anetta Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A to chyba sa sprzed miesiaca foty, bo teraz to u was nie ma zimy :lol: Maga, w styczniu ma byc podobno :mdrmed: Quote
LAZY Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):E no nie wygląda jak zebrak tylko jak pies na tresurze :great: Extra Owszem, owszem to było siad i warowanie, ale tylko po to aby dostac piłeczke! Anetka a własnie ze mamy snieg dzisiaj i wczoraj tez był (ale fotki sa sprzed roku;)) Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 LAZY napisał(a):Owszem, owszem to było siad i warowanie, ale tylko po to aby dostac piłeczke! Anetka a własnie ze mamy snieg dzisiaj i wczoraj tez był (ale fotki sa sprzed roku;))a my też dziś mamy śnieg :great: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 :multi: :multi: krecik cuuuuuuuuuuudenko :D :multi: :multi: Quote
LAZY Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Dzisiaj byłyśmy u weterynarza na ogólnych szczepieniach. Ważyłyśmy sie oczywiscie i juz ważymy 36,5 kilo! Czyli 3 kilo mniej od wyjsciowej wagi na poczatku odchudzania. Załapałyśmy sie tez na gratisowe badanie krwi i wyniki mamy książkowe! Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 LAZY napisał(a):Dzisiaj byłyśmy u weterynarza na ogólnych szczepieniach. Ważyłyśmy sie oczywiscie i juz ważymy 36,5 kilo! Czyli 3 kilo mniej od wyjsciowej wagi na poczatku odchudzania. Załapałyśmy sie tez na gratisowe badanie krwi i wyniki mamy książkowe!:multi: no super rewelacja , gratulacje itp , itd ,etc;) Quote
mrowka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='LAZY']Dzisiaj byłyśmy u weterynarza na ogólnych szczepieniach. Ważyłyśmy sie oczywiscie i juz ważymy 36,5 kilo! Czyli 3 kilo mniej od wyjsciowej wagi na poczatku odchudzania. Załapałyśmy sie tez na gratisowe badanie krwi i wyniki mamy książkowe! No to suuuper!! :multi: Kochana mordeczka :calus: Quote
asher Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 LAZY, brawo!!! :klacz: Ja byłą dziś z Saboiną na szczepieniu i przy okazji zwazyłam boorki. Oba przytyły, zwłaszcza Boogie!!! :-o Sabina wazy 37,7 kg, a Boogie 36! Spaślaki :shake: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 asher napisał(a):LAZY, brawo!!! :klacz: Ja byłą dziś z Saboiną na szczepieniu i przy okazji zwazyłam boorki. Oba przytyły, zwłaszcza Boogie!!! :-o Sabina wazy 37,7 kg, a Boogie 36! Spaślaki :shake:to na tym tuńczyku tak przybrały czy po imprezie :crazyeye: Quote
LAZY Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 No niezle..prosz emi tutaj brac przykład z biednej Lazy i odchudzac psiaki;) Quote
asher Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alu, one nie tyle od tunczyka utyły, co od lenistwa. Panciowego :oops: Bo w taką paskudna pogodę, jaka była, panci się nie chciało na dłuższe spacerki chodzić :oops: No a poza tym zima, zima... Na wiosnę na pewno schudną. A dziś oba przegoniłam za piłeczką :D Quote
PIKA Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Brawo Lazy :multi: My jakoś więcej schudnąc nie możemy :roll: Quote
sota36 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :BIG: Cudow i zdrowia, milosci i kasiorki w Nowym Roku dla Was!!!! Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
Recommended Posts