LAZY Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Pozmniejszałam...ale image cos szwankuje..nie wiem czy uda mi sie je tutaj wrzucic wszsytkie... Narazie moja ciapa sama... Ale tak naprawde było jeszcze towarzystwo :wink: Agraweczka i Tekila :) Atak na kolezanke... Jedna z podstawowych czynnosci Tekiego :wink: Jest tez mała pchełka...z zawartoscia pyska :wink: Lazy ryjka tez zakorkowali (to piłeczka Tekiego, ale jest tak rewelacyjna, ze chyba bede zmuszona Lazy taka kupic, bo jak widac jest jej w niej do pyska) Quote
BoJa2 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 No rzeczywiście DO PYSKA Lazy z tą piłeczką :lol: Quote
asiunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 LAZY napisał(a):Pozmniejszałam...ale image cos szwankuje..nie wiem czy uda mi sie je tutaj wrzucic wszsytkie... Narazie moja ciapa sama... Ale tak naprawde było jeszcze towarzystwo :wink: Agraweczka i Tekila :) Atak na kolezanke... Jedna z podstawowych czynnosci Tekiego :wink: Jest tez mała pchełka...z zawartoscia pyska :wink: Lazy ryjka tez zakorkowali (to piłeczka Tekiego, ale jest tak rewelacyjna, ze chyba bede zmuszona Lazy taka kupic, bo jak widac jest jej w niej do pyska) Hej!! Super fotki :angel: Piłka super-swego czasu myslalam nad taką ale balam sie ze kiedys Rocky moza nią w lepetyne zarobic :lol: Quote
LAZY Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Jednak spodobała mi sie ta "malutka" piłeczka... Nie oddam jej nikomu Dwa dzikusy... Ciocia Sylwia rzuci mi ta ogromna piłeczke! :angel: Chyba, ze Agrafka jej zabierze! :o A jednak udało mi sie zabrac tej małej jedzy! :evilbat: Lece w odsieczy! Quote
bellatriks Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 hehe, nie wytrzymam,ale tam u Was wesoło!!!! Lazy komiczna ślicznotka :buzi: :lol: Quote
LAZY Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Tekila bezbłędnie robi teraz wszystkie przeszkody...jak to mówi Sylwia "juz to opanował i mu sie nudzi" :wink: Trójkąt tez potrafie zrobic... Dołączył do nas koelga labek..bardzo miły zreszta biszkopcik... Idę... Znaleźlismy trawodajnie :lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Super trawodajnia :lol: ale Teki sportowiec 8) a Lazy jaka waleczna o piłkę :wink: Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 LAZY napisał(a): Znaleźlismy trawodajnie :lol: :lol: psy na popas wyszly :lol: Quote
Hanna R. Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 O, moja śliczna Lazy !!! Dawno Ciocia-Babcia cie nie odwiedzała ! :buzi: Quote
sylwiaskalska Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Spacer był super :):):):), mój po powrocie do domku wpadł pod prysznic bo czysty to on jednak nie był ;) Quote
LAZY Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Spacer był super :):):):), mój po powrocie do domku wpadł pod prysznic bo czysty to on jednak nie był ;) Ty mi lepiej nie przypominaj tego mycia mojej suczy! :oops: Potem wieczorem rodzina sie darła zebym odpychała brodzik bo woda nie psływa...chyba sie lekko paskkiem zakorkowało :wink: Quote
sylwiaskalska Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 LAZY napisał(a):sylwiaskalska napisał(a):Spacer był super :):):):), mój po powrocie do domku wpadł pod prysznic bo czysty to on jednak nie był ;) Ty mi lepiej nie przypominaj tego mycia mojej suczy! :oops: Potem wieczorem rodzina sie darła zebym odpychała brodzik bo woda nie psływa...chyba sie lekko paskkiem zakorkowało :wink: :lol: :lol: No faktycznie Lazy do czystych nie należała :) Quote
Justa Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ale spacereczek !!! :angel: My w weekend tez miałyśmy duuuuuże spotkanko dogomaniackie :D Quote
XXL Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 ;) spoko foteczki ale malo lazy tak ta to byla czysciutka :) agrafke tylko wytarlem :) wystarczylo hahah;D Quote
LAZY Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Mam cos dla Was :wink: Agraweczka... A teraz moja gwiazda! Hej wszystkim odwiedzajacym! Zgadnijcie co teraz robie? Wcale nie kopie dołka, aby byc niemiłosiernie potem brudna! :evilbat: Chyba mam ogon :o Quote
asiunia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Hej!! \ Szarik i Cywlil nie dorastają Lazy do pięt :lol: :wink: Quote
bellatriks Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! \ Szarik i Cywlil nie dorastają Lazy do pięt :lol: :wink: Może nakręcimy serial pt. " Stu dogomaniaków i suka"????? :D Quote
Hanna R. Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Oooo, moja ty ślicznotka ! :angel: :angel: :angel: Quote
LAZY Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Lazy dziękuje za komplementa... Tekila w pogoni za Agraweczka... Agrafka obserwuje starszego kolege... Oj nie oddam mojego dołka! Więcej chętnych nie było? :o Teki sportsmen... Quote
Recommended Posts