Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz tam wszystko....fotki sie powtarzaja...tzn. widoczki, wiec wstawiam co ciekawsze :wink:

To nasza plaza...

Te boje powinny byc w wodzie, ale sillne fale wyrzuciły je na brzeg.

A tak płyniemy na Santorini...

Górskie kozice wlazły wszędzie...towarzyszyły nam cały czas podczas podróży samochodem.

A to Elafonisi, idealne miejsce na wakacje z dziecmi....woda naprawde ciepła i bardzo płytka...

Posted

Gdzies tu nawet spotkaliśmy nudyste...ale Marcin jak zobaczył, ze idziemy w jego strone to odrazu zmienił kierunek wędrówki :lol:
Wąskie uliczki miały swój niezapomniany urok...Marcin wygląda jak mafiozo... :wink:

W Rethymno była forteca, którą Grecy zbudowali w obronie przed najazdem tureckim...była olbrzymia i mogła pomiescic całe miasto. Zbudowano ja na zachodzie miasta...ale nie spełniła swego zadania, bo Turcy ominęli fortece i zaszli miasto od wschodu,, zdobywajac je w jeden dzien.

Widok z murów fortecy.

No i kolejne plazowanie...tak płytko, ze mozna pomyslec ze leze na piasku a nie w wodzie...

Posted

Pagaj kobieto a Ciebie gdzie niesie???

Był skok na prawy bok, będzie i na lewy!

Różowy piaseczek trzymam w dłoniach...

A to juz grota w Matali..i pomyslec, ze Hipisi wyciągnęli z tych grobowców zmarłych, zeby samemu tu zamieszkac...

Tak tutaj strasznie wiało, ze ja ledwo stoje pozując do zdjęcia...no i wyglądam jak wyglądam..jjak połamaniec... :wink:

Spojrzenie z tarasu widokowego na Santorini i koniec moi mili Panstwo... :wink:

Posted

Ojej :o , Paulina, zazdroszcze, pewnie żal było zostawiac takie fascynujace miejsce i wracac z powrotem do tego naszego nudnego Szczecina co? :lol: Pieknie sie wpasowałaś w te cudowne widoczki. Naprawde, fotki super, będziesz miała co wspominać :) .
BTW. Gdzie była w tym czasie nasza dogoaniacka gwiada- Lazy? :) 8)

Posted

P)agaj...Egipt jest cudny!!!! (bo rozumiem, ze stamtad bedziesz podziwiac Sfinksa...)

Tylko iuwazaj na jedzenie..proponuje cos mocnego po kazdym posilku, coby nie chorowac...
No i czekam na fotorelacje!

Aga...Lazy była w domu z rodzicami. Ale dzis miałam powitanie! Teraz mnie sunia nie ostępuje na krok :D

Posted

Lazy-fotki przecudne :P przyznam sie szczerze ze poczulam delikatne uklucie zazdrosci w serduchu :oops: Bylam tam 2 lata temu,bardziej na zachod.rok temu na rodos..a odkad wyblagalam psa( a wlasciwie 3 :lol: ) jednym z moich wyrzeczen byly wlasnie takie wakacje :oops: .No i w tym roku tesknie przegladalam katalogi,wzdychalam...i najwyzej foteczki moge podziwiac :P .Troszke sie martwie,ze core skrzywdzilam -strasznie sie dopominala o takie wakacje-i jak tu wytlumaczyc,ze nie powierze nikomu mojego zwierzynca na tak dlugo????? :cry: Ale ciesze sie,ze tak wspaniale wypoczeliscie,Kreta jest dla mnie magicznym miejscem.Widze ze wykorzystaliscie wakacje w super sposob i pozwiedzaliscie :D .A tam jest co zwiedzac :P

Posted

Eeee, tam, Daga, podrzuć zwierzyniec Arimie, ona trzech dodatkowych leosi nawet nie zauważy! :lol: Zwłaszcza takich małych i chudych 8)

LAZY! Cudne zdjęcia, cudne widoki no i faktycznie, cuuuudna z was para! :D

Posted

Lazy aż mnie zżera z zazdrości jak patrze na Twoją figure :oops: Ja nie wiem jakim cudem Wind Ciebie jeszcze nie dopadła :-? :-?
Przecież jeśli Ty bez żadnych pędzelków :lol: tak wyglądasz to jakby Ci Wind sesyjke zrobiła to by nas zcieło :P