LAZY Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Dziś będą! Bo ide z Agraweczką na spacerek :D Quote
BoJa2 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ale fajny dłuuuuugi spacer :D :D :D :D Quote
XXL Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Ale fajny dłuuuuugi spacer :D :D :D :D nom spacerek byl dosc dlugi dzis byc moze lazy nie zdorzy wrzucic fotek ale kto wie fotki bende napewno super bo lazy z agrafka dzis zagryzaly toldiego (reksia) ;D Quote
Alicja Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 XXL napisał(a):Hugo-Kochaś napisał(a):Ale fajny dłuuuuugi spacer :D :D :D :D nom spacerek byl dosc dlugi dzis byc moze lazy nie zdorzy wrzucic fotek ale kto wie fotki bende napewno super bo lazy z agrafka dzis zagryzaly toldiego (reksia) ;D znowu :o biedny Reksio To była pewnie sesja zdjęciowa pt ,, Reksio Reaktywacja '' :wink: Quote
daga10011 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 tym bardziej z apetytem czekam na fotki-beda walki psow :D Quote
XXL Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ;] nom ale to musimy poczekac na papraci czyli pauline :D i ona da fotki dzienki ktorym bendziecie wiedziec jak trenuie sie psy zabucy :D Quote
Guest bernulka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 a ja wkoncu tu trafiłam 8) :lol: i z niecierpliwością czekam na fotki :evilbat: paździoszki Quote
bellatriks Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 my kcemy Lazy!!!! my kcemy Lazy!!!!!!!!!! :roll: 8) :P :D Quote
LAZY Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Była awaria dogo stąd moje opóźnienie, ale juz jestesmy! Tak oto Agrafka wita Reksia.. Reksowi trzeba ściagac obroże, zeby miał szanse obrony przed babami! A moja pannica dorwała kijek i się nim rozkoszuje... A ci sie dalej tarmosza... Kobiety górą! Quote
Guest bernulka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 NARESZCIE!! Super fotusie :iloveyou: :buzi: paździoszki Quote
Hanna R. Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 O, widzę, że moja faworyta też uzależniona od patyków wszelakiej maści :D Paulinko, czy to siła alutkowej perswazji zdopingowała Cię do pracy ? Quote
LAZY Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Czyzby chłop sie rozbestwił??? Szmata poszła w ruch.... Jak jest szmata to i Lazy wkracza do akcji! Zamyslona sunia..moja Perełeczka kochana... Rozbójnik pierwsza klasa w natarciu! A to Dragon pędzi niczym Szpilencja :lol: Wpadł sprawdzic co sie dzieje w wielkim siwiecie jego kumpli... Quote
LAZY Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 HankaRupczewska napisał(a): O, widzę, że moja faworyta też uzależniona od patyków wszelakiej maści :D Paulinko, czy to siła alutkowej perswazji zdopingowała Cię do pracy ? Tak to zdecydowanie Alutkowa perswazja! :evilbat: Pan mnie woła to lecę! No i teraz mnie troszkę pomęczą... Koniec tego! Siadam i nie wstaje... A jednak akzali wstac :-? Quote
Justa Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mruuuu moja ulubiona ON-ka w pięknym kłusie :calus: :angel: :D Wspaniały spacerek przy zachodziku :angel: :wink: Quote
PIKA Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 No Lazy postralaś sie :D , ale tak tylko troszke :-? Wiecej fot :evilbat: Quote
Alicja Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 No , no , no 8) aż okular przetarłam :o widze :o fotki widze :wink: Cała plejada szczecińskich gwiazd :wink: :lol: Quote
XXL Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 super fotki podziekowania dla pani paparazi :) :wink: Quote
XXL Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a): :o :o :o Wygląda hardkorowo :lol: hahah biedny toldi (reksio) on zawsze jest tym ktory lezy :D :lol: Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 o matko jakie krrrrrrrrrwawe foty :lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 XXL napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): :o :o :o Wygląda hardkorowo :lol: hahah biedny toldi (reksio) on zawsze jest tym ktory lezy :D :lol: :roll: hmm może lubi :roll: Quote
XXL Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): :o :o :o Wygląda hardkorowo :lol: hahah biedny toldi (reksio) on zawsze jest tym ktory lezy :D :lol: :roll: hmm może lubi :roll: haha czy ja wiem agrafka wczoraj jakas taka zbyt podniecona byla i juz z zabawy przechodzila do walki :p wontpie zeby to lubil :P Quote
LAZY Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Wczoraj nie miałam juz siły wstawiac zdjec, ale mam ich jeszcze troszke. A jutro szykuje sie kolejny spacerek, tym razem w towarzystwie Tekili i Sylwi :D Kazdy w swoja strone... Tylko chwila zabawy i juz język do ziemi...starzeje mi sie sunia :( Nasi mężczyźni...(zdecydowana większosc Lazy kumpli to suczki) A teraz nasze Panie... Patrzymy w siną dal, bo nadchodzi nowa kolezanka...(jakos z Lazy specjalnie za sobą nie rpzepadaja, ale obywa sie bez kłotni) Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 LAZY napisał(a):Tylko chwila zabawy i juz język do ziemi...starzeje mi sie sunia :( Ej no, nie przesadzaj, ilez Lazy ma lat? Precież to jeszcze nie staruszka Quote
Recommended Posts