asher Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A ja, żeby moja Sabina :roll: Fakt, że czasem się psica wyluzuje, na przyklad z Bezykiem tak szalała, że mi mieszkanie przemeblowywały, z małym doziem też dokazywała, no i na spacerach też czasem pobryka, ale to raczej wyjątki od reguły :roll: Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 :o :o Lazy!! Co to za filmiki okropne zamieszczach! Walk psow Wam sie zachcialo z Elmem?! :evil: :evil: Krew mi sie lala po monitorze :o no wiecie co wstyĆcie sie! :lol: :lol: :lol: :lol: PS.filmiki super!! Wiecej prosze :angel: A aktorki cud miod! :angel: Quote
XXL Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 tak tak walki psow agrafka jest trenerem lazy i uczy ja chwytow hahah L:D paulina bomba filmiki hahaha :) Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Nie lubie tych filmików... :evilbat: Filmikom mówimy nie... :evilbat: Też chce je obejrzeć a sie nie da....ale mam goopiego kompa :evilbat: Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 hahahahahahahahaha Agguś :sweetCyb: :sweetCyb: Lazy wklejaj wklejaj! :evilbat: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ale się ubawiłam , Agrafka jest ostra jak :evilbat: :wink: agrafka, no i podziwiam cierpliwość Lazy i stoicki spokój Tekiego 8) Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Mrówa co sie smiejesz.... Juz moge ogladać... Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Aggus :o nie możliwe! :evilbat: :lol: :calus: Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 sie posiusialam z filmiku kosa hahahahha Agrafka to taka pchla zadziora ;) Quote
asher Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):i stoicki spokój Tekiego 8)Tez zwróciłaś na to uwagę? Hahaha, on chyba udaje, że ich nie widzi :lol: Quote
XXL Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 hhaha tak tak teki ma swoich niewdzialnych przyjaciol ktorych gania czasem hahah :) :lol: zadko kiedy bawi sie psiulami chyba ze suczka ktorei niezna to wtedy tak :) hahah co do agrafka to ma temperamecik i nieopuszcza dopuki nie obslini karku lazy :D :lol: :wink: Quote
mrowka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 XXL napisał(a):hhaha tak tak teki ma swoich niewdzialnych przyjaciol ktorych gania czasem hahah :) :lol: zadko kiedy bawi sie psiulami chyba ze suczka ktorei niezna to wtedy tak :) hahah : :o :o :o nie wierze... Mejk każdego psa by "zalatwil" :-? Quote
BoJa2 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 dbsst napisał(a):sie posiusialam z filmiku kosa hahahahha Agrafka to taka pchla zadziora ;) Można jeszcze dodać KIEROWNICZKA ZAMIESZANIA :lol: Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Zobowiazuje sie do nagrania kolejnych filmików jutro:) O ile dozyje jutrzejszego dnia w jednym kawałku :wink: Quote
XXL Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):Zobowiazuje sie do nagrania kolejnych filmików jutro:) O ile dozyje jutrzejszego dnia w jednym kawałku :wink: te te te a w Ep chcesz ? no to nie glendz tylko ja mam prawo zabijac i usmiercac :P :lol: 8) :wink: glowa do gory ;p Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 XXL napisał(a):LAZY napisał(a):Zobowiazuje sie do nagrania kolejnych filmików jutro:) O ile dozyje jutrzejszego dnia w jednym kawałku :wink: te te te a w Ep chcesz ? no to nie glendz tylko ja mam prawo zabijac i usmiercac :P :lol: 8) :wink: glowa do gory ;p Tak? A kto dał ci takie prawo? :evilbat: Mozemy spróboac sił, tylko dzis! To będzie potraktowane jako działanie w afekcie :lol: :evilbat: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):Zobowiazuje sie do nagrania kolejnych filmików jutro:) O ile dozyje jutrzejszego dnia w jednym kawałku :wink:Bojasz Agrafki :o kręć i nie bojaj 8) :lol: Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Zobowiazuje sie do nagrania kolejnych filmików jutro:) O ile dozyje jutrzejszego dnia w jednym kawałku :wink:Bojasz Agrafki :o kręć i nie bojaj 8) :lol: Nie bojam...bojam raczej siebie dzisiaj... :-? Quote
XXL Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):XXL napisał(a):LAZY napisał(a):Zobowiazuje sie do nagrania kolejnych filmików jutro:) O ile dozyje jutrzejszego dnia w jednym kawałku :wink: te te te a w Ep chcesz ? no to nie glendz tylko ja mam prawo zabijac i usmiercac :P :lol: 8) :wink: glowa do gory ;p Tak? A kto dał ci takie prawo? :evilbat: Mozemy spróboac sił, tylko dzis! To będzie potraktowane jako działanie w afekcie :lol: :evilbat: haha spoko ja mam 9 zyc wienc jedno moge poswiencic :P no problemo :lol: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Zobowiazuje sie do nagrania kolejnych filmików jutro:) O ile dozyje jutrzejszego dnia w jednym kawałku :wink:Bojasz Agrafki :o kręć i nie bojaj 8) :lol: Nie bojam...bojam raczej siebie dzisiaj... :-? A czemu ? Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 HankaRupczewska napisał(a):LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Zobowiazuje sie do nagrania kolejnych filmików jutro:) O ile dozyje jutrzejszego dnia w jednym kawałku :wink:Bojasz Agrafki :o kręć i nie bojaj 8) :lol: Nie bojam...bojam raczej siebie dzisiaj... :-? A czemu ? Bo dzisiaj jestem niebezpieczna dla otoczenia, a ze w najblizszym otoczeniu tylko moj najukochanszy zwierz to pozostaje przywalenie samej sobie... Quote
asher Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Hahaha, LAZY, to może lepiej idź spać :lol: Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 asher napisał(a):Hahaha, LAZY, to może lepiej idź spać :lol: Myslisz? Moze pojde... :roll: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):asher napisał(a):Hahaha, LAZY, to może lepiej idź spać :lol: Myslisz? Moze pojde... :roll: No nie ! Nie mów, że masz doła ... Proszę ... Nie miej doła :evil: :evil: :evil: Quote
Recommended Posts