paulina... Pamietam zapach jej futrka, kiedy robiłam sobie z nią to śliczne zdjęcie... Będę ją pamiętać już zawsze. Quote
Agga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ja tez sie ciesze, że ją poznałam. Ostatnio zgrywałam sobie zdjęcia rózne i zgrałam tez zdjęcia LAZY i twoje Paulinko zrobiłaś dla niej wszystko. Ona to wie. Quote
AgaiTheta Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Jejku... nie znacie mnie dziewczyny, ale Wasze kłopoty są mi znane i jestem całym serduszkiem z Wami. Chciałabym pokolorować Wasz świat ( Agguniu, LAZY) chciałabym odebrać Wam Wasze smutki, troski i dowieźć Wam masę szczęścia... Quote
gośku. Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Nigdy tutaj nie pisałam, ale jak rpzeczytałam to, co się stało, to meni ruszyło i musiałam napsiac. Lazy, bardzo, bardzo mi przykro. Psi przyajciel najwiecej znaczy, nie opuści... :( Trzymaj się. :( [*] Quote
sylwiaskalska Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Paulinko Lazy nie odeszła ona jest z nami - to ciepły podmuch wiatru, to słoneczko na niebie, to letni deszczyk w lato, to płatki śniegu w zimie, , to kwitnące kwiatki na wiosne, to cień twój , to powietrze którym oddychamy :), to twój usmiech na twarzy, to twoje łzy, to poprostu Lazy :) Ona teraz odpoczywa i tylko czeka spokojnie aż ją kiedyś zjadziesz i wtedy odrodzi się na nowo z tymi samymi oczkami i z tym samym uśmiechem :). Czeka spokojnie bo wie że pewnego dnia spojrzysz na maluszka i bedziesz wiedziała że to Lazy. Więc ona nigdy nie odeszła była z toba, jest z tobą i będzie nadal :) a Codziennie ci mówi: Czy moje kochanie Paulinka się dziś wyspało, czy może ciężkie wstawanie miało, Słoneczko świeci pięknie na niebie, chmurki opala i czeka na ciebie, Lekki wiaterek powoli wieje, resztki snu z powiek zwieje, więc wstawaj Paulinko, pobudki już czas, pokaż światu swą piękną twarz. Twoja Lazy :) Paulinko jat tylko poczujesz się smutno to przyjdź do mnie z Marcinem, napijemy się herbatki Tekila na pewno się do Ciebie przytuli :smile: i da soczyste buziaki :smile: więc zapraszam wpadajcie nawet dziś :smile: Quote
Alicja Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 :loveu:Ozzulek przesyła cioteczce Paulinie soczyste lizaczki za uszko Sylwiu , jest dokładnie tak jak piszesz ......... Quote
sylwiaskalska Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 W dniu wielkiej nocy, życzę Ci mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego, niech świeża będzie Twoja pisanka i radosnego Co dzień poranka! Sylwia i Tekila Paulinko oby twoje marzenia się spełniły :) Quote
asher Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Paulinko, pamiętaj, że piwo się chłodzi :) Piękne jest to, co napisałaś na Tęczowym Moście. Piękne, bo prawdziwe, bez cienia fałszu...Rozpacz i radość za razem... Ja tak bardzo zazdroszczę zwierzętom pogodzenia się z przemijaniem... Zwierzęta nie boją się tego, nie rozpaczają, że coś się kończy... Przyjmują to tak spokojnie, są takie pogodzone z tym, co nieuchronne... Lazy (') Quote
LAZY Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Dziękuje dziewczyny...właśnie spokoju mi teraz trzeba...dlatego troszke ten swiateczny rozgardiasz mnie drazni... Wam takze wszsytkiego dobrego! Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Lazy, przeczytałam wszystko i wiedz, że jest mi bardzo, bardzo przykro i bardzo, bardzo smutno. Ściskam cię. Quote
LAZY Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 rebellia napisał(a):Myślę, ze ona teraz... jest... tam...: Piękne zdjecie! Ona na pewno jest teraz w raju! Kocham Cie słoneczko! Quote
LAZY Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 No to trzeba ten temat oderwac z ostatnich stron! Prawda Lazy? Nie będe zaczynac nowego tematu, bo jestem przekonana ze ten jest najlepszy! Moja malusia dziewczynka gdzies tu jest... http://img359.imageshack.us/img359/7892/dscf4690b1uv.jpg http://img359.imageshack.us/img359/3467/dscf4688a2tc.jpg Z mamusia... http://img53.imageshack.us/img53/2687/dscf4692c1vt.jpg Przy jadłodajni:) http://img489.imageshack.us/img489/4531/dscf47317hy.jpg Taka jestem duża! http://img489.imageshack.us/img489/9113/dscf47373jd.jpg Quote
asher Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Cudne :loveu: Czyli hodowla już wybrana na bank? :multi: Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 o jacie ale cuda LAZ BOSKO!!!!!!! :multi: :multi: :multi: niech maluszki zdrowo rosną :drinking: Quote
Recommended Posts