LAZY Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Serdecznie dziekuje za życzenia noworoczne! Sylwester nad morzem był wyśmienity! Bawilismy sie tak dobrze, ze mój nietańczacy Marcin został tancerzem wieczoru!:multi:A jak było u Was? Udał sie ten wskok w Nowy Rok? Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 :multi: jeee Sylwek nad morzem jak ja bym tak chciała :cool3: Quote
Patka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 O Alu ja też .... morze mi sie amrzy lazy cieszy mnie ze sie jodku nałykałaś :) Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Patka napisał(a):O Alu ja też .... morze mi sie amrzy lazy cieszy mnie ze sie jodku nałykałaś :)czekam na lato , żeby chociaż na tydzień wyskoczyć :roll: Lazy i jak było :cool1: Quote
sylwiaskalska Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Własnie Paulinka jak tam było na Sylwestra :) ? Quote
LAZY Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Było cudownie! W Sylwestra zimno jak cholera ale jak pięknie nad morzem! Bawilismy sie wysmeinicie w gronie 7 innych par. Wytanczeni i wybawieni za cały rok i co najwazniejsze na drugi dizen bez kaca:P Oczywiscie jak dostane zdjecia to sie pochwale! Quote
Agga Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 No nie a tu gadają o Sylwku:mad: :roll: Gdzie jest psia LAZY? Quote
LAZY Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Agga napisał(a):No nie a tu gadają o Sylwku:mad: :roll: Gdzie jest psia LAZY? U mnie na łóżku...:lol: Quote
Hanna R. Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Paulina - kiedy będa zdjecia Perełki ??? :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 LAZY napisał(a):U mnie na łóżku...:lol: znaczy prawidlowo :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Paulina - kiedy będa zdjecia Perełki ??? :evil_lol: Niedługo! I to duzo mam nadzieje...tak wywijał na Sylwestra na parkiecie ze połowa zdjec jest jego:lol:Niestety ja zapoomniałam aparatu, wiec musze poczekac az ktos sie zlituje i przesle fotki Ale warto czekac..Panowie chwile po północy zaserwowali nam striptiz!!!:cool3: Quote
PIKA Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 LAZY napisał(a): Ale warto czekac..Panowie chwile po północy zaserwowali nam striptiz!!!:cool3: :hmmmm: a na ktory portal te fotki wstawisz? :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: a na ktory portal te fotki wstawisz? :evil_lol: A na ten nie moge? W końcu ptaszki to tez zwierzeta:oops: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 LAZY napisał(a):A na ten nie moge? W końcu ptaszki to tez zwierzeta:oops::crazyeye: wow będą asherowe zwierzatka :multi: :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Dobra zanim obiecane "ptaszki" to najpierw moja siostrzenica! Zdjęcia oczywiscie niewyrazne o mama robiła foty!:roll: Tutaj mamy troszke ponad miesiac a mamy na imię Leoni (mieszkamy w Niemczech). Troszke sie slinimy... Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Hi hi mała Leoni , pewno bańki ze ślinki puszcza :lol: Quote
Agga Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 LAZY jaka śliczna dzidzia. No teraz czekamy na Waszą:mad: :cool3: A gdzie Perełka:eviltong: Quote
LAZY Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Agga']LAZY jaka śliczna dzidzia. No teraz czekamy na Waszą:mad: :cool3: A gdzie Perełka:eviltong: Ja Ci dam nasza! A Perełki to i ja ise nie moge doczekac...czekam, czekam az mi zdjecia ktos łaskawie na maila wysle..obiecali do końca tygodnia...:roll:(ze ja głupia aparatu nie wziełam...ehh..a striptiz był extra, z araznacja muzyczna i "krzesłowa":razz:) Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 LAZY napisał(a):Ja Ci dam nasza! A Perełki to i ja ise nie moge doczekac...czekam, czekam az mi zdjecia ktos łaskawie na maila wysle..obiecali do końca tygodnia...:roll:(ze ja głupia aparatu nie wziełam...ehh..a striptiz był extra, z araznacja muzyczna i "krzesłowa":razz:)taka zadyma i cisza :angryy: Quote
sylwiaskalska Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 LAZY napisał(a):a striptiz był extra, z araznacja muzyczna i "krzesłowa":razz:) O to masz teraz :mad: :mad: że aparatu nie wziełaś :lol: Quote
LAZY Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 MAM FOTKI!!! Narazie tylki kilka, ale czekam na wiecej:lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='LAZY']MAM FOTKI!!! Narazie tylki kilka, ale czekam na wiecej:lol: :crazyeye: kilka ja widze tylko 1 :angryy: Quote
LAZY Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Juz daje kolejne...zeby nie bylo...Nasza prawie cała ekipa. Przy suto zastawionym stole (wiekszosc jedzenia została i zabieralismy do domu) Tutaj widac, ze moje Perełeczki kochane maja juz zdrowo w bani:oops: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='LAZY']MAM FOTKI!!! Narazie tylki kilka, ale czekam na wiecej:lol: Rany a ja caly czas myślalam, ze bawiliście się na plazy :lol: I az mi się zimno zrobiło jak zobaczylam ta fotke :lol: Quote
Recommended Posts