Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No tak słuszna uwaga :cool3: :lol: - No Nasza Lazy - Onek na diecie jest :)

Teraz rozumiem ;) Zmorka 1 też na diecie ale ona ma bardziej wyrafinowany gust :evil_lol: Konkuruje z panami śmietnikarzami :evil_lol: Nie mają z niąszans - ona zawsze pierwsza jest na mecie :evil_lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Dziękujemy cioci Sylwi za zdjątka!

Lazy owszem jest na diecie, ale dzięki temu ma teraz nalezyta linie...:lol:

Jak to zrobiłas?? Zmorka od szczeniąt jakoś do linii dojść nie moze...Masakra ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ale może zawiesisz dietę Lazy na " po mrozach " ? Co ??? :roll:

Bez obaw. Moje futerko nie marznie na dworze, nie mozna jej wrecz ze spaceru przywlec do domu:)

Aczkolwiek tak mmysle, jak tu wrócic do wczesniejszych porcji. Czy to nie spowoduje tycia?
Przeciez chyba na takich głodowych dawkach nie moze wiecznie zyc...:roll:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak to zrobiłas?? Zmorka od szczeniąt jakoś do linii dojść nie moze...Masakra ;)

chcesz z niufa ON-a lubo inszego charta zrobić? ? :roll:

Posted

Paulina wczoraj był extra spacer- że też nie wziełam aparatu :angryy: . Ale było extra - po za jednym że mam rozerwana kurtkę przez Tekilę :roll:

:shock: Sylwia, to co Wy tam robiliście na tym spacerku?? :lol: :lol: :lol:
I zdjęć nie będzie :placz: :placz: :mad: :mad: aparacik proszę nosić na każdy spacerek :mad:

Posted

mrowka napisał(a):
:shock: Sylwia, to co Wy tam robiliście na tym spacerku?? :lol: :lol: :lol:
I zdjęć nie będzie :placz: :placz: :mad: :mad: aparacik proszę nosić na każdy spacerek :mad:

No też jestem zła na siebie :angryy: bo był malutki bulek pięęęęęękny :) ale nic straconego będzie nast spacerek i wtedy aparacik w ruch :) A kurtke mam rozwaloną :angryy: bo Tekila ostatnio zgłupiał i szaleje jakby był szczeniakiem :roll: :roll:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Paulina wczoraj był extra spacer- że też nie wziełam aparatu :angryy: . Ale było extra - po za jednym że mam rozerwana kurtkę przez Tekilę :roll:
Hej!

Byly cwiczenia obronne?:lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej! Byly cwiczenia obronne?:lol:

Cio ty ja tu spokojny człowiek :cool1: stoje, ręcę w kieszeni Tekila na smyczy i co Tekila pociągnał i kurtka trzask naderwana :angryy: Musze zobaczyć co w tej karmie jest może jakies sterydy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Cio ty ja tu spokojny człowiek :cool1: stoje, ręcę w kieszeni Tekila na smyczy i co Tekila pociągnał i kurtka trzask naderwana :angryy: Musze zobaczyć co w tej karmie jest może jakies sterydy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hej!!

Hahahaha Ty jestes pewna ze to karma dla psa?:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Zmorka tezmi tak kurtke załatwiła :evil_lol: Ale oduczyła mnie przynajmniej trzymania rąk w kieszeni ;)

Te psy to jednak mądre stworzenia sa:)

Sylwia prosze dac znac czy jutro dacie rade przyjsc na stadion:) My z Lazy postaramy sie byc, oczywiscie jak bedziesz to wez aparat.

Posted

Lazy czyli chodzi o spacer dziś w środe- dam rade :) ale ja to bede na pół godzinki bo idę na 19:00 :beerchug: acha wezmę aparatos i naisze do XXL-a żeby przyszedł i mały bulik tez :)
Ja nawet moge być o 16:45 na stadionie :)

Posted

Lazy czyli chodzi o spacer dziś w środe- dam rade :) ale ja to bede na pół godzinki bo idę na 19:00 :beerchug: acha wezmę aparatos i naisze do XXL-a żeby przyszedł i mały bulik tez :)
Ja nawet moge być o 16:45 na stadionie :)

Czekam na foteeczki :multi: :multi:
Jeciuu maly bullik, mniaaaaaam :loveu:

Posted

[quote name='mrowka']Czekam na foteeczki :multi: :multi:
Jeciuu maly bullik, mniaaaaaam :loveu:

Lekkie sprostowanie to jest malutki AST o imieniu Bu...:oops:Przepraszamy za pomyłkę, ale psiak jest cudny!

Posted

LAZY napisał(a):
Lekkie sprostowanie to jest malutki AST o imieniu Bu...:oops:Przepraszamy za pomyłkę, ale psiak jest cudny!

aaa, hahahaha :lol: No to ładnie nas wprowadziłyście w błąd :mad: Teraz proszcie o przebaczenie! :evil_lol:
ahh maly aścik też piękny.... :loveu:

Posted

mrowka napisał(a):
aaa, hahahaha :lol: No to ładnie nas wprowadziłyście w błąd :mad: Teraz proszcie o przebaczenie! :evil_lol:
ahh maly aścik też piękny.... :loveu:

:modla:Wybaczycie?

Posted

LAZY napisał(a):
:modla:Wybaczycie?
Nie!!! :p Macie teraz latać po Szzcecinie i szukac małego bulika do obfocenia! To skandal, ja juz sobie wielkie nadzieje narobiłam i CO??? :angryy: