malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 LAZY napisał(a):Waszeczko nie wstydz sie...hihih...ludzie to arcydzielo podziwiali i chwalili pyslodawce :wink: A oto dzisiejsze brykanie! :oops: przez to wszystko przeczytałam : A oto dzisiejsze bzykanie :oops: :lol: Quote
LAZY Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='LAZY']Waszeczko nie wstydz sie...hihih...ludzie to arcydzielo podziwiali i chwalili pyslodawce :wink: A oto dzisiejsze brykanie! :oops: przez to wszystko przeczytałam : A oto dzisiejsze bzykanie :oops: :lol: Buahaha...głodnemu chleb na mysli...haha A oto nasza Agraweczka... Zaraz Cie złapie! Quote
00000 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='malawaszka']ooo wowwwww LAZ ale super super :D dawaj Pagajke jeszcze :evilbat: Wszystko widzę i słyszę... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Proszę - oto i Pagajka - przed wyjazdem nad morze w przerwie między jednym a drugim karmieniem kur :wink: 8) :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 łiiii Pagajku :calus: :P a masz foty jak karmisz kury?? :lol: ojej ale co ja tam widzę - psiątko z owiniętą łapecką??? to Pagaj?? co się stało??? :( Quote
00000 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 malawaszka napisał(a):łiiii Pagajku :calus: :P a masz foty jak karmisz kury?? :lol: No kuna, wieś jak ta lala, a kur trzeba było szukać... :evilbat: Za to mleczko przepyszne, takie świeżutkie od krowy... mniam..... :D :D :D A to jedyna wiejska fota jaką mi zrobili moim aparatem, jeszcze kilka powinno być u Agi w aparacie - mam za to zdjęcia rodzinki, ale to powklejamy je razem, jak wróci wyprawa znad morza :D Quote
Inez Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 LAZY napisał(a):Aga Ty koneicznie wejdz na Hej Szczecin i umawiaj sie z nami na ta neidziele na festyn!!! No dobra... :lol: :D Juz mykam :scared: :wink: Quote
LAZY Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Waszka widzisz jaka mam magiczna galeryjke...mówisz ze chcesz zdjecie Pagajki a ono sie pojawia :wink: C.D...dorwali go w koncu... :o Próbuje ucieczki... :lol: Quote
00000 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Hahaha - fakt, że galeryjka magiczna :wink: 8) A te ostatnie zdjęcia to jak walki psów wyglądają.... :o :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Pagaj napisał(a):Hahaha - fakt, że galeryjka magiczna :wink: 8) A te ostatnie zdjęcia to jak walki psów wyglądają.... :o :wink: :lol: :lol: :lol: nonooo to ja kcem jeszcze fotki stada sznaucerów olbrzymów :lol: Pagajku a co z moim pytaniem?? Pagaj jest ranny??? Quote
LAZY Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Waszeczko zanim ja tą chorą łape znalazłam na tym zdjęciu :o Ale to chybga nie Pagajowa łapka...Pagaj jest blondyn a ta łapka chyba raczej brunetowa...;) Teraz odpoczynek po tych "walkach psów"...(to takie keipskei walki, bo tu zwycięzca i rpzegrany jest z góry znany :lol: ) Ja odpoczywam a młodzi sie tłuka... Agraweczka odpoczywa w objęciach nieletniego kolegi... :lol: Ja tez pokaze brzuszek jak Agrafka! A co se będe zalowac...moze ktos mnie pomizia? Mizia mnie, mizia!!! :angel: Quote
00000 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 A już piszę. LAZY wybacz, że bezczelnie zaśmiecamy Ci topic 8) To jest Payook. Pierwszego dnia mojego pobytu na wsi najpierw suczki, a potem psy zostały wypuszczone, żeby sobie pobiegały. Suczki miały cieczkę, więc psy były pobudzone. Mówię o psach Antu i Paya. O haszczakach. W pewnym momencie wypuszczone dwa psy się zwarły ze sobą i zaczęły walczyć. Biedny Payooczek został tak ugryziony przez swojego kompana, że konieczny był natychmiastowy wyjazd do weterynarza. Payook ma zerwnae ścięgno, potrzaskaną kość, ma łapę szytą i założony gips. Samo wydarzenie nie wyglądało przerażająco - ot, pogryzły się psy. Dopiero potem przy oględzinach okazało się, że Payook jest poważnie ranny. Biedulek :( :( :( Mam jego zdjęcia tuż po zabiegu i kiedy miał zmieniany opatrunek - ale to powklejam jak aga wróci - żeby wszystko było w jednym miejscu gdzieś. Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :o o rany i to psy które ze sobą mieszkają tak się zwarły?? szok :o biedny PaYooczek LAZ a fotecki cudowne :D :angel: hihihih a nieletni kolega agraffki jaki ma zalotny ząbek :roflt: Quote
LAZY Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Nie zasmeicasz Pagajku....biedny psiak..wyglada to bardzo powaznie... :-? Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta... Agrafka wpadła do dołka pupa i ie moze wyjsc... :lol: Wygrzebała sie...i idize szukac swej ofiary... :evilbat: Mówiłaś cos do mnie? Ze niby tego kamyka co nie mam w pysku mam wyrzucic? Nie...chyba mi sie przesłyszało :wink: No i Agrafka dorwała reksia podczas wyjadania korzonków! Chyba nie da mu spokojnie pojesc... :wink: Reszta jutro... :wink: Quote
daga10011 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :roflt: ale sie usmialam z fotek :lol: lobuzy :lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Paulinka doklejam jeszcze zdjęcia z naszego spacerku :) Quote
anetta Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Rany, zanim ja przylukalam gdzie ta fota z psem w gipsie to musialam wszytskie ostatnie zdjecia przewertowac :o Waszka, ale jestes spostrzegawcza :o 8) Buziaczki dla biednego Payooka :( :buzi: Zdjecai przesliczna, a fota Agrarfki w dolku jest ekstra :lol: :lol: :lol: :lol: Gdzie byliscie nad morzem? :) Quote
dbsst Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 :o :eek2: jestem w ciezkim szoku TYLE FOT nie no LAzy normalnie czuje sie zaskoczona i to mile foty zajebiste Quote
LAZY Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 [quote name='dbsst']:o :eek2: jestem w ciezkim szoku TYLE FOT nie no LAzy normalnie czuje sie zaskoczona i to mile foty zajebiste Hahah...a to jeszcze nie koniec! :lol: Sylwiu dziękuje za foteczki:) Nad morzem bylismy w Niechorzu... Molestowania ciąg dlaszy... A co powiecie na ten dołek? :wink: Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 aaa w Niechorzu???? tam mialam jedne z najlepszych wakacji w zyciu :D :angel: 8 lat temu :-? Quote
LAZY Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Nas Niechorze potraktowałao deszczem...ale cóz... Kochana Agraweczka... A Lazy z czyms uparcie walczy.. Hipnotyzuje kamienia...moze sie ruszy... :lol: Dwie zabki... Święta trójca... :lol: Dwie kumpele.... Agrafka wygląda niewinnie..ale to pozory...zaraz zaatakuje moja biedna psice :o Quote
dbsst Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 oczy przecieram i dalej nie wierzy czy ja umarlam i jestemw niebie czy Lazy zachorowala na jakas dziwna chorobe :lol: qto rozjechal zabe 8) Quote
LAZY Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Agrafka przyparła atak!!!! Lazy w popłochu próbowała uciekac... Niestety..wszechobecna wstrętna Agrafka ja dopadła! :evilbat: Próba odwetu... Ale jak mało skuteczna! Terminatorowy staffik powalił ONa! Zeby nie bylo, ze tylko pannice sie tłuka...oto dowód ze młodsze towarzystwo tez sobie dogadza... :wink: Quote
dbsst Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ło matko a coz to za walki psow :o heheh a qtos wstawil WIELKA fote nie regulaminowa :sweetCyb: Quote
00000 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 NO wielka fota... :lol: Taki czarny BIG zadek AGrafki się wyświetla... :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts