Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana psinka.
Paulinko ja wierze, że jesli już te choróbsko jest to je zwalczycie. TRzymajcie sie cieplutko. Pamiętaj, że jak coś to pisz, dzwoń o każej porze dnia i nocy. Ty mi pomagałaś w trudnych chwilach- pamiętasz...to było tak nie dawno.

Posted

Dziękujemy za nowy podpisik! Jest piękny!

Zapraszam na weterynarie. Tam bede opisywac co sie dzieje z sunia. Nie bede sie narazac naszej kochanej Ewelince.

Posted

Wyników ze szpiku nadal brak. Ale sunia czuje sie całkiem dobrze. Ładnie je, nie ma goraczki. Troszke spadłą jej forma i nieco schudła...
Byłysmy dzisiaj na spacerku z Sylwia i Tekila ale pogoda była średnia i nie wziełam aparatu. Ale obiecuje ze nastepnym razem zabiore aparat na spacer!

Posted

LAZY napisał(a):
Wyników ze szpiku nadal brak. Ale sunia czuje sie całkiem dobrze. Ładnie je, nie ma goraczki. Troszke spadłą jej forma i nieco schudła...
Byłysmy dzisiaj na spacerku z Sylwia i Tekila ale pogoda była średnia i nie wziełam aparatu. Ale obiecuje ze nastepnym razem zabiore aparat na spacer!

I byle dalej czuła się dobrze :multi: :multi: :multi:

Posted

Paulinko...

Ostatnio nie często bywam na Dogo. Ale myślę o Tobie codziennie, od kiedy przeczytałam o podejrzeniu.
Nie poddawaj się bez walki.
Poradzicie sobie.
Nie dopuszczam do siebie innej myśli...

3maj się kochana :calus: i pogłasiaj Moją Idealną Onkę odemnie :calus:

Posted

Justus Twoja idealna Onka ma ostra białączke i jutro idziemy na pierwsza chemie. Trzymajce kciuki zeby dziewczynka dobrze ja zniosła....

Posted

[quote name='LAZY']Justus Twoja idealna Onka ma ostra białączke i jutro idziemy na pierwsza chemie. Trzymajce kciuki zeby dziewczynka dobrze ja zniosła....
LAZY, tak mi przykro...:-(

Posted

LAZY napisał(a):
Justus Twoja idealna Onka ma ostra białączke i jutro idziemy na pierwsza chemie. Trzymajce kciuki zeby dziewczynka dobrze ja zniosła....

Będzie dobrze, nawet nie myślę inaczej :calus:

Trzymamy kciuki najmocniej jak się da ! Lazy jest jeszcze młoda i dużyje późnej starości. Na pewno ! :calus:

Paulinko, trzymaj sie :*

Posted

A to nasza Lazy i jej skarb :)

Jak widać pełne skupienie

Paulinka daj mi do siebie telefon bo ja wczoraj tak pieknie sobie skopiowałam numery z telefonu na karte że połowy nie mam :oops: :oops: :oops:
Jak wróce ze swoim od weta dam znać