asher Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='LAZY']Patka napisała mi o Joint Therapy firmy Trec. Podobno chwalony przez molosowatych forumowiczów. Wiecie cos o tym? http://www.athleticshop.pl/product_info.php?products_id=615Chyba żadna rewelacja, a drogi jak nie wiem co :roll: Przecież to, co daje Pika ma prawie identyczny skład, a zobacz, ile taniej! No i nie jest napisane ile ma składników w jednej tabletce... Quote
LAZY Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 ARTHRON® COMPLEX A to? 500mg glukozaminy, 300 chondroityny i 250 MSM...cenowo tez całkiem dobrze. http://www.unipharm.pl/cons_chemicals_A_Complex.html Quote
asher Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='LAZY']ARTHRON® COMPLEX A to? 500mg glukozaminy, 300 chondroityny i 250 MSM...cenowo tez całkiem dobrze. http://www.unipharm.pl/cons_chemicals_A_Complex.htmlA weź se sama porównaj cenę z innymi (bo skład porównywalny), bo ja o tej porze z matematyka jestem na bakier :lol: Quote
LAZY Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 W porównaniu z Artrostopome Rapid to cenowo jest drozszy (przy 60 tabl. o jakies 20 złotych). Skłąd maja podobny: glukozamina chondroityna cena (60tabl) Arthrostop RAPID 534 m 200 mg(mangan, boxwelin) 35 Arthron Complex 500 mg 300 mg (250 mg MSM) 52 :) Quote
Patka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 nam chyba najbardziej odpowiadał arthron jak porównywałam :D ale nie pomyslałam o czystej glukozaminie dla sportowców ... Join terapy zostalo mi polecone, ale sama nie próbowałam ... Quote
sylwiaskalska Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 LAZY napisał(a):W porównaniu z Artrostopome Rapid to cenowo jest drozszy (przy 60 tabl. o jakies 20 złotych). Skłąd maja podobny: glukozamina chondroityna cena (60tabl) Arthrostop RAPID 534 m 200 mg(mangan, boxwelin) 35 Arthron Complex 500 mg 300 mg (250 mg MSM) 52 :) Paulina A więc pytałam Doktora Gugały o Artrostopome Rapid i powiedział abyś dawała Lazy jedną tabletkę dwa razy dziennie czyli jedną rano a jedna wieczorem przez 3, 4 tygodnie no i serdecznie pozdrawia. Oczywiście opowiedział mi całą historie Lazy jak się zachowywała itd o prześwietlniu ;) czyli nasze psiaki to lekko znane już tam :) A co do mnie to Tekila w poniedziałek ma zabieg pod nakozą wycinany guz, oraz pobierana zeskrobina z oczów oraz kontrolne badania na prostate. A dzisiaj miał pobieraną krew. Oki ja znikam bo mam dzisiaj uropik :) Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 I jak tam Paulinka Lazy ? Mojemu już zdjełam opatrunek i chodzi w samej skarpecie - źle to nie wyglada :) No i jak dietka Lazy :) Po świetach myślę że moge iść na dłuższy spacerek z wami :) Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Paulinko - a może by tak jakieś nowe zdjęcie Lazy odchudzonej i zdiagnozowanej ??? 8-) 8-) 8-) Quote
00000 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Kurczę, nadrabiam zaległości w galerii, a tu widzę zamiast zdjęć konsylium... :puppydog: Moja Lazy kochana (jedna i druga;)) Niech zjada grzecznie lekarstwo i nie straszy nas więcej!!:nono: Bardzo lubię to zdjęcie:-D :-D :-D Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Pagaj']Kurczę, nadrabiam zaległości w galerii, a tu widzę zamiast zdjęć konsylium... :puppydog: Moja Lazy kochana (jedna i druga;)) Niech zjada grzecznie lekarstwo i nie straszy nas więcej!!:nono: Bardzo lubię to zdjęcie:-D :-D :-D :klacz: :klacz::klacz::klacz::klacz: Kurka az wstyd że nie mam takiego zdjęcia z Lazy :) Quote
00000 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 sylwiaskalska napisał(a)::klacz: :klacz::klacz::klacz::klacz: Kurka az wstyd że nie mam takiego zdjęcia z Lazy :) Agga je zrobiła :D Jak przyjechaliśmy na Woronę i Paulina nas gościła :D Ech... łezka w oku się kręci :D Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Pagaj napisał(a):Agga je zrobiła :D Jak przyjechaliśmy na Woronę i Paulina nas gościła :D Ech... łezka w oku się kręci :D No właśnie trzeba będzie się jakoś znowu zobaczyć może na wakacje cosik się wymyśli :) Quote
XXL Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 buuu ja znam lazy juz prawie dwa latka a nie mam takiego foto ja tez chc etez chce :) Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 XXL napisał(a):buuu ja znam lazy juz prawie dwa latka a nie mam takiego foto ja tez chc etez chce :);-) Lazy zbieraj 5 zł od foty to Lazy na karmę zarobi :sg168: Quote
asher Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):;-) Lazy zbieraj 5 zł od foty to Lazy na karmę zarobi :sg168:Jak na karmę, to może po 3? W końcu lazy na diecie... :puppydog: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 asher napisał(a):Jak na karmę, to może po 3? W końcu lazy na diecie... :puppydog:to jeszcze na witaminki albo siakiś kosmetyk starczy :sg168: Quote
LAZY Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 asher napisał(a):Jak na karmę, to może po 3? W końcu lazy na diecie... :puppydog: No i musiałas popsuc cały proceder? Byłoby 5 zeta za zdjecie...3 na karme, 2 dla mnie!:vamp: Trzeba nadmieic, ze to Pagajowo-Lazusiowe zdjątko przedstawia goscinna Lazy uwalona na materacu uszykowanym do spania dla Pagaj;-) Quote
asher Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='LAZY']No i musiałas popsuc cały proceder? Byłoby 5 zeta za zdjecie...3 na karme, 2 dla mnie!:vamp: Wybacz :modla: :modla: :modla: Kurde, nie dość, że Lazy naśle na mnie rodziców rozwścieczonych tą sypialnią, to pewnie jeszcze doloży jakiegoś komornika, żeby ściągał ze mnie te brakuące 2 złote :nerwy: Quote
00000 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='LAZY']No i musiałas popsuc cały proceder? Byłoby 5 zeta za zdjecie...3 na karme, 2 dla mnie!:vamp: Trzeba nadmieic, ze to Pagajowo-Lazusiowe zdjątko przedstawia goscinna Lazy uwalona na materacu uszykowanym do spania dla Pagaj;-) Lazy była bardzo gościnna - postanowiła spać z przewodnikiem stada... ;) ;) ;) :cunao: No ale ja już nie musiałabym płacić - prawo nie działa wstecz! ;) :lol: :lol: :lol: XXL - trzeba mieć jeszcze dobrą fotoreporterkę, jaką ja miałam:x-mas: Byle kto Ci nie zrobi takiego ładnego zdjęcia :-D Quote
PIKA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ŚWIATECZNE ŻYCZENIA DLA LAZY I ŻEBY PANI JEJ NIE GŁLODZIŁA PRZESYLA SABA I ZIUTA Quote
LAZY Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Dziękujemy za życzonka! Bardzo nam miło :) Co do głodzenia to dzisiaj zaczęła sie rozpusta....ale musze trzymac reke na pulsie,bo wszystkie dotychczasowe wysiłki z odchudzaniem psa pójdą na marne! Wszystkim odwiedzajacym także zyczymy Wesołych a przede wszystkim zdrowych i ciepłych Swiąt!:x-mas: Quote
Hanna R. Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='asher']Jak na karmę, to może po 3? W końcu lazy na diecie... :puppydog: Ja NIE MOGIĘ !!! Jaka ona jest !!! Ta Aśka ! WSZYSTKIE Aśki są TAKIE ! :vamp: :vamp: :vamp: Quote
asher Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Ja NIE MOGIĘ !!! Jaka ona jest !!! Ta Aśka ! WSZYSTKIE Aśki są TAKIE ! :vamp: :vamp: :vamp:Jedną to żeś se sama wyhodowała, więc się nie czepiaj :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='asher']Jedną to żeś se sama wyhodowała, więc się nie czepiaj :evilbat: Aaaaah - gdybym ja wtedy wiedziała , to ona byłaby .... HANIA :black: Quote
Recommended Posts