LAZY Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Przyjaciele... Patrz co mam! :lol: Pobawimy sie? Juz do Ciebei lece!!! My tu się ładnie bawimy a Pongo ma chyba inne zamiary :o The end... Quote
XXL Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 no tak pongo streczyciel jakich malo :D Quote
LAZY Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Agga napisał(a):A co za szmate te psy dorwały? :o Kochana to jest jakas koszulka...dbamy o to, zeby nasze pociechy miały sie czym bawic... :lol: Quote
XXL Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Agga napisał(a):A co za szmate te psy dorwały? :o agga widzisz tamten czerwoy strzempek to tez kiedys byla jakas czesc garderoby :d Quote
Agga Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 XXL napisał(a):Agga napisał(a):A co za szmate te psy dorwały? :o agga widzisz tamten czerwoy strzempek to tez kiedys byla jakas czesc garderoby :d Wole nie wnikac co to za część garderoby :roll: Quote
Inez Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Agrawcia, jakie gustowne szeleczki ..no, no... 8) :wink: Paulina, Tomek :w jakiej okolicy Szczecina wy mieszkacie? Quote
LAZY Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Agnieszko myy mieszkamy w sródmiesciu. Okolice ulic Narutowicza, Królowej Jadwigii. Nie wiem czy cos Ci to mów. Szkoła podstawowa nr 5, albo liceum nr 14, czy Kolejówka to obok nas, Przy okazji zapraszamy w niedziele na spacerek! Szczegóły bedą pewno na naszym temacie na spotkaniach. Quote
Inez Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Na królowej Jadwigi chodze do szkoly :lol: LO8 8) więc te ololice znam :) Quote
XXL Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Aga&Bafi napisał(a):Na królowej Jadwigi chodze do szkoly :lol: LO8 8) więc te ololice znam :) hahah spoko pulina w sumie widzi z okien lo8 ja mam do tej szkoly z 5 minut drogi hahah :D :wink: rowniesz pozdrawiam i zapraszam na spacerek :wink: Quote
LAZY Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 No to niezle...ja koło ósemki to codziennie dosc czesto chodze! Muszę sie lepiej rozglądac to moze Ciebie wypatrze. :) Quote
XXL Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dbsst napisał(a):Lazy Lazy Lazy jest EXTRA :D :angel: haha widze ze ostra reklama .... a mowisz o lazy czy paulinie :D Quote
00000 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 XXL napisał(a):dbsst napisał(a):Lazy Lazy Lazy jest EXTRA :D :angel: haha widze ze ostra reklama .... a mowisz o lazy czy paulinie :D a czy to ważne??? 8) :D Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 XXL napisał(a):dbsst napisał(a):Lazy Lazy Lazy jest EXTRA :D :angel: haha widze ze ostra reklama .... a mowisz o lazy czy paulinie :D ahhhahahaha i o jedej i o drugiej :D wazelinka po calosci :D Quote
XXL Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 dbsst napisał(a):XXL napisał(a):dbsst napisał(a):Lazy Lazy Lazy jest EXTRA :D :angel: haha widze ze ostra reklama .... a mowisz o lazy czy paulinie :D ahhhahahaha i o jedej i o drugiej :D wazelinka po calosci :D hahhaaha :D spox nie nom obje sa super :D Quote
Inez Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 LAZY napisał(a):No to niezle...ja koło ósemki to codziennie dosc czesto chodze! Muszę sie lepiej rozglądac to moze Ciebie wypatrze. :) XXL napisał(a): hahah spoko pulina w sumie widzi z okien lo8 ja mam do tej szkoly z 5 minut drogi hahah :D :wink: Hihihi ... jaki ten Szczecin malutki :lol: 8) Pokarzcie jakies nowe fotki :P Quote
XXL Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Aga&Bafi napisał(a):LAZY napisał(a):No to niezle...ja koło ósemki to codziennie dosc czesto chodze! Muszę sie lepiej rozglądac to moze Ciebie wypatrze. :) XXL napisał(a): hahah spoko pulina w sumie widzi z okien lo8 ja mam do tej szkoly z 5 minut drogi hahah :D :wink: Hihihi ... jaki ten Szczecin malutki :lol: 8) Pokarzcie jakies nowe fotki :P hahah zgadzam sie z toba ... ;D a ty gdzie mieszkasz ? tez gdzies niedaleko ? Quote
daga10011 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 a ja czekam na ten CDN.... 8) :P ..Fotki,fotki,fotki Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 daga10011 napisał(a):a ja czekam na ten CDN.... 8) :P ..Fotki,fotki,fotki oj tu ciężko się doprosić :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):a ja czekam na ten CDN.... 8) :P ..Fotki,fotki,fotki oj tu ciężko się doprosić :wink: :lol: :lol: :lol: Ale mi powiedzialas! Teraz to koniecznie musze cos o tych fotkach pomyslec... :lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):a ja czekam na ten CDN.... 8) :P ..Fotki,fotki,fotki oj tu ciężko się doprosić :wink: :lol: :lol: :lol: Ale mi powiedzialas! Teraz to koniecznie musze cos o tych fotkach pomyslec... :lol: ma się tą siłę perswazji :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):a ja czekam na ten CDN.... 8) :P ..Fotki,fotki,fotki oj tu ciężko się doprosić :wink: :lol: :lol: :lol: Ale mi powiedzialas! Teraz to koniecznie musze cos o tych fotkach pomyslec... :lol: ma się tą siłę perswazji :wink: :lol: :lol: :lol: Ha ha ha, Alutka coś Ci sie perswazja przesiliła :D Paulina - poddaj sie sile perswazji, proszę - bo nam Ala wpadnie w deprechę :wink: Quote
XXL Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):a ja czekam na ten CDN.... 8) :P ..Fotki,fotki,fotki oj tu ciężko się doprosić :wink: :lol: :lol: :lol: Ale mi powiedzialas! Teraz to koniecznie musze cos o tych fotkach pomyslec... :lol: ma się tą siłę perswazji :wink: :lol: :lol: :lol: hahah ala zaczynam sie ciebie bac niedlugo na widok postu od ciebie bende mdlal z strachu haha :D :lol: :wink: Quote
arima Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 gadki szmatki.. :roll: a fot ni widu, ni słychu :-? Quote
Recommended Posts