Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uwielbiam foty psów w wodzie :loveu: już gdzieś to mówiłam, ale się powtórzę :loveu:
to ostatnie na poprzedniej stronie jest najlepsze :eviltong:
wszystkie cudowne :)

Posted

Musimy ten spacer zorganizować, ale proponuję niedziele.
Buba lśni się jak psu jajka:diabloti:
A oto nasz odremontowany balkon i Ida na jego tle:)

Dawaj żarcie, przeciez daje łape!

I usmiech dla Was

A to wczorajsze niebo! Piękne!

Posted

Paulina dla mnie niedziela może być,a cha teraz lepiej Paula na Głebokie nie jechać jest zakaz kąpieli ponieważ jest stężenie coli w wodzie, nie wiem później jakie reakcje to wywołuje na psa.

Ochłody w upalne dni na razie można szukać na Arkonce, basenie SDS-u i na Dziewokliczu. Jezioro Głębokie i Dąbie są zanieczyszczone bakteriami coli, Inspektor Sanitarny bada wodę i czeka na poprawę.

Posted

Cieszę sie, ze Wam sie nasz balkon podoba! Marcin włkada w niego całe swoje serce;)

Sylwia zadzwonie w piatek i się umowimy na ten weekend. Jak nie Głębokie to może poprostu spacer gdzieś na wybieg i po lasach:)

Posted

[quote name='LAZY']Cieszę sie, ze Wam sie nasz balkon podoba! Marcin włkada w niego całe swoje serce;)

Sylwia zadzwonie w piatek i się umowimy na ten weekend. Jak nie Głębokie to może poprostu spacer gdzieś na wybieg i po lasach:)[/quote]

Mogą być lasy :) mi to obojętnie :)

Posted

Zastanawia mnie jeszcze Goplana...czy ona wchodzi w skład tych zanieczyszczonych wód czy nie. Bo jak nie to można by się tam przejść na piechotę z parku i z powrotem. Wtedy rano byśmy się wybrali, zeby zbyt dużo ludzi nie było i psy mialyby frajde.

Posted

Yyy...czyli bez badziewia w tej chwili? Mam nadzieje, ze sanepid uwzględnia rownież Goplane przy określaniu miejsc bezpieczych do kąpieli (pomijam fakt, ze ja bym sie tam w życiu dobrowolnie nie zanużyła dalej niz po łydki:P).
Jakby co to proponuje wycieczę na Goplanę. Moze nawet w sobotę rano. Trzeba dobrą pogodę przyczaić.