LAZY Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ja poproszę o LWA PARKIETU:razz: Prosze! Quote
LAZY Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Hihi..na plaze nie dotarlismy:) Mielismy cieplutkie lokum. Ze wzgledu na to, ze nie pytałam o zgode na wstawianie fotek obcinam Panom głowy (tylko mojemu zostawie..a co:razz:) Czy wy widzicie jak oni sie ciesza? Mieli tyle samo (albo i wiecej) radosci z tej zabawy niz kobitki:) A jaka fajna muzyka do tego była! Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 MOJA LAAZYYYY NAJSLICZNIEJSZA :loveu: :loveu: ihhhhhh Ty dziewczyno pedz do Wind bo ja chyba oszaleje :angryy: fiuuuuuuu fiuuuuu ale golo bylo :multi: :oops: :happy1: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='LAZY']Hihi..na plaze nie dotarlismy:) Mielismy cieplutkie lokum. Ze wzgledu na to, ze nie pytałam o zgode na wstawianie fotek obcinam Panom głowy (tylko mojemu zostawie..a co:razz:) Czy wy widzicie jak oni sie ciesza? Mieli tyle samo (albo i wiecej) radosci z tej zabawy niz kobitki:) A jaka fajna muzyka do tego była! no nie PADLAM az mnie sie goroaco zrobilo i wypiekow dostalam :oops: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='LAZY']Prosze! Buahahaha. Perełka górą!!! :ylsuper: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Haha super :lol::lol::lol::lol: Lazy, może trzeba bylo film nakręcic? :lol::lol::lol: Quote
LAZY Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):Haha super :lol::lol::lol::lol: Lazy, może trzeba bylo film nakręcic? :lol::lol::lol: Trzeba trzeba..ale chyba zadna babka o tym nie pomyslala, tak zesmy piszczały z zachwytu ze szok. Naszczescie beda ejszcze inne foty! Bo te neistety juz ostatnie...ale powiem Wam, ze w zyciu nie podejrzewałam mojego Marcinka o takie zdolnosci:oops: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='LAZY']Hihi..na plaze nie dotarlismy:) Mielismy cieplutkie lokum. Ze wzgledu na to, ze nie pytałam o zgode na wstawianie fotek obcinam Panom głowy (tylko mojemu zostawie..a co:razz:) Czy wy widzicie jak oni sie ciesza? Mieli tyle samo (albo i wiecej) radosci z tej zabawy niz kobitki:) A jaka fajna muzyka do tego była! O tempora ! O mores !!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Dopiero teraz znalazłam ten wątek, jaka szkoda by była, gdybym go przegapiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Buhahahaha, Lazy, poprawiłaś mi mój nienajlepszy humor dzisiaj Dzięki dzięki :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Maga100']Buhahahaha, Lazy, poprawiłaś mi mój nienajlepszy humor dzisiaj Dzięki dzięki :lol: :lol: :lol: :lol: Prosze! Mam nadzieje, ze jeszcze w ten weekend zobacyzcie inne równie cieakwe zdjecia:) Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 LAZY napisał(a):Prosze! Mam nadzieje, ze jeszcze w ten weekend zobacyzcie inne równie cieakwe zdjecia:) Z takimi zasobami zdjęć proponuję nowe czasopismo dla Pań założyć :lol: :cool3: ... Quote
ewelinabuck Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 suuuupeeeeerrrrrr!!!!!!! co to by bylo jakby twoj zobaczyl?.....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :diabloti: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='ewelinabuck']suuuupeeeeerrrrrr!!!!!!! co to by bylo jakby twoj zobaczyl?.....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :diabloti: Nic by nie było, bo on tam jest :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='LAZY']Hihi..na plaze nie dotarlismy:) Mielismy cieplutkie lokum. Ze wzgledu na to, ze nie pytałam o zgode na wstawianie fotek obcinam Panom głowy (tylko mojemu zostawie..a co:razz:) Czy wy widzicie jak oni sie ciesza? Mieli tyle samo (albo i wiecej) radosci z tej zabawy niz kobitki:) A jaka fajna muzyka do tego była! no no no!!!! fiuuuuuu fiuuuuuuuu ale się tam działo..:cunao: Brawa dla Perełki :B-fly: :bigcool: Perełka! :klacz: Perełka!:bigcool: :lol: Quote
LAZY Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 ewelinabuck napisał(a):ale ze wstawila na dgm:evil_lol: Właśnie zobaczył ,ze wstawiłam i zyje...:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :lol: nie no faceci pierwsza klasa, a jakie figurki :lol: :lol: :lol: widze ze impra była przednia :lol: :lol: :lol: no i najważniejsze, ze zyjesz :lol: :lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 LAZY napisał(a):Właśnie zobaczył ,ze wstawiłam i zyje...:lol: stwierdzil, że ma się czym pochwalic :lol: Ma ladne spodenki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 buuaahahahaa LAZ ale wypas :klacz: hahaa umarłam ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ariadna Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Lazy nie ma co, Twoj ma niezla "glowe";) Pol roku mnie nie bylo , a tu taaaaaaakie foty.... Quote
LAZY Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):stwierdzil, że ma się czym pochwalic :lol: Ma ladne spodenki :evil_lol: Pewno, ze spodenki ładne! W końcu to prezent ode mnie:razz: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 LAZY napisał(a):Pewno, ze spodenki ładne! W końcu to prezent ode mnie:razz: Aaa to dlatego tak chętnie pokazywał :lol: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PIKA napisał(a):Aaa to dlatego tak chętnie pokazywał :lol: tez bym pokazywala jakbym od Lazy gacie dostala :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 dbsst napisał(a):tez bym pokazywala jakbym od Lazy gacie dostala :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lazy , :evil_lol: , jestem zaskoczona :evil_lol: że Perełka nic nie powiedział ;) Quote
Recommended Posts