XXL Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 hahah moze i w zywiole ale zemna juz dawno nie walczy tzn z moja ortografja haha :D Quote
PIKA Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 XXL napisał(a):hahah moze i w zywiole ale zemna juz dawno nie walczy tzn z moja ortografja haha :D Bo w Twoim przypadku moja walka jest z góry przegrana :lol: Quote
Camara Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 LAZY napisał(a):Dobra! Za długo to trwa1 Trzeba małej pomóc... ech... widze, że mordowanie Reksia, psiny mizernej postury przez te dwie krwiożercze suczychy jest stałym elementem spacerów.. :roll: biedny Reksio... :( :wink: :lol: Quote
XXL Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Camara napisał(a):LAZY napisał(a):Dobra! Za długo to trwa1 Trzeba małej pomóc... ech... widze, że mordowanie Reksia, psiny mizernej postury przez te dwie krwiożercze suczychy jest stałym elementem spacerów.. :roll: biedny Reksio... :( :wink: :lol: tak tak reksio jest zagryzany zawsze kiedy zbiora sie dwie suczyska ;D PIKA hahaha nom cieszko jest :D Quote
Camara Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 XXL napisał(a):Camara napisał(a):LAZY napisał(a):Dobra! Za długo to trwa1 Trzeba małej pomóc... ech... widze, że mordowanie Reksia, psiny mizernej postury przez te dwie krwiożercze suczychy jest stałym elementem spacerów.. :roll: biedny Reksio... :( :wink: :lol: tak tak reksio jest zagryzany zawsze kiedy zbiora sie dwie suczyska ;D :o :o :o zagryzany boszeszsz... to ile Reksio ma żyć??? bo koty to ponoć 7... a Reksio... Fenix?... niezniszczalny??? :eek: a taki niepozorny by sie wydawało :fadein: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 eeekstraaa :klacz: wypasione na maxa te psacery macie :angel: Quote
LAZY Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 malawaszka napisał(a):eeekstraaa :klacz: wypasione na maxa te psacery macie :angel: Ja też sie ciesze...suczysko mi sie wybiega a ja nie musze piłki rzucac :evilbat: Quote
Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):eeekstraaa :klacz: wypasione na maxa te psacery macie :angel: Ja też sie ciesze...suczysko mi sie wybiega a ja nie musze piłki rzucac :evilbat: to Rexem rzucacie :roll: :o :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 tak rexa zuca sie tylko ras i krzyczy sie bierz :D albo przynies Quote
Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 XXL napisał(a):tak rexa zuca sie tylko ras i krzyczy sie bierz :D albo przynies :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):eeekstraaa :klacz: wypasione na maxa te psacery macie :angel: Ja też sie ciesze...suczysko mi sie wybiega a ja nie musze piłki rzucac :evilbat: to Rexem rzucacie :roll: :o :lol: :lol: :lol: Teoretycznie nie, ale praktyka bywa różna... :evilbat: :lol: Quote
XXL Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):eeekstraaa :klacz: wypasione na maxa te psacery macie :angel: Ja też sie ciesze...suczysko mi sie wybiega a ja nie musze piłki rzucac :evilbat: to Rexem rzucacie :roll: :o :lol: :lol: :lol: Teoretycznie nie, ale praktyka bywa różna... :evilbat: :lol: hahah nom nom dokladnie :D Quote
BoJa2 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Z pewną nieśmiałością :wink: ale dopraszam się fotek, co prawda troche było u Agrafki ,ale dobrego nigdy dosyć :D Pozdrawiam Quote
LAZY Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Proscie a będzie Wam dane... :wink: Więcej nie mam... :( Quote
Guest bernulka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ale ta Lazy coodna :iloveyou: I sie nie wymiguj ze nie masz! Musisz jakies miec!! A jak nie to aparatura w reke i pstryk pstryj 8) :lol: paxdzioszki Quote
LAZY Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Wróciliśmy! :lol: Oto fotki z ostatniego dogomaniackiego spacerku:) Poszukiwania kamyczka... Kamyczek znaleziony i przynoszony po kazdym rzucie. Ale mam głupkowata minke... :wink: W takiej pozycji poszukuję kamyczka:) A taka radosna z nim wracam Nie po oczach tym fleszem! Jak sroka w gnat! Quote
LAZY Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Wszyscy mogą to i ja! Wstawiam filmiki z psich walk. Jakosc nie najlepsza, ale conieco widac. Dzisiaj w prawym narożniuku Lazy - krwawy ON, a w lewym Agraweczka - bojowy fafik:) :wink: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 LAZY napisał(a):I jeszcze jeden:) O matko !!!! Paulina ! Krew mi się całkiem zmroziła w żyłach :o :o :o Walki psów pokazywać ??? Jak tak można ? No jak ! :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ale super :D Biedna Lazy, opędza się jak może :lol: Quote
malawaszka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 hahaha ekstra :klacz: jejcia jak ja bym chciała żeby Luna tak się bawiła :roll: Quote
Recommended Posts