Veris Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jejzku, jak ona śliczna!!!! Poprostu cudo:loveu:!!!! Lejzuś trzymaj się!!!!! Quote
jo-jo Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 LAZY liczylam że okaze się to coś innego ale to nie stety to :( jesteśmy z tobą całym serduchem :calus::calus::calus: Quote
dbsst Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Lazy tak strasznie mi przykro ze spotkało was takie nieszczescie Wierze rowniez ze pokazecie chorobie fige i ze wywiniecie sie z tego Quote
Agga Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Kochana psinka. Paulinko ja wierze, że jesli już te choróbsko jest to je zwalczycie. TRzymajcie sie cieplutko. Pamiętaj, że jak coś to pisz, dzwoń o każej porze dnia i nocy. Ty mi pomagałaś w trudnych chwilach- pamiętasz...to było tak nie dawno. Quote
LAZY Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Dziękujemy za nowy podpisik! Jest piękny! Zapraszam na weterynarie. Tam bede opisywac co sie dzieje z sunia. Nie bede sie narazac naszej kochanej Ewelince. Quote
asher Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Tylko przypadkiem nie zaniedbuj galerii :mad: Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 No to wklejam odkopane zdjęcia przeze mnie :) Quote
Siostra Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Paulina, bedzie dobrze, musi być. Trzymamy kciuki za Lazy. Pozdrawiam najserdeczniej. Quote
r_2005 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 LAZY, są jakieś nowości? Jak się Lazy czuje? Quote
LAZY Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Wyników ze szpiku nadal brak. Ale sunia czuje sie całkiem dobrze. Ładnie je, nie ma goraczki. Troszke spadłą jej forma i nieco schudła... Byłysmy dzisiaj na spacerku z Sylwia i Tekila ale pogoda była średnia i nie wziełam aparatu. Ale obiecuje ze nastepnym razem zabiore aparat na spacer! Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 LAZY napisał(a):Wyników ze szpiku nadal brak. Ale sunia czuje sie całkiem dobrze. Ładnie je, nie ma goraczki. Troszke spadłą jej forma i nieco schudła... Byłysmy dzisiaj na spacerku z Sylwia i Tekila ale pogoda była średnia i nie wziełam aparatu. Ale obiecuje ze nastepnym razem zabiore aparat na spacer! I byle dalej czuła się dobrze :multi: :multi: :multi: Quote
sylwiaskalska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Paulinka dzięki za sobotni spacer :) acha poczytaj sobie ten temat http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18985 tam własnie jest pokazany ogolony Niufek:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no cóż czasami kasa jest ważniejsza :shake: acha Coca-Cola ma cieczkę :) :multi: :multi: :multi: pisze tu bo skrzyneczkę na dogomani masz przepełnioną :cool3: :cool3: :cool3: Quote
jo-jo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Witaj Paulinko jak się dzizisja dziewczynki czujecie 8)??? :calus: Quote
Justa Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Paulinko... Ostatnio nie często bywam na Dogo. Ale myślę o Tobie codziennie, od kiedy przeczytałam o podejrzeniu. Nie poddawaj się bez walki. Poradzicie sobie. Nie dopuszczam do siebie innej myśli... 3maj się kochana :calus: i pogłasiaj Moją Idealną Onkę odemnie :calus: Quote
LAZY Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Justus Twoja idealna Onka ma ostra białączke i jutro idziemy na pierwsza chemie. Trzymajce kciuki zeby dziewczynka dobrze ja zniosła.... Quote
r_2005 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='LAZY']Justus Twoja idealna Onka ma ostra białączke i jutro idziemy na pierwsza chemie. Trzymajce kciuki zeby dziewczynka dobrze ja zniosła.... LAZY, tak mi przykro...:-( Quote
jo-jo Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Justa Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 LAZY napisał(a):Justus Twoja idealna Onka ma ostra białączke i jutro idziemy na pierwsza chemie. Trzymajce kciuki zeby dziewczynka dobrze ja zniosła.... Będzie dobrze, nawet nie myślę inaczej :calus: Trzymamy kciuki najmocniej jak się da ! Lazy jest jeszcze młoda i dużyje późnej starości. Na pewno ! :calus: Paulinko, trzymaj sie :* Quote
malawaszka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 :kciuki: żeby LAZY jak najlepiej zniosła chemię i żeby organizm szybko zareagował na leczenie :kciuki: Quote
sylwiaskalska Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A to nasza Lazy i jej skarb :) Jak widać pełne skupienie Paulinka daj mi do siebie telefon bo ja wczoraj tak pieknie sobie skopiowałam numery z telefonu na karte że połowy nie mam :oops: :oops: :oops: Jak wróce ze swoim od weta dam znać Quote
asher Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A co to za bezczelna morda tam z tyłu przeszkadza Lazy hipnotyzować kamyczek? :mad: ;) Quote
Recommended Posts