Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elapieczus1 napisał(a):
już nic nie mówię koleżanka koło nas na spacerku a gdzie telefon do nas?

A kto miał ostatnio do mnie zadzwonic i powiedziec o ktorej idziecie na spacer?:mad:

Posted

LAZY napisał(a):
A kto miał ostatnio do mnie zadzwonic i powiedziec o ktorej idziecie na spacer?:mad:

Paulina jeżeli chętna to jutro możemy wszystkie umówić sie na spacer tak na 13:00 po Dingusie ;) Myslalam o Głebokim ale wasze "wodołazy" na pewno wskocza do wody :) a troche za zimno jeszcze. No chyba że nie spuścicie ze smyczy. Więc czekam na pomysły co do miejsca :)

Posted

Heja w ten piękny poniedziałek. Dzisiaj niestety nie dam rady pójść z Wami na spacer, chociaz bardzo bym chciała, ale za tydzien gwarantuję sesje zdjeciową podczas spaceru!

A to Ida dzisiaj na porannym spacerze

Buba zawsze chodzi po tej skarpie

Wały Chrobrego (miejsce, gdzie odbywa sie większosc imprez w Szczecinie, m.in. Tall Ship Races w zeszłym roku)

Ida musi sprawdzić co jest za każdym murkiem. Trzeba uwazać, żeby nie przeskoczyła na drugą stronę, bo potrafi sie dość mocno wybić...

Posted

elapieczus1 napisał(a):
U nas też zdjęcia po spacerze Spajder Wodołaz jak zwykle na chwilkę do wody wskoczył ale za to z jaką pasją:) do soboty

Widzieliśmy fotki! Za tydzień mam nadzieję, że uda nam się wybrać razem na spacer i przetestować nowy aparat.

Posted

Witaj Iza! Miło, ze do nas zagladasz:) Mam nadzieje, ze wszyskto u Was dobrze się układa.
Oto dzisiejszy spacerek w męza obiektywie

Spory mam jęzorek

Wiecznie w biegu

Nie pozwoliła Tekili nawet dobiec do kija:angryy:

Posted

[quote name='Agga']Paulina super zdjęcia. A co Ty taka nie w humorze na pierwszej fotce???:diabloti:

Eee tam...wydaje Ci się:diabloti: