LAZY Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Zobacz ile tutaj jest psiaczków! I wszystkie w zgodzie biegaja a sa tam i psy i suczki...niesamowite. Na wybiegu jest zawsze łacznie około 10-15 psów róznej masci, ras i płci i jeszcze jakiejs konkretnej awantury nie bylo. Moze to kwestia odpoweidzialnosci włascicieli, albo poporstu tylko zrównowaznoe psy sie tu zdazaja. Oczywiscie byly antypatie ale wtedy włascicel brał psa i kończylo sie na pyskówkach i nic poza tym:) Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Super foteczki - widać spacerek sie udał... A ja standardowo nie mam z kim pojść na spacer:roll: Quote
LAZY Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Buzi, buzi starszej kolezance... Olac to:evil_lol: Dobra ide do Was:) Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Sliczne fotky! Uwielbiam oglądać takie spędy psie :loveu: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 asher napisał(a):Sliczne fotky! Uwielbiam oglądać takie spędy psie :loveu: szczególnie kiedy nie ma awantur :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 asher napisał(a):Sliczne fotky! Uwielbiam oglądać takie spędy psie :loveu::p ja też :multi: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wy wszystkie macie pSY DOBRZE WYCHOWANE . A nie jakieś takie pokręcone. Jak mój Gezesław ... Nigdy nie wiadomo, kto mu się spodoba - a komu chętnie by dogryzł ... Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A nie jakieś takie pokręcone. Jak mój Gezesław ... Nigdy nie wiadomo, kto mu się spodoba - a komu chętnie by dogryzł ...To dokłądnie, jak moja Dziuba :p :p :p Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska']Wy wszystkie macie pSY DOBRZE WYCHOWANE . A nie jakieś takie pokręcone. Jak mój Gezesław ... Nigdy nie wiadomo, kto mu się spodoba - a komu chętnie by dogryzł ...To dokłądnie, jak moja Dziuba :p :p :p I moja Saba :diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 No to uwaga - wklejam zdjęcia i to duuuuuuuuzzzziooooo :) - Relacja ze spacerku :) Było dużo piesków Agrawka :) - czasami jest zbyt natrętna z tymi piłeczkami :lol: :roll: Mała kluska - jest urocza :) :) I szalona :) W tle Lazy Mały wampirek :cool3: Czasami nie mieścimy się w kadrze ;) Nasza księżniczka- w kagańcu tylko na chwilkę :) Nowe znajomości Lazy w poszukiwaniu skarbu Tekila Zaloty do Agrawki :) ach te psy :oops: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 CZ II ach te psiaki Co raz więcej piesków Tekila na straży a raczej na jakiś czas uziemniony :cool1: a to taki maluszek którego spotkalismy :) ma 11 miesięcy I była cała sesja Paulinka Ja czyli Sylwia Chłopaki i ich pomysły Quote
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 I była cała sesja aaaaa mastifek maluśki :multi: Quote
asiunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p ja też :multi: Hej!! Jest nas wiecej!A juz byc na takich spotkaniach to wogole raj:evil_lol: Quote
agbar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wy wszystkie macie pSY DOBRZE WYCHOWANE . A nie jakieś takie pokręcone. Jak mój Gezesław ... Nigdy nie wiadomo, kto mu się spodoba - a komu chętnie by dogryzł ... witam w klubie:) Quote
LAZY Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 A oto nasz XXL A tu troszke Tekiego...tak od tylca:oops: A to malutka wiercipietka - Wega. Quote
LAZY Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Tekila oprócz zadku ma tez przód...i ładan poze wystawowa... Piłeczkowa maniaczka... Patyczkowy maniak... I kamyczkowa maniaczka...jakby nie patrzeć to banda wariatów:lol: Quote
XXL Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 super fotencie ale kilku mi tu brakuije :) :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ale mieliście fajne spotkanko i jakie zdjecia szalonych piesków hihih Quote
LAZY Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 XXL napisał(a):super fotencie ale kilku mi tu brakuije :) :p Ano mam kilka w zanadrzu:) Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 super foteczki. I nawet XXL sie załapał:eviltong: Quote
BoJa2 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Cz III Widać,ze starsza kopaczowa nawet zimą trenuje kopanie coby na wiosnę dobrze szło:lol: Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wy wszystkie macie pSY DOBRZE WYCHOWANE . A nie jakieś takie pokręcone. Jak mój Gezesław ... Nigdy nie wiadomo, kto mu się spodoba - a komu chętnie by dogryzł ... Hmmmmmm....Chyba miałam racje ...:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :razz:Fajne macie w Szczecinie szeleczki :razz:tylko dlaczego dla Lazy rozmiaru nie było ;) Foty naprawdę świetne / a XXL przyniósł faworki :cool3:/ Quote
Recommended Posts