Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam...:oops: Ale ktos sie nie bał i źle naładował akumulatorki i baterie siadły tuż przed spacerkiem do lasu...nie mam wiec plenerowych fotek...Ale obiecuje poprawe!

Posted

LAZY napisał(a):
Przepraszam...:oops: Ale ktos sie nie bał i źle naładował akumulatorki i baterie siadły tuż przed spacerkiem do lasu...nie mam wiec plenerowych fotek...Ale obiecuje poprawe!

nie ladnie, :shake: dwaj tego kogoś :mad:

Posted

Rewelacja!!! Dzięki Sylwiuś :buzi:
A teraz kilka podwórkowych fotek...Na spacerze z Tekila i Reksiem.

Pelne skupienie...

To co gryzie Lazy to wbrew pozorom wcale nie zamarźnieta bryła lodu ale zamarźnięta RYBA!:angryy:

Posted

To co gryzie Lazy to wbrew pozorom wcale nie zamarźnieta bryła lodu ale zamarźnięta RYBA!:angryy:

:crazyeye::crazyeye: ryba? :crazyeye::crazyeye: a skąd ona tam ? :crazyeye:
Nie pozwalaj jej :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: ryba? :crazyeye::crazyeye: a skąd ona tam ? :crazyeye:
Nie pozwalaj jej :shake:

Nie pozwalam...ale ja nie wiedziec co to...dopóki tego nie rozgryzła. A skąd sie tam wzięło nie mam pojęcia:angryy:

Posted

LAZY napisał(a):

Pelne skupienie...

Hej!!

Biedne głodzone to co sie dziwic?:eviltong:

Posted

Dzięki Sylwiu!

A teraz dwie wiesci. Jedna zła i jedna dobra. Zaczne od dobrej. JESTEM PANIA MAGISTER:)

A ta zła...Lazy jest chora. Nie wiem co jej jest. Ae wczoraj i dzisiaj duzo pije i duzo sika. N apoczatku pomyslalam przeziebila pecherz. Ale jak ja poobserwowałam to okazało sie z ema prawie 41 stopni goraczki. wiec pede do weta. I tak macanie nerek i Lazy o mało faceta nie ugryzał, czyli ja bolało:( Zrobilismy badnai krwi. jutro wyniki. Juz sie boje ze to nerki...cholera..zamaist siwetowac to siedze :placz: i rycze...

Posted

Lazy GRATULKI z okazji zdobycia tytułu MGR:buzi:

Będzie dobrze , pewnie to jakiś stan zapalny będą leki i będzie ok , nie martw się na zapas / kurcze pomartwimy się razem :shake:/nawet jakby wyniki były nie najlepsze to zobaczysz wszystko wróci do normy :calus:

Posted

lazy bedzie dobrze lazy juz nie ras cie zmartwila :) wiec i teraz bedzie dobrze :) glowa do gory :):p

a gratulacije pani mgr :) :multi: :multi: :p :eviltong: haahahha to jeszcze moze jakis doktoracik hahaha ;D