Hanna R. Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='LAZY']Dwa sępy!!! Toemk dziekuje za ciasto! S A D Y S T K A !!!! Quote
LAZY Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='LAZY']Dwa sępy!!! Toemk dziekuje za ciasto! S A D Y S T K A !!!! Spoko! troszkę poskakały, ale ciacho i tak dałam...az taka wstretna nie jestem... :evilbat: :lol: Quote
asher Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='LAZY']XXL, czego chciałes od Agrafki? :cunao: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='asher'][quote name='LAZY']XXL, czego chciałes od Agrafki? :cunao: hm co ja moglem chciec od psa ... nie pamietam wredny jestem to pewnie sie jej czepialem :P Lazy smacznego :) Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='LAZY']A teraz walki psów! :evilbat: O zgrozo! zowu wali psów! Co tam w tym Szczecinie się dzieje to w głowie się nei mieści!! :lol: suuuuuperowe filmiki :angel: :klacz: :angel: Piękne aktorki! Quote
XXL Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='LAZY']A teraz walki psów! :evilbat: O zgrozo! zowu wali psów! Co tam w tym Szczecinie się dzieje to w głowie się nei mieści!! :lol: suuuuuperowe filmiki :angel: :klacz: :angel: Piękne aktorki! hahaha rozdanie oskarow jest ich :) Quote
LAZY Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 A tak głupio wyglądam jak mi slinka cieknie :wink: Tak dostojnie kroczę w kierunku mojej Pani... Na spacerze nie może zabraknąc kijaszka... :oops: Quote
Maga100 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Lazy, super zdjęcia, a z kawałów usmiałam się do łez :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Paulinko, tęsknimy za Tobą i Lazy :cry: Dlaczego nas porzuciłyście ??? :calus: Bywasz tu i tam - ale nie u siebie . Zapomnimy wkrótce, jak Lazy wygląda ... O Tobie już nie mówiąc ... Quote
mrowka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Agga napisał(a):LAZY prosimy abyś nadrobiłą zaległości...czekamy :roll: Quote
LAZY Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 cholerna poczta!! Nie dostaję powiadomien, a nie mam czasu chodzic po całej galerii i myslalam, ze nikt tu nie zagląda... :oops: Przepraszam Was! Ale musiałam jakos telepatycznie odebac Wasze wołania, bo dzisiaj mam fotki ze spacerku do lasu! Co prawda spacer był po 16 wiec juz ciemnawo, ale chyba nie są takie złe... Najpierw troszkę rpzeszkód na wybiegu... Piłkę też mi zabrała... Hahhaha...Lazy była tak podniecona i zadowolona ze spacerku, że wszystkie przeszkody chciała pokonywac na skróty! Rzucaj tą piłkę! Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Jeeeeeeeeeeeeee Lazy :o i foteczki :angel: Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 łaaaaaaaaaaaaale fotów ;) łaaaaaaaaaaaale wilk :D Quote
LAZY Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Tutaj bawilismy się w łapanie liści! Monster!!! :o Ale wygibasy... :lol: Mam fajną pupkę... Jesienny dywan... Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 no nie moge to nie LAzy to jakis wsciekly niedzwiec rewelka Quote
LAZY Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Ładna ta jesień w lesie... Skradam się ze zdobyczą... hahahha...nie wiem co to za poza... :lol: Kijaszków ci tutaj dostatek... Troszkę się zmęczyłam... Odpoczywam na pieńku... Quote
LAZY Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Narazie wszystko, bo mi imageshack odmówił posłuszenstwa... Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 haha piękne potfforne fotki :lol: :angel: :wink: Quote
asher Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 No nareszcie :multi: Już myślałam, że się nie doczekam nowych fotek :nono: jesienno - ufokowa Lazy jak zwykle śliczna :D Quote
Hanna R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 No! Jesteście wreszcie ! :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='LAZY'] hahahha...nie wiem co to za poza... :lol: no jak to nie wiesz, to jest atak wściekłego psa na aparat 8) Quote
Recommended Posts