Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lazy :(
Może nie pisałam w Waszej galerii często jednak zawsze zaglądałam i jest mi strasznie przykro :-( Nie wiem co napisać :-(
Trzymaj się

Dla Lazy [']

Posted

Przeczytalam caly dziennik choroby i poplakalam sie:-(:-( Nie pisalam nigdy u ciebie w galerii, ale ogladalam niektore zdjecia.

Tak bardzo mi przykro......
[*]
[*]
[*] Lazy.......

Posted

Paulinko

Lazy odeszla do lepszego świata, gdzie nic nie boli, nie ma cierpienia za to są patyczki, duzo ziemi do kopania i psi kumple :-(

:-(

Posted

W psim niebie jest jej teraz cieplutko..nie dyszy...nie ma kłopotów ze wstawaniem. Teraz na pewno pływa w jeziorze i juz nikt na nia nie krzycyz ze jest za daleko od brzegu:P Zabiera kija jakiemus pskaowi zeby potem nie oddac i szuka kamyczków tak małych ze ich nie widac. Ja to wiem. I to jest bardzo wazne dla mnie. Ale dlaczego tak krótko byłas ze mna? Dlaczego nie mogłysmy cieszyc sie soba dluzej??? To pytania które pozostana bez odpowiedzi....ale to tak boli. Kocham Cie! Badz grzeczna i uwazaj na sunie asher (bo podobno zadziora), za to Harley to dzentelmen...zajma sie Toba razem z Sara i reszta dogomaniackich pskiaków. Liżnij w policzek Rotti. O niej tez pamietamy!

Posted

Śliczna Lazy odeszła...:-(
A pamiętam jej kamyczki, jak obgryzała kości z obiadu grzecznie, jak władowała się na mój materac, kiedy mi pościeliłaś Paulina...
Pamietam zapach jej futrka, kiedy robiłam sobie z nią to śliczne zdjęcie...

Będę ją pamiętać już zawsze.

Posted

Ja tez sie ciesze, że ją poznałam.
Ostatnio zgrywałam sobie zdjęcia rózne i zgrałam tez zdjęcia LAZY i twoje Paulinko zrobiłaś dla niej wszystko. Ona to wie.

Posted

Jejku... nie znacie mnie dziewczyny, ale Wasze kłopoty są mi znane i jestem całym serduszkiem z Wami. Chciałabym pokolorować Wasz świat ( Agguniu, LAZY) chciałabym odebrać Wam Wasze smutki, troski i dowieźć Wam masę szczęścia...

Posted

Nigdy tutaj nie pisałam, ale jak rpzeczytałam to, co się stało, to meni ruszyło i musiałam napsiac.

Lazy, bardzo, bardzo mi przykro. Psi przyajciel najwiecej znaczy, nie opuści... :(
Trzymaj się. :(

[*]

Posted

Paulinko Lazy nie odeszła ona jest z nami - to ciepły podmuch wiatru, to słoneczko na niebie, to letni deszczyk w lato, to płatki śniegu w zimie, , to kwitnące kwiatki na wiosne, to cień twój , to powietrze którym oddychamy :), to twój usmiech na twarzy, to twoje łzy, to poprostu Lazy :)

Ona teraz odpoczywa i tylko czeka spokojnie aż ją kiedyś zjadziesz i wtedy odrodzi się na nowo z tymi samymi oczkami i z tym samym uśmiechem :). Czeka spokojnie bo wie że pewnego dnia spojrzysz na maluszka i bedziesz wiedziała że to Lazy. Więc ona nigdy nie odeszła była z toba, jest z tobą i będzie nadal :)

a Codziennie ci mówi:

Czy moje kochanie Paulinka się dziś wyspało, czy może ciężkie wstawanie miało,

Słoneczko świeci pięknie na niebie, chmurki opala i czeka na ciebie,
Lekki wiaterek powoli wieje, resztki snu z powiek zwieje,
więc wstawaj Paulinko, pobudki już czas,

pokaż światu swą piękną twarz.

Twoja Lazy :)

Paulinko jat tylko poczujesz się smutno to przyjdź do mnie z Marcinem, napijemy się herbatki Tekila na pewno się do Ciebie przytuli :smile: i da soczyste buziaki :smile: więc zapraszam wpadajcie nawet dziś :smile:

Posted

W dniu wielkiej nocy,
życzę Ci mocy,
zero zmęczenia,
dużo natchnienia,
serca szczerego,
domu ciepłego,
niech świeża będzie Twoja pisanka
i radosnego Co dzień poranka!

Sylwia i Tekila

Paulinko oby twoje marzenia się spełniły :)

Posted

Paulinko, pamiętaj, że piwo się chłodzi :)

Piękne jest to, co napisałaś na Tęczowym Moście. Piękne, bo prawdziwe, bez cienia fałszu...Rozpacz i radość za razem...

Ja tak bardzo zazdroszczę zwierzętom pogodzenia się z przemijaniem... Zwierzęta nie boją się tego, nie rozpaczają, że coś się kończy... Przyjmują to tak spokojnie, są takie pogodzone z tym, co nieuchronne...

Lazy (')

Posted

Dziękuje dziewczyny...właśnie spokoju mi teraz trzeba...dlatego troszke ten swiateczny rozgardiasz mnie drazni...

Wam takze wszsytkiego dobrego!

Posted

rebellia napisał(a):
Myślę, ze ona teraz... jest... tam...:

Piękne zdjecie! Ona na pewno jest teraz w raju!

Kocham Cie słoneczko!

Posted

No to trzeba ten temat oderwac z ostatnich stron! Prawda Lazy?
Nie będe zaczynac nowego tematu, bo jestem przekonana ze ten jest najlepszy!

Moja malusia dziewczynka gdzies tu jest...
http://img359.imageshack.us/img359/7892/dscf4690b1uv.jpg
http://img359.imageshack.us/img359/3467/dscf4688a2tc.jpg
Z mamusia...
http://img53.imageshack.us/img53/2687/dscf4692c1vt.jpg
Przy jadłodajni:)
http://img489.imageshack.us/img489/4531/dscf47317hy.jpg
Taka jestem duża!
http://img489.imageshack.us/img489/9113/dscf47373jd.jpg