Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W porównaniu z Artrostopome Rapid to cenowo jest drozszy (przy 60 tabl. o jakies 20 złotych). Skłąd maja podobny:
glukozamina chondroityna cena (60tabl)

Arthrostop RAPID 534 m 200 mg(mangan, boxwelin) 35
Arthron Complex 500 mg 300 mg (250 mg MSM) 52

:)

Posted

nam chyba najbardziej odpowiadał arthron jak porównywałam :D ale nie pomyslałam o czystej glukozaminie dla sportowców ... Join terapy zostalo mi polecone, ale sama nie próbowałam ...

Posted

LAZY napisał(a):
W porównaniu z Artrostopome Rapid to cenowo jest drozszy (przy 60 tabl. o jakies 20 złotych). Skłąd maja podobny:
glukozamina chondroityna cena (60tabl)

Arthrostop RAPID 534 m 200 mg(mangan, boxwelin) 35
Arthron Complex 500 mg 300 mg (250 mg MSM) 52

:)

Paulina A więc pytałam Doktora Gugały o Artrostopome Rapid i powiedział abyś dawała Lazy jedną tabletkę dwa razy dziennie czyli jedną rano a jedna wieczorem przez 3, 4 tygodnie no i serdecznie pozdrawia. Oczywiście opowiedział mi całą historie Lazy jak się zachowywała itd o prześwietlniu ;) czyli nasze psiaki to lekko znane już tam :)
A co do mnie to Tekila w poniedziałek ma zabieg pod nakozą wycinany guz, oraz pobierana zeskrobina z oczów oraz kontrolne badania na prostate. A dzisiaj miał pobieraną krew. Oki ja znikam bo mam dzisiaj uropik :)

Posted

Kurczę, nadrabiam zaległości w galerii, a tu widzę zamiast zdjęć konsylium... :puppydog:

Moja Lazy kochana (jedna i druga;))

Niech zjada grzecznie lekarstwo i nie straszy nas więcej!!:nono:

Bardzo lubię to zdjęcie:-D :-D :-D

Posted

[quote name='Pagaj']Kurczę, nadrabiam zaległości w galerii, a tu widzę zamiast zdjęć konsylium... :puppydog:

Moja Lazy kochana (jedna i druga;))

Niech zjada grzecznie lekarstwo i nie straszy nas więcej!!:nono:

Bardzo lubię to zdjęcie:-D :-D :-D

:klacz: :klacz::klacz::klacz::klacz: Kurka az wstyd że nie mam takiego zdjęcia z Lazy :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
:klacz: :klacz::klacz::klacz::klacz: Kurka az wstyd że nie mam takiego zdjęcia z Lazy :)

Agga je zrobiła :D
Jak przyjechaliśmy na Woronę i Paulina nas gościła :D
Ech... łezka w oku się kręci :D

Posted

Pagaj napisał(a):
Agga je zrobiła :D
Jak przyjechaliśmy na Woronę i Paulina nas gościła :D
Ech... łezka w oku się kręci :D

No właśnie trzeba będzie się jakoś znowu zobaczyć może na wakacje cosik się wymyśli :)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;-) Lazy zbieraj 5 zł od foty to Lazy na karmę zarobi :sg168:
Jak na karmę, to może po 3? W końcu lazy na diecie... :puppydog:

Posted

asher napisał(a):
Jak na karmę, to może po 3? W końcu lazy na diecie... :puppydog:

No i musiałas popsuc cały proceder? Byłoby 5 zeta za zdjecie...3 na karme, 2 dla mnie!:vamp:

Trzeba nadmieic, ze to Pagajowo-Lazusiowe zdjątko przedstawia goscinna Lazy uwalona na materacu uszykowanym do spania dla Pagaj;-)

Posted

[quote name='LAZY']No i musiałas popsuc cały proceder? Byłoby 5 zeta za zdjecie...3 na karme, 2 dla mnie!:vamp: Wybacz :modla: :modla: :modla:

Kurde, nie dość, że Lazy naśle na mnie rodziców rozwścieczonych tą sypialnią, to pewnie jeszcze doloży jakiegoś komornika, żeby ściągał ze mnie te brakuące 2 złote :nerwy:

Posted

[quote name='LAZY']No i musiałas popsuc cały proceder? Byłoby 5 zeta za zdjecie...3 na karme, 2 dla mnie!:vamp:

Trzeba nadmieic, ze to Pagajowo-Lazusiowe zdjątko przedstawia goscinna Lazy uwalona na materacu uszykowanym do spania dla Pagaj;-)

Lazy była bardzo gościnna - postanowiła spać z przewodnikiem stada... ;) ;) ;) :cunao:

No ale ja już nie musiałabym płacić - prawo nie działa wstecz! ;) :lol: :lol: :lol:

XXL - trzeba mieć jeszcze dobrą fotoreporterkę, jaką ja miałam:x-mas: Byle kto Ci nie zrobi takiego ładnego zdjęcia :-D

Posted

Dziękujemy za życzonka! Bardzo nam miło :) Co do głodzenia to dzisiaj zaczęła sie rozpusta....ale musze trzymac reke na pulsie,bo wszystkie dotychczasowe wysiłki z odchudzaniem psa pójdą na marne!

Wszystkim odwiedzajacym także zyczymy Wesołych a przede wszystkim zdrowych i ciepłych Swiąt!:x-mas:

Posted

[quote name='asher']Jak na karmę, to może po 3? W końcu lazy na diecie... :puppydog:

Ja NIE MOGIĘ !!! Jaka ona jest !!! Ta Aśka ! WSZYSTKIE Aśki są TAKIE ! :vamp: :vamp: :vamp:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ja NIE MOGIĘ !!! Jaka ona jest !!! Ta Aśka ! WSZYSTKIE Aśki są TAKIE ! :vamp: :vamp: :vamp:Jedną to żeś se sama wyhodowała, więc się nie czepiaj :evilbat: