malawaszka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 nie starczy :puppydog: :bigcry: :placz: :sabber: :sadCyber: Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 buuu j na to nie mogę patrzeć bo mam autentycznie łzy w oczach :oops: :-? jezu jakie klify i te plaże wulkaniczne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :tard: Quote
Alicja Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 M A Ł O :-? M A Ł O prosiemy o jeszcze fotek :angel: Quote
XXL Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 piekne fotki ! chyba sie tam kiedys wybiore bo piekne widoki i cudne moze :D Quote
Agga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 LAZY no nie moge ale piękne foty.... Popadam w depresje... :cry: Quote
LAZY Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Moze jeszcze cos Wam zapodam...mam tego 190 :oops: Quote
Camara Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 190??? tylko ??? i tak będziemy krzyczeć, że mało :lol: Lazy, świetne wakacje i rewelacyjne fotki :P Quote
PIKA Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='LAZY']Moze jeszcze cos Wam zapodam...mam tego 190 :oops: Nie COŚ a wszystko :evil: Quote
LAZY Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Zaraz tam wszystko....fotki sie powtarzaja...tzn. widoczki, wiec wstawiam co ciekawsze :wink: To nasza plaza... Te boje powinny byc w wodzie, ale sillne fale wyrzuciły je na brzeg. A tak płyniemy na Santorini... Górskie kozice wlazły wszędzie...towarzyszyły nam cały czas podczas podróży samochodem. A to Elafonisi, idealne miejsce na wakacje z dziecmi....woda naprawde ciepła i bardzo płytka... Quote
00000 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ach, ach, ach... jak w raju.... :D :D :D Dawaj więcej fotecek!!!! Jejku ja się już mojej podróży doczekac nie mogę.... :roll: Quote
LAZY Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Gdzies tu nawet spotkaliśmy nudyste...ale Marcin jak zobaczył, ze idziemy w jego strone to odrazu zmienił kierunek wędrówki :lol: Wąskie uliczki miały swój niezapomniany urok...Marcin wygląda jak mafiozo... :wink: W Rethymno była forteca, którą Grecy zbudowali w obronie przed najazdem tureckim...była olbrzymia i mogła pomiescic całe miasto. Zbudowano ja na zachodzie miasta...ale nie spełniła swego zadania, bo Turcy ominęli fortece i zaszli miasto od wschodu,, zdobywajac je w jeden dzien. Widok z murów fortecy. No i kolejne plazowanie...tak płytko, ze mozna pomyslec ze leze na piasku a nie w wodzie... Quote
Agga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 wow ale Perełka ma fajne kąpileówki 8) Ja juz je gdzies widziałam 8) Quote
LAZY Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Pagaj kobieto a Ciebie gdzie niesie??? Był skok na prawy bok, będzie i na lewy! Różowy piaseczek trzymam w dłoniach... A to juz grota w Matali..i pomyslec, ze Hipisi wyciągnęli z tych grobowców zmarłych, zeby samemu tu zamieszkac... Tak tutaj strasznie wiało, ze ja ledwo stoje pozując do zdjęcia...no i wyglądam jak wyglądam..jjak połamaniec... :wink: Spojrzenie z tarasu widokowego na Santorini i koniec moi mili Panstwo... :wink: Quote
00000 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 PIĘKNE :D :D :D A mnie do Afryki wywieje za dwa tygodnie - będę tropić zagadki piramid, mumii i sfinksa :wink: Quote
Inez Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ojej :o , Paulina, zazdroszcze, pewnie żal było zostawiac takie fascynujace miejsce i wracac z powrotem do tego naszego nudnego Szczecina co? :lol: Pieknie sie wpasowałaś w te cudowne widoczki. Naprawde, fotki super, będziesz miała co wspominać :) . BTW. Gdzie była w tym czasie nasza dogoaniacka gwiada- Lazy? :) 8) Quote
LAZY Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 P)agaj...Egipt jest cudny!!!! (bo rozumiem, ze stamtad bedziesz podziwiac Sfinksa...) Tylko iuwazaj na jedzenie..proponuje cos mocnego po kazdym posilku, coby nie chorowac... No i czekam na fotorelacje! Aga...Lazy była w domu z rodzicami. Ale dzis miałam powitanie! Teraz mnie sunia nie ostępuje na krok :D Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 jeny ależ Wy jesteście piękną parą :klacz: aaa i Perełka to chyba trochę ćwiczył przez ten rok od poprzednich wakacji coo?? bo pamiętam fotki z Waszych poprzednich wojaży 8) :lol: Quote
XXL Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 hahaha perelka gangsta :D super widoki lubie plarze :) a te z fotek sa cudne :D czekam na relacie na zywo ;) :wink: Quote
daga10011 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Lazy-fotki przecudne :P przyznam sie szczerze ze poczulam delikatne uklucie zazdrosci w serduchu :oops: Bylam tam 2 lata temu,bardziej na zachod.rok temu na rodos..a odkad wyblagalam psa( a wlasciwie 3 :lol: ) jednym z moich wyrzeczen byly wlasnie takie wakacje :oops: .No i w tym roku tesknie przegladalam katalogi,wzdychalam...i najwyzej foteczki moge podziwiac :P .Troszke sie martwie,ze core skrzywdzilam -strasznie sie dopominala o takie wakacje-i jak tu wytlumaczyc,ze nie powierze nikomu mojego zwierzynca na tak dlugo????? :cry: Ale ciesze sie,ze tak wspaniale wypoczeliscie,Kreta jest dla mnie magicznym miejscem.Widze ze wykorzystaliscie wakacje w super sposob i pozwiedzaliscie :D .A tam jest co zwiedzac :P Quote
asher Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Eeee, tam, Daga, podrzuć zwierzyniec Arimie, ona trzech dodatkowych leosi nawet nie zauważy! :lol: Zwłaszcza takich małych i chudych 8) LAZY! Cudne zdjęcia, cudne widoki no i faktycznie, cuuuudna z was para! :D Quote
daga10011 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Juz widze jak Arimie wszystko jedno,a tym bardziej Alexowi :lol: Zjedliby sie z Dalim :-? Pozostaje mi podziwiac wojaze dogomaniakow -cos za cos :D Quote
daga10011 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 A para faktycznie dobrana,Lazy modelka normalnie-do katalogow wakacyjnych ta fota na plazy :P Quote
arima Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Lazy aż mnie zżera z zazdrości jak patrze na Twoją figure :oops: Ja nie wiem jakim cudem Wind Ciebie jeszcze nie dopadła :-? :-? Przecież jeśli Ty bez żadnych pędzelków :lol: tak wyglądasz to jakby Ci Wind sesyjke zrobiła to by nas zcieło :P Quote
Recommended Posts