sylwiaskalska Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Zdjęcia rewelka kurcze musze wreszcie się umówic na spotkanie- jakoś zaniedbuje te spotkanka :oops: . W sobote zgłaszam sie do spacerku :) od godzinny 10:00 :) Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ten ufo-monster to sraszliwie elastyczny jest :lol: Quote
LAZY Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='PIKA']Ten ufo-monster to sraszliwie elastyczny jest :lol: To znak, że jej jeszcze nie utuczyłam za bardzo... :oops: Troszkę fotek krajobrazu... Fany kijek co? :lol: Ale tu lisci... Ta małpa też sie mi władowała do zdjęcia..(o mojej Pani mówię oczywiscie :wink: ) Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 superanckie sa te liscie bez kitu swietnie to wyglada faktycznie jak dywan Quote
Agga Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 LAZY sliczne foteczki. Widzę, że nawet sie załapałas na zdjęcie. Quote
LAZY Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='PIKA'] To z Wesa Cravena? :o :lol: :oops: Quote
PIKA Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='PIKA'] To z Wesa Cravena? :o :lol: :oops: Lazy ale to zdjęcie jest ŚWIETNE :lol: Tylko takie horrorowate, :oops: a ja horrory bardzo lubię 8) Quote
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 łiii LAZ bajer jak niewiem co to drzewo :klacz: Blair Witch Project :evilbat: :wink: Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska']O. Paulina ! Świetne ! Naprawdę . No dobra przyznam się...poza tym zdjęciem upiornego ksiezyca, autorem fotek jest Marcin... :) Zdolny chłop co? Bardzo lubi fotografowac...wiem, ze to jego marzenie jezdzic po swiecie i robic zdjęcia wszystkim niesamowitym miejscom na swiecie. większosc udanych zdjec z wakacji jest jego autorstwa...I to drzewo to również jego pomysł. Ale "horror" to juz JA! :evilbat: Quote
Agga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 LAZY zdolnego msza chopa. A ty mozesz za modeline robic a on bedzie foty trzaskał. Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='Agga']LAZY zdolnego msza chopa. A ty mozesz za modeline robic a on bedzie foty trzaskał. Taaa...jeszcze zeby sie z tego dało wyzyc... Chociaż z niektórych jego pomysłów moznaby nizła kase pewno zrobic :oops: Quote
PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Agga']LAZY zdolnego msza chopa. :o Lazy ma na msze za zdolności chlopa dać? :o Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Agga']LAZY zdolnego msza chopa. :o Lazy ma na msze za zdolności chlopa dać? :o Hihihi...co to to nie...ja nie z tych 3 razy K :wink: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='PIKA'][quote name='Agga']LAZY zdolnego msza chopa. :o Lazy ma na msze za zdolności chlopa dać? :o Hihihi...co to to nie...ja nie z tych 3 razy K :wink: TO BŁĄD !!! PAULINO, DUŻY BŁĄD !!! Musisz sie zmienić ! Dzisiejsz rzeczywistość zaprasza :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='LAZY'][quote name='PIKA'][quote name='Agga']LAZY zdolnego msza chopa. :o Lazy ma na msze za zdolności chlopa dać? :o Hihihi...co to to nie...ja nie z tych 3 razy K :wink: TO BŁĄD !!! PAULINO, DUŻY BŁĄD !!! Musisz sie zmienić ! Dzisiejsz rzeczywistość zaprasza :evilbat: :evilbat: :evilbat: Myslisz, ze powinnam zastosowac ta zasade 3 K? A z naciskiem na które K najpierw? :lol: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='LAZY'][quote name='PIKA'][quote name='Agga']LAZY zdolnego msza chopa. :o Lazy ma na msze za zdolności chlopa dać? :o Hihihi...co to to nie...ja nie z tych 3 razy K :wink: TO BŁĄD !!! PAULINO, DUŻY BŁĄD !!! Musisz sie zmienić ! Dzisiejsz rzeczywistość zaprasza :evilbat: :evilbat: :evilbat: Myslisz, ze powinnam zastosowac ta zasade 3 K? A z naciskiem na które K najpierw? :lol: KURCHE - oczywiscie :lol: Quote
LAZY Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Tego się obawiałam... :o To ja się jeszcze zastanowię... :wink: Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 hahaha, widzę, że i tu się rozprzestrzeniła idea trzech K :lol: bardzo dobrze, bardzo dobrze, tak trzymać, ojciec dyrektor bedzie z was dumny :evilbat: Quote
Agga Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Wy tu nie dyskutowac o K tylko foty dawac... :lol: Quote
BoJa2 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Maga100 napisał(a):hahaha, widzę, że i tu się rozprzestrzeniła idea trzech K :lol: bardzo dobrze, bardzo dobrze, tak trzymać, ojciec dyrektor bedzie z was dumny :evilbat: A "mocherowe berety" chętnie przyjmą w swoje szeregi :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 No no nowe foty i to JAKIE 8) A tu też agitują do Moherowych Beretów :evilbat: NIGDY NIGDY NIGDY :evil: Quote
Recommended Posts