Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 No super :angel: przybyło tych fotek :o i wszystkie fajne fajne :wink: Quote
LAZY Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 [quote name='asher'][quote name='Evelina']Wiesz co LAZY, na tym zawianym :wink: molo masz tak przeuroczy usmiech, ze ma sie wrazenie, ze slonce swieci na calego i jest przepiekna pogoda :lol: :lol: :lol: Zwłaszcza, że w odddali widac kąpiących się ludzi :o Śliczne fotki, tylko jakos mało... :( :lol: Ja Ci dam mało! :evil: :wink: Ludzie się kąpali to prawda! :o Tak strasznie wiało, ze mi w polarze było okropnie zimno...ale moze temperatura wody była wyzsza niz powietrza... :roll: Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 daga10011 napisał(a):niezla mysl :oops: :P :DPOPIERAM w całej rozciągłości :angel: Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 arima napisał(a):Lazy a może do Wind byś sie wybrała :question: to jest SUPER mysl qtora wydaje mi sie oczywista :D jeżu ale bym sie rozplynela po takiej sesyjce :iloveyou: :angel: Quote
daga10011 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 niby co?????????? :evil: juz zasuwaj na sesyjke a nie tu sie w czolo puka :roll: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 daga10011 napisał(a):niby co?????????? :evil: juz zasuwaj na sesyjke a nie tu sie w czolo puka :roll:WIND gdzie jest WIND , modelinę mamy dla Ciebie :wink: MY CHCEMY FOTEK LAZY/PAULINY :wink: / Sesyjkę plizzzzzzzzzzzzzzzz Quote
asher Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 :o LAZY, to jest zajebiście fajny pomysł!!! :multi: :D Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 LAZY napisał(a):Baby wy żeście... :stupid: a dziwisz sie ze dostalysmy fisia na punkcie takiej LALECZKI :D Quote
LAZY Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 :oops: :oops: :oops: :oops: Ale ja ze Szczecina, ale ja ze szczecina...hahahaha..nie będzie sesji! :evilbat: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 LAZY napisał(a)::oops: :oops: :oops: :oops: Ale ja ze Szczecina, ale ja ze szczecina...hahahaha..nie będzie sesji! :evilbat: na cale szczescie szczecin nie tak daleko :evilbat: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 LAZY napisał(a)::oops: :oops: :oops: :oops: Ale ja ze Szczecina, ale ja ze szczecina...hahahaha..nie będzie sesji! :evilbat:no to prosiemy do stolycy panią szanowną.. :wink: Quote
LAZY Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Babety żeby Wa te głupie pomysły z głowy powybijac to mam cos dla Was! Najpierw ja z moją chrzesnica..(dwa lata temu były chrzciny..ale teraz Malawaszka mnie natchnęła...) To z samego chrztu... A zaraz....będzie neispodzianka!!! :lol: Quote
LAZY Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Wykopałam kilka zdjęc z rodzinnych albumów..zoabczycie, ze pies towarzyszy nam wszedzie...niestety nie mam skanera, wiec zrobiłam zdjecia zdjęciom i jakosc jest srednia..ale zawsze cos... Komunia mojej siostry (Lazy ma niecały rok) Komunijne przyjecie...ciotka tak przytulała Lazy, ze ona o mało nie pękła... :wink: Zobaczcie jaki z niej był wypłosz..nie to co teraz potęzna baba... :lol: I jaka czarna była...strasznie się zmeiniła... A tu już wspólne wakacje nad morzem....(Lazy ma neicałe 2 lata) Zgadnijcie czyją stopę gryzie mój ukochany piesek... :lol: Quote
ewelinabuck Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 LAZY SUPER ZDJATKA JESZCZE JESZCZE BO BEDZIE OKUPACJA :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D Quote
daga10011 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 fotki super :D .I nadal obstaje za sesja u Wind :evilbat: :P Quote
Agga Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 hahahah LAZY ....dobrze ze mnie nie molestuja.... upsss obym tego nie powiedziała w zła godzine :o :lol: 8) ekhm do twarzy ci z dzieckiem :lol: Quote
LAZY Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Nadal wakacja nad morzem..przed domkiem...ja, moja mama i pies... A tu tylko ja i sunia... Spacer po lesie..i pomnik psa :wink: Moja siostra z sunia w ogródku przy domku wczasowym...(bungalow, rewelacyjny osrodek kazdemu polecam - Sandra w Pogorzelicy) Ja z Marcina najmłodszą siostra i moja ukochana sunia! Policyjny pies z Perełkowym przewodnikiem przeszukuja plaże... :wink: tyle wspólnych wakacji...C.D.N... :wink: Quote
LAZY Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Przypomniała mi sie pewna historyjka związana z tym wyjazdem. te domki, w których meiszkalismy miały wspólne ogródki. wychodząc na taras, na którym siedze z Lazy i z mama, mozna było przejsc do drugiego domku. Pech chciał, ze w drugim domku mieszakli ludzie, którzy w tym samym momencie co my otwierali sobie taras... Pies chodził sobei swobodnie po doku, az tu nagle patrze nie ma psa... :o Szukam wołam..ide do drugiego domku a tam... :lol: wszyscy mieszkancy siedza na tapczanei z podkurczonymi nogami a Lazy buszuje po domku :lol: Usmiałam sie niesamowicie...oczywiscie ładnie rpzeprosiłam itd. NNaszczescie ludzie byli mili i nie mieli pretensji..(tymbardziej, ze ich dzieci potem bawily sie z Lazy), ale widok niesamowity. lazy iuchająca pokój a meiszkancy wystraszeni na kanapie... :lol: To już zdjecia z mojego rodzinnego miasta... Mama i tato z sunia... Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 o jacie LAZ ale bombowe fotyyy :angel: :angel: :angel: Quote
ewelinabuck Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 SUPCIO :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts