bellatriks Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ale sooper kochana Lazy śliczności, no bóstwo chodzące!!!! Quote
Hanna R. Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 LAZY napisał(a):Lazy dziękuje za komplementa... :-? :-? :-? Jakie komplementa ! Lazy jest :roll: :roll: :roll: - no, poprostu :angel: Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Lazy , świetny macie ten teren gdzie pieski mogą poćwiczyć 8) Quote
LAZY Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 I będize jeszcze bardziej :angel: bo jest nadal na dietce...moze nie jest z tego zadowolona ale cóz.. A tu musze naskarzyc na sylwie! Poszłam wyrzucic Tekili kija! :evil: Wraca! Juz bez kija~! Moze go tutaj zakopała? To juz wszystkie fotki ze spacerku niedzielnego. Teraz mamy nadzieje na dobra pogode w sobote...to pewno znowu beda zdjęcia. Quote
bellatriks Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 soopcio, wieli nuziaczek dla Lazy kochanej!! :buzi: To najpiękniejsze ONisko jakie znam!!! ONki są takie śliczne.. a zwłaszcza Lazy... :wink: Quote
BoJa2 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Więcej chętnych nie było? :o Agrafki to już zupełnie nie widać w tej dziurze :o :D Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Sylwia :( jak mogłaś :x zabrałaś Tekiemu kijaszka :-? Quote
sylwiaskalska Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Sylwia :( jak mogłaś :x zabrałaś Tekiemu kijaszka :-? No jestem wredna 8) :lol: ale Tekile to było słychać na kilometr że jest na wybiegu bo oczywiscie szczekał żeby mu ktoś patyczek rzucał a jak juz ktoś chcial to zażarcie bronił patyka :-? . Jakis niezdecydowany ten mój pies. Na Lazy tez szczekał bo się irytował że stoi na podium i nie schodzi :lol: :lol: Lazy grzecznie stoi a ten ja przyspiesza :oops: :-? ale Lazy ma na niego sposoby 8) :D Quote
Patka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Lazy to wielce utalentowana i pełna zapału suczka - mojej krówce po prostu by sie nie chciało ... :) Super fotki fajnie mają psiaki na takim "placu zabaw" ;) Quote
sylwiaskalska Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Paulina trzeba wreszcie pokazać jakiej wielkosci 8) Lazy lubi kamaczyki :) Jutro jak spotkanie aktualne to biore aparat :) Quote
XXL Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Aga&Bafi napisał(a):Jutro tez idziecie na spacerek? :) tak tak bedziemy info jest na hej szcz... w spotkaniach :D Quote
anetta Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Więcej chętnych nie było? :o Agrafki to już zupełnie nie widać w tej dziurze :o :D To TAM jest Agrafka?! :niedowia: :o Quote
Camara Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 sylwiaskalska napisał(a): Jakis niezdecydowany ten mój pies. Na Lazy tez szczekał bo się irytował że stoi na podium i nie schodzi :lol: :lol: Lazy grzecznie stoi a ten ja przyspiesza :oops: :-? ale Lazy ma na niego sposoby 8) :D Lazy - stojem sobie na podium, bom piekna i już :wink: Sylwia - przystojny facec ten twój Tekilek :P Quote
PIKA Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 rany ja ja wam zazdraszczam tego placyku a przede wszystkim tych przeszkód :oops: Quote
XXL Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 anetta napisał(a):Hugo-Kochaś napisał(a):Więcej chętnych nie było? :o Agrafki to już zupełnie nie widać w tej dziurze :o :D To TAM jest Agrafka?! :niedowia: :o hahhahah nie az tak dobrze to nie mialy dziura byla pusta a agrafka robila cos tam ... Quote
asiunia Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 anetta napisał(a):Hugo-Kochaś napisał(a):Więcej chętnych nie było? :o Agrafki to już zupełnie nie widać w tej dziurze :o :D To TAM jest Agrafka?! :niedowia: :o Hej!! Mam nadzieje ze nie :o Quote
LAZY Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 No to kilka fotek z dzisiejszego spacerku...Dzisiaj dołączyła do nas Kasia z Abrą (red noska) i była tez Agnieszka z Bafim. prawozdanie fotkowe otweira Agraweczka...z jeżykiem od Sylwi (było też kółko i pan papryka) Teraz moja slicznotka...z Panem Papryka... Chodzę na dwóch łapach! Umiecie liczyc? Juz sa trzy psy... A tu ile ludzi? Troje plus ja z aparatem... :wink: A tu moje słoneczko najdroższe w udaawanej pozie wystawowej... Quote
LAZY Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Niuchu, niuchu... Sylwia zawsze sie zlituje i pobawi sie z pieskami... A Lazy zawsze sie "zadołuje" Patrzcie kogo widac na horyzoncie! To Aga i Bafi... Przywitanie Bafiego i Abry... Upierdliwa mała! Zwiewam... Quote
malawaszka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 haha Bafika ze strachu tylne nogi wyprzedziły :roflt: Quote
Inez Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Jak widac Bafi byl troche niepewny, niestety ma wiele przykrych doświadczen z psami ale puźniej juz na psim wybiegu było ok. Czekamy na reszte fotek :) . Quote
LAZY Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Weight Pulling... Agrafka jako rozjemca.. Przeciąganie wygrałam JA! Teraz leże i pilnuej zdobycznego jeżyka... Tak mnie miziaj! Królowa "śniegu" A tu juz akrobacje na ywbiegu. Quote
LAZY Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Mam Pana Papryke.. Teki w natarciu... Ale ze mnie przystojniak! Ja tez tu jestem... No dalej Bafi...Ty tez tak potrafisz... Kogo tam poniosło? Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ale super zabawa :angel: A na jednej fotce to widać jak Lazy chciała zasadzić Pana Paprykę :lol: Quote
Recommended Posts