Agga Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 LAZY gdzie jestes dawaj foty.... no a moja ekpia z Opola to jakos nie moze sie zebrac na ten spcerek :evilbat: Quote
LAZY Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Dzisiaj padało, wiec zdjecia sa takie sobie. Jestem zmęczona, ale kilka Wam wstawię zeby nie bylo :wink: Oto dzisiejsze towarzystwo: Atos: Cudny DONek Agraweczka... Lazy... Reksio... Pongo... Quote
bellatriks Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 To spojrzenie Lazy... A teraz coś dla Was: Quote
LAZY Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Dziękujemy :buzi: No i zaczęła sie zabawa! Reks chyba modli sie o deszcz, bo niedługo potem spadł! :evil: Rozradowana Agraweczka...pewno myli, ze i tak odbierze Lazy zdobycznego kijka.... Ale sie zakręcili.... :lol: Quote
bellatriks Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Lazy super!!!! :buzi: Ja też cem takiego pieska!!!! Quote
LAZY Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Ale mam fajny kijek... I ja tez mam kijek..... :wink: Jak psiaki sie kócą o szmatkę, to wkracza pożadkowy Pongo i je rozdziela :lol: Fajna jest co? :wink: Reszta jutro :evilbat: Quote
Agga Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 LAZY super foty... A gdzie tekilla z sylwcia... Bellatriks a ja tez poprosze taki ruszajacy sie napis z SARA 8) Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Lazy super rozrabiaki :D i fajowe zdjecia Quote
LAZY Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Niestyety ostyatnio z Sylwia nie mozemy sie spotkac, tak jakos sie mijamy. A tak oto Agraweczka kładzie Lazy na łopatki! Dobrze, ze moja malutka dziewczynka potrafi sie bronic.... :lol: A ty juz cała trójka...Agraweczka udaje "zółwia" Mały, czarny szkodnik skrada sie do Lazy.... A ta oto Lazy robi z tym małym robakiem o tak! :evilbat: Reksowi udało sie w spokoju poobgryzac kija.... Ale zeby nie było tak kolorowo ktos mu tego kija podprowadzil i sam go teraz obgryza.... Quote
LAZY Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 dbsst napisał(a):a kiedy do stolycy wpadasz :D Chciałabym jak najszybciej i bardzo chętnie z Lazy, ale nie wiem czy mi sie to uda w najblizszym czasie... :( Quote
arima Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Fajnie macie z tymi wspólnymi spacerami :D A czyj jest ten słodziak Reksio??Jaki ma nochal czadowy :P Quote
Vectra Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 przesliczne pieski a ONka oc..h ach.. super cudowna wspaniala :lol: Quote
asher Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Nie mogę sie napatrzeć na te lejzikowo agrafkowe szaleństwa :D Superowe są psice!!! :thumbs: Quote
LAZY Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 arima napisał(a):Fajnie macie z tymi wspólnymi spacerami :D A czyj jest ten słodziak Reksio??Jaki ma nochal czadowy :P Włascicielem jest Pani Kasia jej rodzice. Dorosli ludzie, którzy rozpieszczaja psiaka jak sie da :wink: Quote
XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 lazy lazy super fotki :d asher hahah spox fotki nie odaja tych "igraszek" w pelni to trzeba zobaczyc :D :wink: Quote
LAZY Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 XXL napisał(a):lazy lazy super fotki :d asher hahah spox fotki nie odaja tych "igraszek" w pelni to trzeba zobaczyc :D :wink: To oczywiscie było zaproszenie! :D Quote
XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 LAZY napisał(a):XXL napisał(a):lazy lazy super fotki :d asher hahah spox fotki nie odaja tych "igraszek" w pelni to trzeba zobaczyc :D :wink: To oczywiscie było zaproszenie! :D hahah jasne agrafka jest jak nokia conneting people :D :wink: :lol: Quote
00000 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 XXL napisał(a): hahah jasne agrafka jest jak nokia conneting people :D :wink: :lol: FAKT!!!! :D :D :D Quote
asher Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 XXL napisał(a):LAZY napisał(a):XXL napisał(a):lazy lazy super fotki :d asher hahah spox fotki nie odaja tych "igraszek" w pelni to trzeba zobaczyc :D :wink: To oczywiscie było zaproszenie! :D hahah jasne agrafka jest jak nokia conneting people :D :wink: :lol:No dobra, to wsiadam na rower, za jakiś tydzień, dwa będę :hand: :lol: Quote
LAZY Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Asher....wsiadaj i wpadaj!!! Zanim zajmę sie walką z Agrafką to troszke odpoczne... A w miedzyczasie.... Kat po akcji! Szukanie nowej ofiary.... o i znalazła! Biedna Lazy.... :( :wink: Lazy w opałach. reks przybywa z odsieczą. Quote
XXL Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 hahah tak tak i odrazu kat :D nom moze troszke ale jest jednak humanitarnym katem nikt nie umiera i obywa sie bez krwi;) Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 O matyldo Agrafka Lazożerca :o :evil: , Reksiu kryj się :wink: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts