Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye:gdzie te foty robione? czemu te drzewa są takie powyginane i to wszystkie? :crazyeye: to sosny?

To jest tzw. "bajkowy" badź "krzywy" las niedaleko Szczecina. To sosny i wszystkie są takie. Rosną niedaleko elektrowni...zgaduj zgadula dlaczego tak wyglądają;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]oooo macie fotaski w tym tajemniczym lasku pod Szczecinem :multi:[/FONT]

A skąd Ty znasz Alu ten lasek? Zapraszamy na wycieczkę!:razz:

Posted

niesamowite!!!! poszukałam w necie bo wydawało mi się niemozliwe, żeby to natura stworzyła, elektrownia też nie może tak na drzewa działać tym bardziej, ze zaraz obok widać normalne drzewa i w necie piszą, że to przed II wojną powstało i drzewka prawdopodobnie były mechanicznie tak formowane - przycinane, i miały być wykorzystane do budowy łodzi itp

Posted

[quote name='LAZY']A skąd Ty znasz Alu ten lasek? Zapraszamy na wycieczkę!:razz:

[FONT=Arial]Rysiu , który adoptował Atosika z Dogo też wstawiał fotki stamtąd ;)mieszka pod Szczecinem [/FONT]

Posted

LAZY napisał(a):
To sosny i wszystkie są takie. Rosną niedaleko elektrowni...zgaduj zgadula dlaczego tak wyglądają;)
O pardon! Moja osobista rodzina też rośnie niedaleko elektrowni i wcale tak nie wygląda :obrazic:

Świetnie was widzieć! :multi:

Posted

Brawo malawaszka!;) Dokładnie taka jest historia tego lasu. Chociaz udało nam się wkrecic w "nadzwyczajne działanie" elektrowni kilka osób.

Haniu nie pamiętam nazwy....tych kwiatków :oops:

Elu...ależ mi głupio. Teraz zaczełam studia i co drugi weekend mam zajety, ale obiecuję, ze wkrótce się zobaczymy!

Pozdrawiamy wszystkich:cool3:

Posted

LAZY napisał(a):
Brawo malawaszka!;) Dokładnie taka jest historia tego lasu. Chociaz udało nam się wkrecic w "nadzwyczajne działanie" elektrowni kilka osób.
I ceny nieruchomości w okolicy gwałtownie spadły? :evil_lol:

Co studiujesz? Tak masochistycznie się dopytuję, bo swoje studia ponownie olałam, już chyba definitywnie :lol:

Posted

asher napisał(a):

Co studiujesz? Tak masochistycznie się dopytuję, bo swoje studia ponownie olałam, już chyba definitywnie :lol:

co Ty?! ja walczę ostro :evil_lol: własnie mam pootwierane - mgr, książki, ściąganie muzyki i piwo :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
co Ty?! ja walczę ostro :evil_lol: własnie mam pootwierane - mgr, książki, ściąganie muzyki i piwo :evil_lol:
A ja po raz kolejny zapomniałam, w którym roku były te wybory, o relacjach prasowych przed którymi miałam pisać :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
I ceny nieruchomości w okolicy gwałtownie spadły? :evil_lol:

Ja na szczescie juz tylko podyplomowe, bo mgr z rachunkowowsci mam juz za sobą:evil_lol:
Ale jak Was to pocieszy to prace tez bede miała do napisania...wiec przez najblizszy rok jedziemy na tym samym wózku.

Posted

Cholera...Marcin właśnie dzwonił, ze znalazł w pobliskiej wiosce psa...suczkę bokserka, wychudzoną, z wyciągnietymi cyckami. Mała wskoczyła mu do auta i właśnie jedzie z nim do Szczecina.
Boże ja nawet nie wiem co mam teraz zrobić z tą bida. Tzn, DT już zaklepany (moja mama została uszczęśliwiona). Do weterynarza i idziemy na sprawdzenie co i jak z dziewczynką i trzeba jej będzie szukać domu!
Jak będę miała zdjecia to założe jej temat.

Jak jej dawać jeść, zeby nie dostała jakiegoś szoku? Boże...zawsze bałam się takiego dnia.

Posted

Póki co sunia śpi i chrapie:) Mama zachwycona, ale ona to ma ogromne serce dla psów. Maltuka jednak nie moze tam zostać na zawsze, wiec domek potrzebny. Póki co jednak trzyma sie dobrze i mam nadzieje, ze bedzie grzecznie sama zostawac w domu.