LAZY Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 No nie ukatrupił mnie, bo z niego wcale nie jest taki grzeczny i nieśmiały chłopiec:razz: Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 LAZY napisał(a):No nie ukatrupił mnie, bo z niego wcale nie jest taki grzeczny i nieśmiały chłopiec:razz:;) a tak właśnie wygląda :razz: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Lazy, ja cię błaaaagam, kup debest gacie!!! :modla: Wtedy będzie je musiała publicznie pokazać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 No No - mam czego żałować że nie pojechałam z wami :cool1: :cool1: A dla Perłki ogromne brawulki :) Quote
LAZY Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 asher napisał(a):Lazy, ja cię błaaaagam, kup debest gacie!!! :modla: Wtedy będzie je musiała publicznie pokazać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A powiem Ci kobieto, ze jak dostane jej adres to te gadki kpie i wysle! Ale wczesniej sie zastanowimy jakie to beda majteczki:cool3: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Kurcze :lol: Ale mi się tu podoba :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A Lazy (ludzka) ma dzisiaj urodziny :bigcool::Cool!: :drink1: :drink1: :cunao: :cunao::drink1: :drink1::cunao: :drink1::cunao: :drink1::cunao: Wszystkiego najlepszego Lazy Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 noooo i od wczoraj była na przedurodzinowym piffku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 100 LAT LAZ!!!!!!!!! :BIG: :new-bday: :bday: :bigcool: :tort: :bigcool: :bday: :new-bday: :BIG: Quote
LAZY Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Wow!!! Dzięki Wam. Nie spodziewałam sie tutaj takiej imprezy..az mi wstyd...:oops:Dziękuje bardzo! Quote
zaba14 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 :tort: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! :tort: spóżnione, ale szczere :) :BIG: :new-bday: :drinking: Quote
anetta Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Stooooooooo laaaaaaaaaat, stoooooooooo laaaaaaaaaaaat, nieeeeeeeeeeech zyyyyje, zyyyje naaaaaaaaam :new-bday: Zdrowko!!!!:popcorn: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Nie życzę Ci stu lat - bo jaką przyjemność z życia można mieć w wieku 100 lat ?????? Życzę Ci - noooo... 89 lat ! I zdrowia. I pamięci - dobrej - kiedy trzeba. I złej - kiedy trzeba. :p :p :p I żeby wszyscy Cię lubili tak, jak dotychczas !!!! :p Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 moja KOCHANA PAULINKO STOOOOOOOOO LATEK CI ŻYCZE I WSZYSTKIEGO CO NAJ NA TEJ ZIEMI :D Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Oooo.... szykuje sie imprezka:multi: No to jest co oblewac!!:new-bday::drink1::drink1::new-bday: 100 lat dla solenizantki!! Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Kochana spóźnione ale szczere życzonka Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Ci życzenia, lecz w słowach tych mysli niech się spełnią Twe marzenia: dużo sukcesów oraz radości, dużo uśmiechów, spełnienia marzeń, moc słodyczy w dniu urodzin życzę. Wszystko, co było Twoim marzeniem... co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całośći. Wszystko co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione!!! Paulinko wszystkiego najlepszego!!!! :calus: Quote
asiunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Hej!! Ja oczywiscie tez dolączam sie do zyczen STO LAT!!!:buzi: Quote
LAZY Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Dzieki za wsztstkie życzonka!! A oto kilka foek, siostra poszła z psem na spacer i zabrała aparat. Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 LAZY napisał(a):A oto kilka foek, siostra poszła z psem na spacer i zabrała aparat. Nie ma fotek :shake: ... Quote
XXL Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 LAZY napisał(a):Dzieki za wsztstkie życzonka!! A oto kilka foek, siostra poszła z psem na spacer i zabrała aparat. buhahhah cos ty co sie stalo ze asia poszla z lazy ? nie moge w to uwierzyc :) a gdzie te fotki co ?> Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nie ma fotek :shake: ... Bo być nie mialo Lazy nam miala pokazać jakies foeki, ale też nie pokazała :shake: A tak bym chciala wiedzieć co to :roll: [quote name='LAZY'] A oto kilka foek, Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 LAZY napisał(a):Dzieki za wsztstkie życzonka!! A oto kilka foek, siostra poszła z psem na spacer i zabrała aparat.:mad:ona zabrała tez fotki :angryy: Quote
Recommended Posts