LAZY Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Juz są...:oops: Szwankował imageshack... Nie wiem Tomek co sie Asi stalo, ale byla z nia az w parku!:crazyeye: Oto dowód. Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']A po co ten namordnik? :mad: Bo u nas takie rpzepisy...juz 200 zapłaciłam...a to srodek dnia, wiec SM i policja sie zdaza... Naszczeście namordnik nie przeszkadza w rozbrajaniu śniegowych kul... Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='LAZY'] Juz są...:oops: Szwankował imageshack... Nie wiem Tomek co sie Asi stalo, ale byla z nia az w parku!:crazyeye: Oto dowód. Lazy , czy nikt sie nie czepia takiego namordulca , bo myślałam o takim też dla Ozzulca Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Do tej pory nikt nic mi nie powiedzial o namordniku. Poza tym zostawiłam sobie opakowanie na którym wyraznie jest napisane KAGANIEC DLA PSA! W żadnych rpzepisach nie jest sprecyzowane jaki to ma byc rodzaj kagańća, a jak widac w takim sunia moze wszystko:) Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):Lazy a gdzie wy macie snieg? :crazyeye:na niedziele chowają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę , że zaryzykuję kupno takiego a zbrojony zostawię na poważniejsze wyjscia :mad: Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):Lazy a gdzie wy macie snieg? :crazyeye: A w parku uchował sie gdzieniegdzie:eviltong: Quote
BoJa2 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 LAZY napisał(a):A w parku uchował sie gdzieniegdzie:eviltong: Rany:roll: a nam po odśnieżeniu garażu(pewnie Ozzinowie go zarzucili jak swój odśniezali;) ) odechciało sie wyjazdu w góry ,bo tam to nas czeka odśniezanie:roll: :roll: ,a śniegu po pas!! Quote
LAZY Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Lazy z takeigo śniegu po pas cieszy sie najbardziej! Ona w tym odśnieżaniu chętnie by pomogła... Quote
sylwiaskalska Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 PIKA napisał(a):Lazy a gdzie wy macie snieg? :crazyeye: Pika ty się nie martw o śnieg właśne dzisiaj w Szczecinie znowu jest śnieg i to sporo tego śniegu. Paulinka dziękuje za wczorajszy spacer i trzymam kciuki za egzamin :) Quote
BoJa2 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='LAZY']Lazy z takeigo śniegu po pas cieszy sie najbardziej! Ona w tym odśnieżaniu chętnie by pomogła... To zapraszam w Beskidy po 5 lutego ,napewno się nie będzie nudziła:lol: :lol: a my może w końcu dotrzemy do letnio-zimowego domku:roll: Z powodu śniegu z akcentem na letnio Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Jezu, Paulina ! Ty też ? Ty tez wsadziłaś kaganiec na pyszczydło Lazy ???? To wy wszystkie ucywilizowane jesteście . PRZEPISOWE ! Tylko my nie ....:oops: :oops: :oops: Quote
sylwiaskalska Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jezu, Paulina ! Ty też ? Ty tez wsadziłaś kaganiec na pyszczydło Lazy ???? To wy wszystkie ucywilizowane jesteście . PRZEPISOWE ! Tylko my nie ....:oops: :oops: :oops: My musimy bo w naszym mieście to kosztuje 200 PLN :angryy: za brak kagańca :-( Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='sylwiaskalska']My musimy bo w naszym mieście to kosztuje 200 PLN :angryy: za brak kagańca :-( Cholera, JA WIEM ! juz raz zapłaciłam 300 !!! Nie za brak kagańca wprawdzie ... Ale mój wyżeł wersalski prędzej popełni seppuku niz da sobie załozyc kaganiec .... :shake: Quote
sylwiaskalska Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cholera, JA WIEM ! juz raz zapłaciłam 300 !!! Nie za brak kagańca wprawdzie ... Ale mój wyżeł wersalski prędzej popełni seppuku niz da sobie załozyc kaganiec .... :shake: No mój też dlatego my z Lazy kupiłysmy własnie taki kaganiec. U mojego to troche inaczej wyglada bo ma skróconą kufe i zakrywa cały pysk i to jedyny kaganiec jaki mój toleruje i chodzi. jest jeszcze taki ale to już tyczy piesków z dłuższym pyszczkiem No a my jak widać mamy takie Quote
Inez Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Bafi ma taki sam kaganiec jak Lazy i Teki. Ze swojej strony moge powiedzieć że nikt sie go nie czepia mimo że jak by psisko chciało to mogloby w nim ugryźć bez problemu :evil_lol: W a Szczecinie po dlugich mrozach wkoncu spadł śnieg :cool3: Bafi ma frajde :) Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jezu, Paulina ! Ty też ? Ty tez wsadziłaś kaganiec na pyszczydło Lazy ???? To wy wszystkie ucywilizowane jesteście . PRZEPISOWE ! Tylko my nie ....:oops: :oops: :oops: My tez nie :roll: Sylwia ja tez swojej kupilam taki :lol: baardzo szybko nauczyla sie go sciągac :lol: I tez go nie lubi :roll: Quote
sylwiaskalska Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Mój tez umie go ściągać ale wiesz ja wole psu kilkakrotnie go zakładać niż płacić 200 PLN :-( :-( Quote
asiunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Hej!! Sylwia a dla Tekilki to ten kaganiec troszku za długi nie jest?My mamy bardzo podobny tyle ze specjalnie dla bokserkow:evil_lol:http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_4049.jpg Quote
sylwiaskalska Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Sylwia a dla Tekilki to ten kaganiec troszku za długi nie jest?My mamy bardzo podobny tyle ze specjalnie dla bokserkow :evil_lol:http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_4049.jpg O to Tekila w kagańcu :) więc troche inaczej wyglada niż u piesków z dłuższym pyszczkiem A wracając do tematu moje ulubione zdjęcie Lazy :) Quote
XXL Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 oo na fotkach uwieczneni perelka lazy i tekila :) pozdro :) ach jak fajnie bylo jak bylo cieplo :) Quote
00000 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Nadrabiam zaległości i czytam hurtowo... I przegapiłam Twoje urodziny Lazy....:oops: Spełnienia marzeń!!!!! Quote
XXL Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Pagaj']Nadrabiam zaległości i czytam hurtowo... I przegapiłam Twoje urodziny Lazy....:oops: Spełnienia marzeń!!!!! cii tez dalem wtope sorka lazy bo ja tez zapomnialem :) happy .... :) itd Quote
Recommended Posts