malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :crazyeye:gdzie te foty robione? czemu te drzewa są takie powyginane i to wszystkie? :crazyeye: to sosny? Quote
LAZY Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='malawaszka']:crazyeye:gdzie te foty robione? czemu te drzewa są takie powyginane i to wszystkie? :crazyeye: to sosny? To jest tzw. "bajkowy" badź "krzywy" las niedaleko Szczecina. To sosny i wszystkie są takie. Rosną niedaleko elektrowni...zgaduj zgadula dlaczego tak wyglądają;) Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [FONT=Arial]oooo macie fotaski w tym tajemniczym lasku pod Szczecinem :multi:[/FONT] Quote
LAZY Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]oooo macie fotaski w tym tajemniczym lasku pod Szczecinem :multi:[/FONT] A skąd Ty znasz Alu ten lasek? Zapraszamy na wycieczkę!:razz: Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 niesamowite!!!! poszukałam w necie bo wydawało mi się niemozliwe, żeby to natura stworzyła, elektrownia też nie może tak na drzewa działać tym bardziej, ze zaraz obok widać normalne drzewa i w necie piszą, że to przed II wojną powstało i drzewka prawdopodobnie były mechanicznie tak formowane - przycinane, i miały być wykorzystane do budowy łodzi itp Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='LAZY']A skąd Ty znasz Alu ten lasek? Zapraszamy na wycieczkę!:razz: [FONT=Arial]Rysiu , który adoptował Atosika z Dogo też wstawiał fotki stamtąd ;)mieszka pod Szczecinem [/FONT] Quote
Hanna R. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ooooo ! Widzę, że Ty bywasz mniej więcej z taką samą częstotliwością jak ja . Jak nazywają się te żółte kwiatki ? Quote
elapieczus1 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 elapieczus1 napisał(a):no i co z naszym spacerem zima zaraz nas zastanie:):mad:pozdrawiamy mimo wszystko;) wiosna minęła lato przeleciało przyszła jesień a tu spaceru jak nie ma tak nie ma:) Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='elapieczus1']wiosna minęła lato przeleciało przyszła jesień a tu spaceru jak nie ma tak nie ma:) [FONT=Arial]Paulina czeka na zimę ;)[/FONT] Quote
asher Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 LAZY napisał(a):To sosny i wszystkie są takie. Rosną niedaleko elektrowni...zgaduj zgadula dlaczego tak wyglądają;) O pardon! Moja osobista rodzina też rośnie niedaleko elektrowni i wcale tak nie wygląda :obrazic: Świetnie was widzieć! :multi: Quote
LAZY Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Brawo malawaszka!;) Dokładnie taka jest historia tego lasu. Chociaz udało nam się wkrecic w "nadzwyczajne działanie" elektrowni kilka osób. Haniu nie pamiętam nazwy....tych kwiatków :oops: Elu...ależ mi głupio. Teraz zaczełam studia i co drugi weekend mam zajety, ale obiecuję, ze wkrótce się zobaczymy! Pozdrawiamy wszystkich:cool3: Quote
asher Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 LAZY napisał(a):Brawo malawaszka!;) Dokładnie taka jest historia tego lasu. Chociaz udało nam się wkrecic w "nadzwyczajne działanie" elektrowni kilka osób.I ceny nieruchomości w okolicy gwałtownie spadły? :evil_lol: Co studiujesz? Tak masochistycznie się dopytuję, bo swoje studia ponownie olałam, już chyba definitywnie :lol: Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 asher napisał(a): Co studiujesz? Tak masochistycznie się dopytuję, bo swoje studia ponownie olałam, już chyba definitywnie :lol: co Ty?! ja walczę ostro :evil_lol: własnie mam pootwierane - mgr, książki, ściąganie muzyki i piwo :evil_lol: Quote
asher Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 malawaszka napisał(a):co Ty?! ja walczę ostro :evil_lol: własnie mam pootwierane - mgr, książki, ściąganie muzyki i piwo :evil_lol:A ja po raz kolejny zapomniałam, w którym roku były te wybory, o relacjach prasowych przed którymi miałam pisać :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 hahaha a pamiętasz chociaż czego wybory? :evil_lol: Quote
asher Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha a pamiętasz chociaż czego wybory? :evil_lol: Do parlamentu :eviltong: Quote
LAZY Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 asher napisał(a):I ceny nieruchomości w okolicy gwałtownie spadły? :evil_lol: Co studiujesz? Tak masochistycznie się dopytuję, bo swoje studia ponownie olałam, już chyba definitywnie :lol: Ja na szczescie juz tylko podyplomowe, bo mgr z rachunkowowsci mam juz za sobą:evil_lol: Ale jak Was to pocieszy to prace tez bede miała do napisania...wiec przez najblizszy rok jedziemy na tym samym wózku. Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jaki tam rok? :mad: ja JUŻ muszę oddać, a siedzę i myślę zamiast pisać :angryy: pusty łeb:angryy: Quote
LAZY Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Cholera...Marcin właśnie dzwonił, ze znalazł w pobliskiej wiosce psa...suczkę bokserka, wychudzoną, z wyciągnietymi cyckami. Mała wskoczyła mu do auta i właśnie jedzie z nim do Szczecina. Boże ja nawet nie wiem co mam teraz zrobić z tą bida. Tzn, DT już zaklepany (moja mama została uszczęśliwiona). Do weterynarza i idziemy na sprawdzenie co i jak z dziewczynką i trzeba jej będzie szukać domu! Jak będę miała zdjecia to założe jej temat. Jak jej dawać jeść, zeby nie dostała jakiegoś szoku? Boże...zawsze bałam się takiego dnia. Quote
asher Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Lazy, będzie dobrze. Oby tylko suczka była zdrowa i jako tako wychowana :kciuki: Quote
LAZY Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Lekkie sprostowanie. Sunia nie miała szczeniaków, a na pewno nie teraz. Duze cycuchy według mojego meza to poprostu sutki:cool3:które u bokserki sa wieksze niz u ONki. A tutaj zapraszam wszystkich i proszę o pomoc w szukaniu domu lub dotychczasowego właściciela! http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-znaleziono-mloda-suczke-boksera-w-dt-u-lazy-potrzeba-ds-148466/#post13122865 Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 LAZ i jak? Wielki Buziak dla Perełki!!!!!!!! Zdał egzamin na Prawdziwego Dogomaniaka :klacz: Quote
LAZY Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Póki co sunia śpi i chrapie:) Mama zachwycona, ale ona to ma ogromne serce dla psów. Maltuka jednak nie moze tam zostać na zawsze, wiec domek potrzebny. Póki co jednak trzyma sie dobrze i mam nadzieje, ze bedzie grzecznie sama zostawac w domu. Quote
Recommended Posts