XXL Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 anetta napisał(a):dawno nie widzialam Lazy :cool1: Zazdroszcze tego toru :p nie ma czego zazdroscic tor wyglada coras gorzej z miseisac na miesiac wandalizm ... ech :-( :eviltong: Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 A ot o kilka spóźnionych fotek. Tym razem Tekila praktycznie cały czas walczył z Abrą o patyk Dwie uparte bestie:) Wpatrzona w Tomka z piłeczką Agraweczka. No i Lazy tradycyjnie wpatrzona w kamyczek...:roll: Mówisz cos do mnie? Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Co jakis czas udawało mu sie odebrac patyk:) Niestety wtedy pojawiał sie jakis kolejny amator jego kijaszka... A tak LENIWY Tomek załatwił Agraweczke!:angryy: Już blizej nie można... W poszukiwaniu wody we własnołapnie zrobionej przerębli:) Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 A ci dalej swoje:) I ta dalej swoje... Ciocia Sylwia sie zlitowała nad Agraweczka:) Moja kochana lodziara! Upsss...kogos tutaj nieźle powyginało:P Uważny stróż.Kija oczywiscie:P A te panny pilnuja ogrodzenia:) Kolejne foty po tej sobocie:) Quote
PIKA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Rany jak ja wam zazdroszcze braku sniegu :shake: Quote
jo-jo Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 LAZY a to przepraszam zdjęcia robione teraz?? bo jakoś mi trudno uwierzyć ze u Ciebie śniegu nie ma :crazyeye: Quote
olekg89 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Jejku Xxl Daj mi agrafke ;d bede dla niej dobry bede żucał piłeczki ,ale daj mi ją :PLazy schudła :d coraz lepiej wyglada jaka ma byś waga końcowa??? Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Waga koncowa to jakies 34 kilo. Mysle ze brakuje nam moze z kilogram...moze ciut wiecej:) Dzisiaj jest juz snieg. Ale niewiele. Na ulicach i chodnikach jest czarno. Śniego lezy tylko na mało uczęszczanych polanach. Quote
jo-jo Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 LAZY napisał(a):Waga koncowa to jakies 34 kilo. Mysle ze brakuje nam moze z kilogram...moze ciut wiecej:) Dzisiaj jest juz snieg. Ale niewiele. Na ulicach i chodnikach jest czarno. Śniego lezy tylko na mało uczęszczanych polanach. eh już myslałam że śniegi Cie opuścił 8) Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 olekg18 napisał(a):Jejku Xxl Daj mi agrafke ;d bede dla niej dobry bede żucał piłeczki ,ale daj mi ją :PLazy schudła :d coraz lepiej wyglada jaka ma byś waga końcowa??? hahahah e tam wtedy dziewczyny niebeda mialy mi jak wytykac mojego lenistwa a tak to niby ze z agrafka sie nie bawie hahahah :) olek moze czas na zkupu staffoka ?:):cool1: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Lazy ile fotasków :multi:ile ślicznych czworonogów :multi: Olek ale ty zachciewny jesteś :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ile zdjęc :multi: :loveu: :multi: i tyle piesów naraz :loveu: Ale najbardziej to braku sniegu wam zazdroszcze :roll: Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ile zdjęc :multi: :loveu: :multi: i tyle piesów naraz :loveu: Ale najbardziej to braku sniegu wam zazdroszcze :roll: no to nie masz czego zazrosic wczoraj spadl :( :-( Quote
zaba14 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 olekg18 napisał(a):Jejku Xxl Daj mi agrafke ;d bede dla niej dobry bede żucał piłeczki ,ale daj mi ją :PLazy schudła :d coraz lepiej wyglada jaka ma byś waga końcowa??? Hihi uprzedziles mnie.. ;) figurka jaka ładna.. ;) Quote
XXL Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 zaba14 napisał(a):Hihi uprzedziles mnie.. ;) figurka jaka ładna.. ;) abko chcecie agrafki a niezauwarzyliscie ze i ona ma teras taka fajna figurke :D 0 tluszczyku :D:p Quote
XXL Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Lazy pieknie wyglada:loveu: nom a wczoraj jak fajnie sie kladla w sniegu hahaha :D:multi: :p szkoda ze to snieg a nie bloto haha :D:multi: :eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Paulinka, XXl macie czas na spacerek dziś na 17:00 u mnie jeszcze sporo śniegu na stadionie :). W sobote mnie niestety nie ma Quote
asher Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 LAZY napisał(a):A tak LENIWY Tomek załatwił Agraweczke!:angryy: Hahaha, leniwa asher też kiedyś chciała tak załatwić swoje burki i w efekcie piłka była osobno, a sznurek osobno :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 LAZY napisał(a):Dzisiaj przeglądałam fotaski mojej ksiezniczki i znalazłam kilka fajoskich! aaaa :loveu: :loveu: :loveu: przenajpiękniejsza cudna i wiosenna LAZY :loveu: Quote
LAZY Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Witajcie! Dzisiaj troche fotek. Narazie domowe, ale postaram sie o jakies ładne z pleneru wieczorkiem. Co chcesz ode mnie? A tak ci jezyk pokaze! Ale spojrzenie! Łapeczki kawałek... A tutaj daje uziaka mojej pani fota taka sobie bo pani robiła ja sama podczas pocałunku) Męczace te całusy! Quote
Recommended Posts