Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
LAZY napisał(a):
Tylko chwila zabawy i juz język do ziemi...starzeje mi sie sunia :(
Ej no, nie przesadzaj, ilez Lazy ma lat? Precież to jeszcze nie staruszka

lazy ma 5 latek i tak jutro koleine spotkanko czyli nowe fotki :D
:wink:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak właśnie mi się kojarzyło, ze 5... No to starzeć się zacznie tak gdzieś za trzy, cztery lata dopiero :wink: A teraz może po prostu nie jest w formie, każdemu się czasem zdarza :wink: Zresztą LAZY, do Agrafki to ty jej nie przyrównuj, bo te małe diabły są nie do zdarcia :evilbat:

Posted

asher napisał(a):
Zresztą LAZY, do Agrafki to ty jej nie przyrównuj, bo te małe diabły są nie do zdarcia :evilbat:

hahah nom male diably sa dosc ruchliwe

Posted

Małe sprostowanie! Lazy ma 6 latek! :)

A teraz: UWAGA, UWAGA!!! Dzisiaj na spacerze dogomaniackim z Tomkiem i Sylwia zabawilismy się w ekipę ratujacą i ocalilismy takie żyjątko!

Jak widac na zalączonym obrazku jest to zółw wodny. Znależlismy go na drodze rowerowej. Zabralismy wiec go ze sobą, bo żółw wodny i rower to chyba nieciekawe połaczenie. Teraz zółwik jest u Tomka, ale z tego co Tomek mi przed chwilka napisał jego siostrzeniec go wezmie. Więc zółwik juz znalazł nowy doemk!
A oto farciarz - żółw czerwonolicy:

A tak wyglądalismy jak szlismy parkiem, jeszcze ja z Lazy z boku, Sylwia z dwoma psami i Tomek z zółwiem. Hihi..ludzie sie na nas oglądali, bo mysleli, ze wzięlismy zółwia na spacer, nawet zartowali sobie, zeby mu smycz nalozyc :lol:

Posted

hahha tak tak bylo przezebawnie ;D normalnie wymiekalem bo przes niezly kawalek nioslem tego pitbula :D hahah na reku :D nawet chcial ugrysc rowerzystow :D hahah zadziorny byl ;D musialem mu nawet kaganiec zakladac :d

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Paulina, a co zrobiłaś biednej Lazy ? Ze taka złachana jest ? :lol:

To mordowanie Reksia tak ją zmeczyło... :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Małe sprostowanie! Lazy ma 6 latek! :)

A teraz: UWAGA, UWAGA!!! Dzisiaj na spacerze dogomaniackim z Tomkiem i Sylwia zabawilismy się w ekipę ratujacą i ocalilismy takie żyjątko!

Jak widac na zalączonym obrazku jest to zółw wodny. Znależlismy go na drodze rowerowej. Zabralismy wiec go ze sobą, bo żółw wodny i rower to chyba nieciekawe połaczenie. Teraz zółwik jest u Tomka, ale z tego co Tomek mi przed chwilka napisał jego siostrzeniec go wezmie. Więc zółwik juz znalazł nowy doemk!

A tak wyglądalismy jak szlismy parkiem, jeszcze ja z Lazy z boku, Sylwia z dwoma psami i Tomek z zółwiem. Hihi..ludzie sie na nas oglądali, bo mysleli, ze wzięlismy zółwia na spacer, nawet zartowali sobie, zeby mu smycz nalozyc :lol:

tak jak widac pit bul (zolw farciasz) dobrze trafil wlasnie zjadl posilke (karczaka) i plywa sobie ...
aa chcialem go przerobic na zupe ale dziewczyny mi to wyperswadowaly :D

Posted

asher napisał(a):
Tak właśnie mi się kojarzyło, ze 5... No to starzeć się zacznie tak gdzieś za trzy, cztery lata dopiero :wink: A teraz może po prostu nie jest w formie, każdemu się czasem zdarza :wink: Zresztą LAZY, do Agrafki to ty jej nie przyrównuj, bo te małe diabły są nie do zdarcia :evilbat:

Gorąco jest to w jakiej formie ma byc :lol:

LAZY napisał(a):

:o Ja to się dziwię, skąd on się tam wziął? :o Uciekł komuś? :o

Posted

PIKA napisał(a):

hahaha nom tak raczej poszedl sobie na spacerek hahaha :D

Posted

XXL napisał(a):
PIKA napisał(a):

hahaha nom tak raczej poszedl sobie na spacerek hahaha :D

Ty się nie smiej :lol:
Jak dziś pamiętam ogłoszenie w stolecznym dodatku GW w dziale zgubione/znalezione zwięrzeta
"Na ul. Broniewskiego w okolicach Billi zaginął żółw ladowy :o
Uczciwgo znalezce prosze o kontakt tel.... Nagroda "

Do dziś w głowę zachodze, jak ten zólw zwiał właścicielowi :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
No faktycznie farciarz z tego Pitbulla :wink:
tylko nie wiem jak byście się wytłumaczyli SM za brak kagańca 8)

hahha nom spox pit bull byl grzeczny w sumie wiercil sie chcialem go zjesc tzn tak go strszylem haha
a co do kaganca to tak ktos z mijajacych osub pytal czemu nie na smyczy wtedy po prostu wymieklem zesmiechu hahah :D

zreszta dziewczyny to mialy wesolo dzis zemna :D

Posted

PIKA napisał(a):

normalnie... bo właściciel to anemik, a takiego to szybkość żłówia poraża :D

Posted

Pika
śmiej się śmiej a takiego gada na prawde trzeba przypilnować, jak weźmiesz go na spacer, chwila nieuwagi jakaś dłuższa trawa i szukaj sobie "wiatru w polu" :lol: miałem kiedyś takie stworzonko to wiem, że jak chce to i biegać potrafi :wink:

Posted

Camara napisał(a):
PIKA napisał(a):

Tak, tak, własnie zrobił mym, myk - i zwiał ....

Posted

Camara napisał(a):
PIKA napisał(a):

tak tylko pozostał szum w uszach....... 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Camara napisał(a):
PIKA napisał(a):

tak tylko pozostał szum w uszach....... 8)

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Smiejcie się smiejcie! Ale wy ne wiecie jak one szybko potrafią hodzic :lol: :evilbat:

Ja mam zółwia i dopoki nie byl sparalizowany na tylne łapki to bardzo szybko chodzil:)

A tutaj Dragonik w różnych pozach...

Maszerujemy...

Chyba zabierzemy się za tego Reksa!

Posted

Przytulania Reksia ciąg dalszy...

Ja mam juz dosyc...

Ale ta mała wariatka dalej go maltretuje...

Dobra! Za długo to trwa1 Trzeba małej pomóc...

Posted

LAZY napisał(a):
Smiejcie się smiejcie! Ale wy ne wiecie jak one szybko potrafią hodzic :lol: :evilbat:

:o Może i żółwie szybko hodzą ale znam stworzenia co chodzą i wtedy szybciej im to wychodzi :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
LAZY napisał(a):

:o Może i żółwie szybko hodzą ale znam stworzenia co chodzą i wtedy szybciej im to wychodzi :lol:

No masz..ale wstyd..z rozpędu zjadłam c a wyszlo ze jestem analfabeta... :oops:

Posted

LAZY napisał(a):
PIKA napisał(a):
LAZY napisał(a):

No moze nie z rozpędu zjadłaś,ale z głodu :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
PIKA napisał(a):
LAZY napisał(a):

Lazy nie wymiękaj PIKA jest w swoim żywiole :wink:
Zdjęcia Psiego Komando extra :wink: