asher Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 LAZY, cuś ta twoja Perełka choleryczna jest :lol: Quote
Justa Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Wymarzona pogoda na żagle :D LAZY kochana, bardzo bardzo bardzo mi Ciebie brakowało na DoGo w te wakacje !!! Widze, że cudownie je spędziłaś i ejszcze nas zasładzasz tymi cudnymi fotaskami ;) Ale powiem szczerze - ciesze się, że juz jesteś !!! 8) :D :calus: Quote
daga10011 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 A ja podejrzewam,ze Lazy najchetniej by sie spakowala i tam wrocila :lol: .Bo ja juz bym sie pakowala :P :lol: Quote
BoJa2 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ależ tu sami fachowcy!!!! Dobrze wiedzieć,może się uda kiedyś skorzystać????? :klacz: Quote
malawaszka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 WOWWWw Pagaj eekstraa :klacz: ależ masz cierpliwość :lol: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 O matko, Pagaj ! :o :o :o Szukałam cienia tego faceta :-? Ale go nie znalazłm :D Paulina, Pagaj , a on wogóle istniał ??? :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 pagaj swietna robota :) lazy super fotki :D Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Jemu to najwidoczniej było nidobrze :lol: LAZY sliczne foty... Jak ja bym chciała tak pojechac... :roll: Quote
LAZY Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='Pagaj']Udało mi się :D Jestes wielka Pagajko!!!! :buzi: P.S. Poprosze oryginalny rozmmiar na maila... Quote
00000 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 LAZY napisał(a):P.S. Poprosze oryginalny rozmmiar na maila... Już wysłałam rano... 8) Quote
anetta Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Jakie piekne zdjecia!!!!! Gdzie byliscie? :D A facio byl i juz nie ma :lol: dobra robota Quote
daga10011 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 :o Pagaja,czarodziejko-jak Ty to zrobilas????? :o Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 LAZY jestem pod wrażeniem :o :o :o PIĘKNE Pagajka ,ale szczwana jezdes 8) ja tez bym tak chciała :-? Quote
00000 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Bo prawda jest taka, że PPPPoniarą jestem i facetom, którzy nie noszą stringów mówię stanowcze NIE! No i go wycięłam..... :roflt: Quote
DOMINIKA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 ja tam widze jego cien.... Swoja droga ....wspaniala robota :thumbs: Quote
LAZY Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='anetta']Jakie piekne zdjecia!!!!! Gdzie byliscie? :D A facio byl i juz nie ma :lol: dobra robota Na Krecie...Kazdemu z całego serca polecam! Quote
dbsst Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 jeshu jakie sliczne widoki jak cieplo sie i przyjemnie zrobilo a najpiekniejsze zjawisko to ta NASZA LAZY zadna plaza zadne morze :D do Wind migusiem Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 dbsst napisał(a):jeshu jakie sliczne widoki jak cieplo sie i przyjemnie zrobilo a najpiekniejsze zjawisko to ta NASZA LAZY zadna plaza zadne morze :D do Wind migusiem masz moje dogomaniackie poparcie :wink: Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Lazy juz z piaty raz te zdjęcia oglądam i się napatrzeć nie mogę :oops: Pagaj a smaruj Ty na topik "obróbka zdjęć co i jak - pomoc" i w punktach opisz, jak się takie cuda ze znikającymi facetami robi :evilbat: Quote
LAZY Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='PIKA']Lazy juz z piaty raz te zdjęcia oglądam i się napatrzeć nie mogę :oops: Pagaj a smaruj Ty na topik "obróbka zdjęć co i jak - pomoc" i w punktach opisz, jak się takie cuda ze znikającymi facetami robi :evilbat: Może w codziennym zyciu takze da sie tak faceta "zniknąc" :lol: Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 LAZY napisał(a): Może w codziennym zyciu takze da sie tak faceta "zniknąc" :lol: w codziennym życiu to się normalnie za drzwi wyrzuca :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 PIKA napisał(a):LAZY napisał(a): Może w codziennym zyciu takze da sie tak faceta "zniknąc" :lol: w codziennym życiu to się normalnie za drzwi wyrzuca :lol: święta prawda :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts