Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Nareszcie Lazy dała foteczki :multi::multi::multi: Quote
LAZY Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Przepraszam...:oops: Ale ktos sie nie bał i źle naładował akumulatorki i baterie siadły tuż przed spacerkiem do lasu...nie mam wiec plenerowych fotek...Ale obiecuje poprawe! Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :mad:no to temu co źle naładował poopsko zlać :p Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 LAZY napisał(a):Przepraszam...:oops: Ale ktos sie nie bał i źle naładował akumulatorki i baterie siadły tuż przed spacerkiem do lasu...nie mam wiec plenerowych fotek...Ale obiecuje poprawe! nie ladnie, :shake: dwaj tego kogoś :mad: Quote
BoJa2 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ten języczek Lazy pokazuje z pewną nieśmiałością:lol: ;) Quote
LAZY Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Rewelacja!!! Dzięki Sylwiuś :buzi: A teraz kilka podwórkowych fotek...Na spacerze z Tekila i Reksiem. Pelne skupienie... To co gryzie Lazy to wbrew pozorom wcale nie zamarźnieta bryła lodu ale zamarźnięta RYBA!:angryy: Quote
XXL Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ooo ile fotek :D nice :) lazy kanapowiec :) super :lol: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 To co gryzie Lazy to wbrew pozorom wcale nie zamarźnieta bryła lodu ale zamarźnięta RYBA!:angryy: :crazyeye::crazyeye: ryba? :crazyeye::crazyeye: a skąd ona tam ? :crazyeye: Nie pozwalaj jej :shake: Quote
LAZY Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: ryba? :crazyeye::crazyeye: a skąd ona tam ? :crazyeye: Nie pozwalaj jej :shake: Nie pozwalam...ale ja nie wiedziec co to...dopóki tego nie rozgryzła. A skąd sie tam wzięło nie mam pojęcia:angryy: Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 No i doczekałam foteczek Lazy :multi::multi::multi: Quote
asiunia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 LAZY napisał(a): Pelne skupienie... To co gryzie Lazy to wbrew pozorom wcale nie zamarźnieta bryła lodu ale zamarźnięta RYBA!:angryy: Hej!! Biedne głodzone to co sie dziwic?:eviltong: Quote
LAZY Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 sylwiaskalska napisał(a):;) Super!!! P.S. Na tej focie widac piękne wcięcie w tali:) Quote
agabass Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ach ta Lazy rybożercza-lodołamacz i piękne pozdrowienia Pozdrawiam Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dziekujemy za pozdrowienia :multi: Ale jak mam byc szczera to wole zeby te pozdowienia byly wiosenne :razz: Quote
sylwiaskalska Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):Dziekujemy za pozdrowienia :multi: Ale jak mam byc szczera to wole zeby te pozdowienia byly wiosenne :razz: Pika mówisz masz :) a A to jeszcze zimowo :) Quote
LAZY Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Dzięki Sylwiu! A teraz dwie wiesci. Jedna zła i jedna dobra. Zaczne od dobrej. JESTEM PANIA MAGISTER:) A ta zła...Lazy jest chora. Nie wiem co jej jest. Ae wczoraj i dzisiaj duzo pije i duzo sika. N apoczatku pomyslalam przeziebila pecherz. Ale jak ja poobserwowałam to okazało sie z ema prawie 41 stopni goraczki. wiec pede do weta. I tak macanie nerek i Lazy o mało faceta nie ugryzał, czyli ja bolało:( Zrobilismy badnai krwi. jutro wyniki. Juz sie boje ze to nerki...cholera..zamaist siwetowac to siedze :placz: i rycze... Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Lazy GRATULKI z okazji zdobycia tytułu MGR:buzi: Będzie dobrze , pewnie to jakiś stan zapalny będą leki i będzie ok , nie martw się na zapas / kurcze pomartwimy się razem :shake:/nawet jakby wyniki były nie najlepsze to zobaczysz wszystko wróci do normy :calus: Quote
XXL Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 lazy bedzie dobrze lazy juz nie ras cie zmartwila :) wiec i teraz bedzie dobrze :) glowa do gory :):p a gratulacije pani mgr :) :multi: :multi: :p :eviltong: haahahha to jeszcze moze jakis doktoracik hahaha ;D Quote
malawaszka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 LAZ zdrajco GRATULACJE :laola: jak Ci sie to udało :cool1: zazdraszczam :oops: :evil_lol: dla sunieczki duuużo zdrówka i buziaki i niech nie choruje - będzie dobrze zobaczysz :kciuki: Quote
Recommended Posts