Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No tak słuszna uwaga :cool3: :lol: - No Nasza Lazy - Onek na diecie jest :) Teraz rozumiem ;) Zmorka 1 też na diecie ale ona ma bardziej wyrafinowany gust :evil_lol: Konkuruje z panami śmietnikarzami :evil_lol: Nie mają z niąszans - ona zawsze pierwsza jest na mecie :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Dziękujemy cioci Sylwi za zdjątka! Lazy owszem jest na diecie, ale dzięki temu ma teraz nalezyta linie...:lol: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 LAZY napisał(a):Dziękujemy cioci Sylwi za zdjątka! Lazy owszem jest na diecie, ale dzięki temu ma teraz nalezyta linie...:lol: Jak to zrobiłas?? Zmorka od szczeniąt jakoś do linii dojść nie moze...Masakra ;) Quote
XXL Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 biedny glodzony pies wiesz co ja ci ja chyba zabiore albo bede nosil zarelko dla lazy i jak sie odwrucisz to karmil hahahah :D:p :cool1: Quote
Hanna R. Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ale może zawiesisz dietę Lazy na " po mrozach " ? Co ??? :roll: Quote
LAZY Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale może zawiesisz dietę Lazy na " po mrozach " ? Co ??? :roll: Bez obaw. Moje futerko nie marznie na dworze, nie mozna jej wrecz ze spaceru przywlec do domu:) Aczkolwiek tak mmysle, jak tu wrócic do wczesniejszych porcji. Czy to nie spowoduje tycia? Przeciez chyba na takich głodowych dawkach nie moze wiecznie zyc...:roll: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='LAZY'] Przeciez chyba na takich głodowych dawkach nie moze wiecznie zyc...:roll: No !!! Życie bez jedzenia jest niewiele warte ... :shake: Quote
PIKA Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pysia napisał(a):Jak to zrobiłas?? Zmorka od szczeniąt jakoś do linii dojść nie moze...Masakra ;) chcesz z niufa ON-a lubo inszego charta zrobić? ? :roll: Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PIKA napisał(a):chcesz z niufa ON-a lubo inszego charta zrobić? ? :roll: Nie ale Zmorka jednak ciut zbyt masywna babicha :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Paulina wczoraj był extra spacer- że też nie wziełam aparatu :angryy: . Ale było extra - po za jednym że mam rozerwana kurtkę przez Tekilę :roll: Quote
mrowka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Paulina wczoraj był extra spacer- że też nie wziełam aparatu :angryy: . Ale było extra - po za jednym że mam rozerwana kurtkę przez Tekilę :roll: :shock: Sylwia, to co Wy tam robiliście na tym spacerku?? :lol: :lol: :lol: I zdjęć nie będzie :placz: :placz: :mad: :mad: aparacik proszę nosić na każdy spacerek :mad: Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 mrowka napisał(a)::shock: Sylwia, to co Wy tam robiliście na tym spacerku?? :lol: :lol: :lol: I zdjęć nie będzie :placz: :placz: :mad: :mad: aparacik proszę nosić na każdy spacerek :mad: No też jestem zła na siebie :angryy: bo był malutki bulek pięęęęęękny :) ale nic straconego będzie nast spacerek i wtedy aparacik w ruch :) A kurtke mam rozwaloną :angryy: bo Tekila ostatnio zgłupiał i szaleje jakby był szczeniakiem :roll: :roll: Quote
asiunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Paulina wczoraj był extra spacer- że też nie wziełam aparatu :angryy: . Ale było extra - po za jednym że mam rozerwana kurtkę przez Tekilę :roll: Hej! Byly cwiczenia obronne?:lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Byly cwiczenia obronne?:lol: Cio ty ja tu spokojny człowiek :cool1: stoje, ręcę w kieszeni Tekila na smyczy i co Tekila pociągnał i kurtka trzask naderwana :angryy: Musze zobaczyć co w tej karmie jest może jakies sterydy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
asiunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Cio ty ja tu spokojny człowiek :cool1: stoje, ręcę w kieszeni Tekila na smyczy i co Tekila pociągnał i kurtka trzask naderwana :angryy: Musze zobaczyć co w tej karmie jest może jakies sterydy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hej!! Hahahaha Ty jestes pewna ze to karma dla psa?:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Hahahaha Ty jestes pewna ze to karma dla psa?:evil_lol: Hmmm :hmmmm: Może pakuje siłownie po nocach :lol: Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Zmorka tezmi tak kurtke załatwiła :evil_lol: Ale oduczyła mnie przynajmniej trzymania rąk w kieszeni ;) Quote
LAZY Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Pysia napisał(a):Zmorka tezmi tak kurtke załatwiła :evil_lol: Ale oduczyła mnie przynajmniej trzymania rąk w kieszeni ;) Te psy to jednak mądre stworzenia sa:) Sylwia prosze dac znac czy jutro dacie rade przyjsc na stadion:) My z Lazy postaramy sie byc, oczywiscie jak bedziesz to wez aparat. Quote
sylwiaskalska Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Lazy czyli chodzi o spacer dziś w środe- dam rade :) ale ja to bede na pół godzinki bo idę na 19:00 :beerchug: acha wezmę aparatos i naisze do XXL-a żeby przyszedł i mały bulik tez :) Ja nawet moge być o 16:45 na stadionie :) Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Lazy czyli chodzi o spacer dziś w środe- dam rade :) ale ja to bede na pół godzinki bo idę na 19:00 :beerchug: acha wezmę aparatos i naisze do XXL-a żeby przyszedł i mały bulik tez :) Ja nawet moge być o 16:45 na stadionie :) Czekam na foteeczki :multi: :multi: Jeciuu maly bullik, mniaaaaaam :loveu: Quote
LAZY Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='mrowka']Czekam na foteeczki :multi: :multi: Jeciuu maly bullik, mniaaaaaam :loveu: Lekkie sprostowanie to jest malutki AST o imieniu Bu...:oops:Przepraszamy za pomyłkę, ale psiak jest cudny! Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 LAZY napisał(a):Lekkie sprostowanie to jest malutki AST o imieniu Bu...:oops:Przepraszamy za pomyłkę, ale psiak jest cudny! aaa, hahahaha :lol: No to ładnie nas wprowadziłyście w błąd :mad: Teraz proszcie o przebaczenie! :evil_lol: ahh maly aścik też piękny.... :loveu: Quote
LAZY Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 mrowka napisał(a):aaa, hahahaha :lol: No to ładnie nas wprowadziłyście w błąd :mad: Teraz proszcie o przebaczenie! :evil_lol: ahh maly aścik też piękny.... :loveu: :modla:Wybaczycie? Quote
asher Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 LAZY napisał(a)::modla:Wybaczycie?Nie!!! :p Macie teraz latać po Szzcecinie i szukac małego bulika do obfocenia! To skandal, ja juz sobie wielkie nadzieje narobiłam i CO??? :angryy: Quote
Recommended Posts