Jump to content
Dogomania

LAZY(') i IDA(') z piekła rodem :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='LAZY']Przypomniała mi sie pewna historyjka związana z tym wyjazdem. te domki, w których meiszkalismy miały wspólne ogródki. wychodząc na taras, na którym siedze z Lazy i z mama, mozna było przejsc do drugiego domku. Pech chciał, ze w drugim domku mieszakli ludzie, którzy w tym samym momencie co my otwierali sobie taras...
Pies chodził sobei swobodnie po doku, az tu nagle patrze nie ma psa... :o Szukam wołam..ide do drugiego domku a tam... :lol: wszyscy mieszkancy siedza na tapczanei z podkurczonymi nogami a Lazy buszuje po domku :lol: Usmiałam sie niesamowicie...oczywiscie ładnie rpzeprosiłam itd. NNaszczescie ludzie byli mili i nie mieli pretensji..(tymbardziej, ze ich dzieci potem bawily sie z Lazy), ale widok niesamowity. lazy iuchająca pokój a meiszkancy wystraszeni na kanapie... :lol:
To już zdjecia z mojego rodzinnego miasta...
Mama i tato z sunia...
:lol: :lol: :lol: lazy jak konik lape podniosla :lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój tato z sunia...

Lazy z jednym z pierwszych kumpli..teraz jak sie spotykaja to nie ma na nich mocnych! Musza chociaz sie przywitac..inaczej ciągna niemilosiernie... :lol:

Mały akcent świateczny...

A tu zimowe młodzieńcze harce...

A tu rodziłam szczeniaki jak miałam ciąże urojoną... :lol:

Posted

A tak sobie spię...

A tak oglądam swiat w trójwymiarze... :lol:

Jak Perełka miał stare auto to Lazy jezdziła z nami w bagazniku..oto dowód... :wink:

Posted

Perełka do naowego auta tez psa wpuszcza...ale ile przy tym gadania... :evil:

Oleq...hihi...Lazy była bardzo szczuła..a teraz taki kloce sie zrobil... :(

Posted

LAZY napisał(a):

Oleq...hihi...Lazy była bardzo szczuła..a teraz taki kloce sie zrobil... :(

Jaki klocek :o :o :o z patykowatego podlotka zmieniła się w dorodną kobitkę ... innych wersji nie przyjmuje do wiadomości :evil: :wink: :lol:

Posted

Patrzcie co mam! Zgadnijcie kto kogo maltretuje... :lol:

A oto prowodyrka całej akcji...Agrafka :D

Nawet ja sie załapałam....Tomek (xxl) wrócił z wojska i zabawiał sie dzisiaj w fotografa... :wink:

Dzisiaj bylo tak gorąco, z epo gnębieniu Reksia Lazy obgryzała patyczka...

A tak wracamy do domku...

Zdjęcia robione były telefonem, wiec nie dam rady wstawic większych i bardziej sotrych.

Posted

rewelacja :D .a jak robione telefonem to juz wogole rewelacja-mialam 6 komorek z aparatem foto-i foty do zawsze do niczego wychodzily :-? teraz sobie kupilam grata bez aparatu-bo i tak albo ktos mi ukradnie,albo psy zjedza :roll: :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Telefonem? :o Bardzo dobra jakos zdjec!! :D Myslalam ze to cyfrowka, serio :wink:
A jaki to tel.?

To telefon XXL... :oops: Nie pamietam jakiego ma..ale jak sie wywiem to napisze... :wink:

Posted

W sobotę wybrałam się z Sylwią i TZtem na Goplanę. Oczywiscie psiaki nam obowiązkowo towarzyszyły!
Oto relacja zdjeciowa... :)
Sylwia i Marcin...

A tutaj juz dwa pływaki. Tego kija dorwały jednocześnie w wodzie...bałam się, ze beda sie o neigo szarpac, ale dopłynęli do brzegu i dopiero zaczęla sie walka :evilbat:

Zaciętośc Lazy widac po opuszczonych uszach...znowu spiewała Tekili, chcąc wymusic oddanie kija amie, ale tym razem teki był twardy! :lol:

Posted

Tak moja pannica się otrzepuje...

Płyne za patyczkiem...

A tak się ścigamy! Lazy goni Tekile..moze na brzegu odbierze kija!

Jak odbierze to zakopuje w dołku...

Zgadnijcie na co czekam... :lol:

Na rzut oszczepem do wody :lol: Miotacz musiał się posilac dopalaczem
:evilbat:

Jak Teki zabrał Lazy kija to psica równym krokiem podążyła za Panem w poszukiwaniu innego oszczepu... :lol: