Camara Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 iiiileeee fotek :o LAZY... ależ nas rozpieszczasz... :lol: ja się już do tego przyzwyczajam i teraz żyć nie dam wołaniem ... jeszcze :scream_3: Quote
LAZY Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 :oops: przepraszam za ta duza fote... Camara...zaraz bedą kolejne... :lol: Quote
LAZY Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 Lazy chcac odwrócic uwage od siebei zaczepia Reksa... Eeee....moze jednak dam mu spokoj... :roll: On zajety z Agrafka jedzeiem korzonków... Rozpłaszczony czarnuszek... Dam ci buzi Lazy, zebys nie płakała... Młodszy kolega niesmialo tez podchodził, ale widac bylo, ze czuje respekt Lazy znalazła butelke z woda..tak długo z nia walczyla az odkrecila i pieski sie napily... No co? Przeciez dobrze mi idzie... Quote
Alicja Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ho ho ho nowe foty , ale nam sie Lazy rozszalała :lol: Quote
LAZY Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 Agrafka biegnie! A tutaj Demonek w całej okazałości... No cio chcesz ode mnie? A to Lazy wynurza sie z zarosli... Butelka oprózniona... Zaczepianie juz mocno zmęczonego Reksia... Prawda, ze ładna z nas para? :lol: Quote
Daisunia Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Ojejciu ! Jakie superowe Fotki :D a ja dopiero teraz zobaczylam jaka Lazy jest wieeelka :lol: :lol: :D Quote
dbsst Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ło Lazy ja jestem pod wrazeniem Ty nas chyba toffasz :D suuuuuuuuuper foty Quote
LAZY Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 [quote name='dbsst']ło Lazy ja jestem pod wrazeniem Ty nas chyba toffasz :D suuuuuuuuuper foty Mocno koffam :buzi: Patrz na to! :lol: Pobawimy się szmatka szmaciarzu? :wink: (kazdy nowy pies, który pojawia sie na stadionie zaczyna sie bawic szmatkami i zostaje szmaciarzem tak jak reszta towarzystwa... :wink: ) Ale się zmeczyłam...krótki odpoczynek... KONIEC...ale spoko...niedługo beda kolejne :lol: Quote
anetta Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 O, a tu mi sie pokazaly foty :roll: Reks stracil glowe http://img151.imageshack.us/img151/9945/obraz1612yt.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: Supellll :angel: Quote
asher Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 hahaha, Czy Agrafka i ryjkiem do dołka wpadła? :lol: Quote
XXL Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='asher'] hahaha, Czy Agrafka i ryjkiem do dołka wpadła? :lol: hahah tak moza bylo by to ujac ... Quote
Camara Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='LAZY']Prawda, ze ładna z nas para? :lol: że ładna to widać :P ale jak dobrana: i rozmiarem :wink: i kolorem :wink: i jacy z pyszczków podobni :o Quote
asher Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Camara, ja to nawet nie potrafię odróżnic które jest które! :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 hihihihi tak wlasnie myslalam Lazy ze nas toffasz jestesmy toffane :D SYSTKIE Quote
malawaszka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ale fajne to małe czarne ze stojącymi uchami :angel: Edit: acha! My Cię też baardzo toffamy :calus: :angel: Quote
LAZY Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Mały Demonek jest super! A jaki ma charakterek...hohoh... A dzisiaj bylam na dzialce i mam FOTKI! :D Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 LAZY napisał(a):Mały Demonek jest super! A jaki ma charakterek...hohoh... A dzisiaj bylam na dzialce i mam FOTKI! :Da gdzie są że zapytam :o Quote
Hanna R. Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='LAZY'] A dzisiaj bylam na dzialce i mam FOTKI! :D No i co ? MAM I NIE DAM ??? :icon_roc: Quote
LAZY Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Juz daje..trzeba je bylo obrobic kobitki... Tak sobie grzecznie obok skalniaczka siedze... Zadowolona morka...(dzisiaj byly imeininy mojej mamy na dzialce...o i pies od rana chodzil podniecony..wezma, nie wezma...ale wzieli!) Patrzcie co tam w oddali sie czai...to MY! :angel: Znowu zostalam sama... Starczy tego siedzenia..pora sie polozyc... Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 o rany jaka grzeczna psina :o mój to by sobiezarz piknik sam zrobił :oops: a fotki świetne :wink: Quote
LAZY Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 A teraz troche powariuje na dzialce... Mam kamyczka...szukam go w trawie i na drzewach... A tutaj z Oleńka...chrzesnica mojej Pani... Gdzie oni mi tego kamienia schowali??? Znalazłam! Quote
LAZY Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Lazy nie interesuje sie zbytnio grilem. Owszem potrafi sepic, ale ie wyjada z niego. Woli sie zajmowac kamyczkami albo przekopywaniem kwiatków mamy... :lol: Znowu ta wysoko ten kamien? :-? Mam... :lol: No co tyle fot pstrykasz? Az nie moge do miski językiem wcelowac... No i sie miska wywróciła... Chwila odpoczynku... Quote
LAZY Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Po odpoczynku znowu poszukuje kamyczka... Jak znajde to chwilke leze i go pilnuje... Az znowu ktos mi nie ukradnie... A kuku... :lol: Papap... Quote
Recommended Posts